WEBCAM
Autors | Komentāri: 309 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
merlot rakstiits...... kaads bija vieteeejaa bodee :uups:
2008-06-30 17:29:22
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: .... bllin!!!.... kuulas dedzinaataaji sarosiijussies.... :evil: ... baigais krennkkis!!!.... ....TTR.... es dzeru skruuvi...!!!.... un tu ko..???...
2008-06-30 17:28:25
|
dzēsts lietotājs
|
viins gan labs- a par ko juus te 8)
2008-06-30 17:23:40
|
dzēsts lietotājs
|
Fanta , kāds man sakars ar DLLM ķermeņa šķidrumiem, :nesaprotu: DLLM , nav nekāds tur Dalailama, saprotu, ka var tur strīdēdēties par prāta spējām, vai pieklājību, bet ja sāk apsaukāt pēc ķermeņa uzbūves , tad tas ir galīgi garām ! Zēl, ka tādu niku izvēlējies, P.S. Fanta nu nemaz nav salīdzināma ar skapi!
2008-06-30 17:22:06
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: :shock: :shock: :shock: .... FS !.... mana....??!!!..... Nu tad man tev tikpat gudri ir jaatbild....citaatinns....Nav jau laikam vajadzības vēlreiz pajautāt par to vai esi mani dzīvē saticis, ka tagad tik pārliecinoši runā par ............................................. manas spermas kraasu..??!!!... tu gan esi perversa...daktere.... vai kas tu tur gribeeji buut!!!.... tu zini..... viennoziimiigi varu pateikt...... tu buusi ne tam nosuukaajusi....... nu bet nekas nekas..... nesatraucies...... te puissu veel gana daudz..... vari visiem provi nonnemt..... domaaju vinni neiebildiis...... bet nekker krennkki ja ar kaads tomeer neiedos..... pati saproti..... neesi jau nekaads zelta gabalinnss.... lai katrs tev to atllautu....... tev tik buus miilli jaapaluudz lai to atllauj....... :wink: :pipe:
2008-06-30 17:18:08
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM...Tu paskat, kā tev ir satrakojusies fantāzija, tomēr ar to pašiedvesmu tev nav nemaz tik slikti, ja mēģini sevi šādā veidā ietekmēt...Nav jau laikam vajadzības vēlreiz pajautāt par to vai esi mani dzīvē saticis, ka tagad tik pārliecinoši runā par skapjiem :D Jā, arī šādā veidā tu vari atsist savu tieksmi mani izkniebt, iespējams, ka tas pat tev varētu labi palīdzēt, kaut gan.... :roll: Nu nez, pavērosim izmaiņas tavā uzvedībā, un tad domāsim vai šis paņēmiens palīdz vai ir bezjēdzīgs :)Un runājot par spravku, DLLM, dzeltena spermas nokrāsa nav diez ko veselīgs rādītājs, niezi neesi manījis, varbūt pilēšana no galiņa? :roll: Viksēns, nepateicīgais :D Tev labāk patiktos, ja tas DLLM šķidrums tev izēstu bungādiņas? Pasaules nepateicība! :lol:
2008-06-30 17:09:37
|
dzēsts lietotājs
|
es ar tagad skjaudu- kas tur manam degunam bija?? :-|
2008-06-30 17:07:46
|
dzēsts lietotājs
|
Sabakstija manas ausis, tagad slikti dzirdu ! :dusma:
2008-06-30 17:04:23
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: :shock: :shock: /paņem salvetīti un notīra no sevis dzeltenīgo spermu, gādīgi izslauika arī viksēnam ausis un TTR deguna dobumu/ .... taa jau domaaju...!!!.... ah tu pasaules bruute!!!.... vazaajas te apkaart....naakossreiz.... pirms atnaaksi.... sprafku...no vet dispancera..luudzu..!!.... .... FS...!!... es speeju sev kaut ko arii iedvest..... bet tik liela talanta man nav..... nu atvaino....... bet varu tevi nomierinaat..... es noteikti centiissos..... centiissos trenneet passiedvesmu.... lai to divduru skapi redzot...... speetu iegalvot sev.... ka tas ir ...kaa tu tur teici...... mazs dibentinnss??!!... :shock: :shock: .... :hihi: :nunu: ..... nedomaaju ka tas man izdosies driiz..... :wink: :pipe:
2008-06-30 17:03:35
|
dzēsts lietotājs
|
Kurš te iedomājās manu lielo gāzi saplēst :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
2008-06-30 17:02:11
|
dzēsts lietotājs
|
TTR... tev pievērš tev uzmanību :P :D Mājiens uz atkārtotu seksu :D
2008-06-30 17:00:05
|
dzēsts lietotājs
|
viksēns, tieši tā, tu nezini...jo tad jau te puse būtu aiz restēm, kādas tik diagnozes es par sevi te neesmu dzirdējusi :D
2008-06-30 16:57:17
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM....Ak tev atkal mans dibentiņš mieru neliek, jā, jā...zinu, zinu...nepiepildītās fantāzijas, bet to jau var kaut kā ar pašietekmi, kaut kādu pašiedvesmu ārstēt. Nu teiksim, kad nākošreiz čamdīsi kādas savējās darba dienas sievietes pakaļu, aizverot acis iedomājies manējo, tikai neaizraujies ar spēcīgu knaibīšanu, centies savaldīt savas tieksmes, un tad tu sajutīsi pirmo atvieglojuma sajūtu...Ak jā, un terapijas laikā nevajag raustīt savu krāniņu, tev spēcīgā uzbudinājumā un ekstāzes virsotnē ir diezgan iespaidīgs izvirdums.../paņem salvetīti un notīra no sevis dzeltenīgo spermu, gādīgi izslauka arī viksēnam ausis un TTR deguna dobumu/ :roll:
2008-06-30 16:56:04
|
dzēsts lietotājs
|
TTR.... , varbūt viņas meklē , no kā alimentus piedzīt?
2008-06-30 16:55:38
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: .... ahhhh jaaa.... nu...bet tev jau tik daudz nemaz neliesim...... bet man.... nav probleemu..... palikssu maajaa.... paguleessu ilgaak... :wink: :pipe:
2008-06-30 16:55:15
|
dzēsts lietotājs
|
Man liekās (100% neesmu pārliecināts), bet par otra cilvēka, slimības diagnozes atklāšanu, pret viņa gribu arī draud atbildība! :nesaprotu:
2008-06-30 16:54:09
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: TTR.... viss var buut..... viss var buut... :pipe:
2008-06-30 16:53:46
|
dzēsts lietotājs
|
snabiiti... riit tak uz darbu, nevar taa pa nikno :alc:
2008-06-30 16:52:29
|
dzēsts lietotājs
|
.... ehhh..... TTR.... man no tiem viiniem.... tik miegs naak..:(...man vajag snabiiti.... :pipe:
2008-06-30 16:51:10
|
dzēsts lietotājs
|
pastaastiet man kaut ko- kaapeec bijushaas miiljaakas mani draugos regulaari apskataas- paarbauda, jeb nostalgjija moca? :roll:
2008-06-30 16:49:56
|
Lastest comments in topics |
---|