Vīrietis nevēlas seksu
Autors | Komentāri: 150 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
Čibi, tik daudz jau Tu pats vareetu izveerteet un izveeleeties, vai man Tev otrreiz ieteikt to pašu, kas Tev jau taapat zinaams :-D :-D
2012-11-08 07:11:10
|
dzēsts lietotājs
|
8) Chibi, nju, es nevienai / am neko neiesaku, pirms nav neapšaubāmu faktu par derīgumu!!! :blum:
Pieņemu, ka tūlīt panesīsies mūsu radniecības pakāpes apspriešana :twisted: :twisted: :twisted:
(ja kas...a Tev meita ir? Gliita, piselīga, gudra un straadiiga, protams?...) 8) :lol: :lol: :lol:
2012-11-08 07:09:00
|
dzēsts lietotājs
|
plinčik kraš :wink: ..... Tu tak zini ka bausli par radiniekiem nepārkāpju ..... labāk iesaki kādai družkai kurai labs darbagalds lai mani pa feino izdrāž :-D :-D :-D
2012-11-08 07:02:50
|
dzēsts lietotājs
|
Crash - she Tev vienu rita buchu. Shodien potancujem? :twisted:
2012-11-08 07:02:23
|
dzēsts lietotājs
|
:xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: :xdance: Čibīt....:whistling: 8) :lol: :lol: :lol:
2012-11-08 06:53:01
|
dzēsts lietotājs
|
Labrīt ..... šodien vēlos interesantu seksu, un tāds tad arī būs :-D ..... labāk piesakās pašas, ja nē izvēlēšos es un kāda varbūt būs nelaimīga :reeka:
2012-11-08 05:55:30
|
dzēsts lietotājs
|
uz -P -burtiņa neko nedaru!
ne=PĻĒGUROJU
ne=PĪPOJU
ne=PISOS
GUĻU VIENSPATS ARA ZOBIEM PRET SIENU
2012-11-08 05:40:51
|
dzēsts lietotājs
|
:roll: Incar, gribas pajautaat, cik \" interesanta\" ir Tava sexuaalaa dziive, a? 8)
Peec teksta varu spriest, ka labs sex Tev aprobezhojas vieniigi ar partneru mainju, kur pirmaas divas reizes saistaas ar ierastajaam 2 pozaam un tad jau atkal jauna galja jaameklee :lol: :lol: :lol: Secinaajums-vairaak par 2 pozaam Tu nezini, taapeec viss paareejais Tev shkjiet nesaprotams... :-D :-D :-D Un ko es Tev varu paarmest???-da neko!!! :lol: :lol: :lol:
2012-11-08 05:04:28
|
dzēsts lietotājs
|
Toracirvi! Ja laulātie ir tik aizņemti, ka nedomā par seksu, tad tas ir beigu sākums.....
2012-11-07 08:36:41
|
dzēsts lietotājs
|
Kā kuram, citi ir tik ;loti aizņemti,ka par seksu pat padomat nevar.
2012-11-07 07:16:37
|
dzēsts lietotājs
|
parak liels laika intervals var klut kaitniecisks
2012-11-07 06:53:39
|
dzēsts lietotājs
|
Normāli, jo retāk jo labak :) Tad tas ir īpašāk.
2012-11-07 06:51:09
|
Taliban, sevis mānīšāna jau var būt arī tā 3, 5 un 10 reižu meklēšana pēc kaut kā labāka citur. :pipe: Citu \"īsto\" meklēšana kā sevis mānīšana. Ne seksa dēļ cilvēki saiet kopā un it kā ne seksa dēļ šķiras (pieņemot, ka abiem ir smadzenes galvā). Dažreiz mēs atmetam arī izcilas lietas, pieņemam, ka tām jāpaliek pagātnē, pat ko vecumdienās pie kamīna padomāt. :pipe:
2012-11-06 22:19:57
|
|
dzēsts lietotājs
|
Talib, un tagad smuki šo visu pagriez uz to, ka vīrs kā vīra lomas pildītājs ir nejēga, bet sexā dod visu, ko sieviete grib un vēl pāri paliek :shura: nu lab... Tavs variants ir klasika , nestrīdēšos :lol: vsjo.. tagad gan tinos :-D :lol:
2012-11-06 22:15:05
|
dzēsts lietotājs
|
Afro...manuprat tas ari ir viens no iemesliem kapec laulatie reizem mekle miljakos kkur arpus gimenes...pilnigi iespejams ka virs majas ir tiesham labs ka virs - uztur maaju, aprupe sievu, vinja aiz viira ir drosha un stabila ka aiz mura sienas utt....bet redz sievai uz isu bridi sagribas asakas izjutas un taadu romantisko aplidotaju miljako...kursh visdrizak kaa virs majas butu pilnigi nekam nederigs.
2012-11-06 22:11:16
|
dzēsts lietotājs
|
Nekur jau nav teikts, ka slikts vīrs nevar būt labs mīļākais... tāpat kā labs vīrs.... slikts mīļākais!!! Romantiskie zēni, tā lūk, tā runā stervas :shura: :wink:
2012-11-06 22:07:06
|
dzēsts lietotājs
|
MK...Tu ljoti detalizeti un smalki aprakstiji to procesu...bet viennozimigi piekritu ka dzive ir jaiet uz priekshu...ari pec svaigas galjas. jo ja ar veco kkadu iemeslu pec viss ir beidzies tad ta ir baigaa sevis manishana ka pameginot vel 2x un 3x un 10x reizi kkas mainisies...ta ir tikai acu aizmaleshana uz zinamu laiku.
2012-11-06 22:05:23
|
Talib, ne, ne, es par to pašu, ka nekāda seksa. :pipe: Varbūt kādreiz dzīvē kas mainīsies, bet tad laikam līdz tam vēl jāaug. Kur tas laiks kā ierakstiju te blogu par to, ka mūsdienu virieši nav nekādi mednieki, bet maitēdāji — dabūjuši ierobežotu skaitu sieviešu un pēc tam cirkulē starp tām diedelējot seksu. :pipe: Es tomēr par svaigu gaļu. Un vienalga, tās sauc par draudzenēm, mīļākajām vai paziņām — fakts paliek fakts, ka pārtiek no seksa pārpalikumiem. :pipe:
2012-11-06 22:01:57
|
|
dzēsts lietotājs
|
Plin...KUR visas manas draudzenes palika? :gives: :gives: :gives:
2012-11-06 21:59:44
|
dzēsts lietotājs
|
Afro...ar taburetku ir jautrak...ja loti nepaveicas, tad purinot var no vinjas ari nop...ties :reeka: :reeka: un pectam visiem foruma izklastit ciiiikkk kruta Tu tiko nop...sies ...un tauta bus lepna par Tevi, jo protams padomas ka Tu tikko esi nodarijusi TO :uups: :-D :-D
2012-11-06 21:57:46
|
Lastest comments in topics |
---|