Atzīstās un ātri!
Автор | Комментарии: 658 |
---|---|
|
biidmeer.. :kiss:
2008-06-09 13:58:55
|
|
DLL,Tev neapnīk? :shock:
2008-06-09 13:58:10
|
|
Centinj... :kiss:
2008-06-09 13:57:53
|
|
vou ku garsh teksts..... bet liela dalja patiesu vaardu tur ir :P
2008-06-09 13:57:15
|
|
Dalailama....nojaushu par ko Tu runaa. Un Vari buut drosh , ka peec shii Tava teksta... uguns uzkursies veel augstaaks... Un varbuut tu to arii provocee. Bet lai Tur kaa arii nebuutu... Cerams ka tas beigu rezultaas buus visiem pa praatam....:) Miers uz zemes un cilveekam labs praats...:)
2008-06-09 13:57:00
|
|
/dodas foruma intresantaakaas vietas pamekleet/
2008-06-09 13:56:37
|
|
radio.... a kas tev teica ka es nespeeleeju pokeri......un ssahaa cik atceros.... ar slikti negaaja....:).. :wink: :wink: :pipe:
2008-06-09 13:56:22
|
|
Intresanti, kaapeec man jaaskataas taalaak par savu degungalu :roll: :roll: :roll:
2008-06-09 13:56:08
|
|
o, jaa DLLM - FS sveikinji :)
2008-06-09 13:54:42
|
|
[i]svariigs jau ir rezultaats...... ilgterminnaa..... nevis iislaiciiga uzvara..... [/i]тебе определенно стоить играть в покер, ибо если будешь играть по стратегии Дена Харрингтона(чемпиона по покеру), то есть весьма тайтово, и будешь следить за игроками - результат на длинной дистанции окажется весьма прибыльным в плане денег 8) :irok:
2008-06-09 13:54:19
|
|
Sveikinji, puisiishi un meitenioites :) :) :) Vai veerts visu lasiit, vai pietiek, FS un DLLM izlasiit ? :) :roll:
2008-06-09 13:52:15
|
|
DL, man arii gribas tavu iedomiibu izdziit, bet...................garlaiciigs process, jo kaa viirietis esi vienaldziigs :pipe: /taapeec piekriitu biidmeeram/
2008-06-09 13:51:25
|
|
:pipe: .... taaaaa.... !!!... pietiek man uz mirkli aiziet..... taa peles danco pa galdu!!!!.... :evil: .... skatos meiteens drosmi sanneemies....nez kaapeec savu vellas skapi publiskai apskatei izkarinaajusi..... :pipe: .....es jau neprasiiju lai tu te ar savu puuru lielies... tos palagus baaz vien atpakalll.... !!!.... taa jau tas nebij domaats!!!.... es nav tavs precinieks....un tu mana bruute...!!... . bet tiem citiem...... tu domaa vinniem tas liksies vilinossi..??... .. viss manis agraak teiktais....tik kaarteejo reizi apliecina..... par mana pienneemuma pareiziibu!!!.... bet protams.... tas ir mazsvariigi..... un noteikti nav veeraa nnemams.... :wink: :wink: :pipe: .......biidmeers!!!.... es saprotu arii tavus pienneemumus..... par to ka es itkaa vareetu gribeet FS neapzinaati......... es drossi vien taapat domaatu ja ko liidziigu redzeetu forumaa ar citiem notiekossu..... un taapeec apzinos cik gruuti ir paarliecinaat cilveeku...ka vinnss tomeer maldaas......nu bet es paproveessu ........ es sso FS teelu ..... neveelos kaa sievieti....!!!! ..... es vinnu audzinu kaa taadu virtuaalu tasmaanijas velneni.....saproti atsskkiriibu...... ??!!!.... es gribu no vinnas taa teelaini izsakoties..... izklapeet veelmi buut taadai augstpraatiigai.... sevi staadiit augstaak par citiem.... biezzi izteikties nievaajossi par tiem.... nu tu pats lieliski visu saproti un zini..... domaaju man pat tev nav jaastaasta.... un jaaizpluust garos tekstos.... ko iespeejams vinna censties iebaazt man degunaaa..... nu taadaa savaa stilinnaaa........jaatziist..... vinna ir arii labojusies.... nenoliedzami.... ir klluvusi.... taada kaa mazliet iecietiigaaka....vairs tik agresiivi nenoliek citus...... ja tu buusi ieveerojis..... mees ar retaak esam saakussi pleesties..... jo tam vienkaarssi ...ir mazaak iemeslu..... a varbuut arii laiks laukaa saulainaaks klluvis.... un mazaak sseit seedeet gribaas..... un taaa..... kas to lai zin.... kaads ir patiesais iemesls..... svariigs jau ir rezultaats...... ilgterminnaa..... nevis iislaiciiga uzvara.....:pipe:
2008-06-09 13:42:29
|
|
njaa.....DL buus dusmiigs...... :-D
2008-06-09 13:00:10
|
|
Fanta.... Kaa jau teicu.... ieprieksh. Un to jau taapat visi zin..:)
2008-06-09 12:57:05
|
|
/viss..nozūd/................
2008-06-09 12:55:45
|
|
bidmer..Ne visi tā izturas, kuri mani grib, un kurus es nē, tā kā tā nav sakne, tad jau ir stumbrs- redzamā daļa... :) Kaut gan par šo lietu es esmu informēta un skaļi to teikt nevajadzēja, jo tagad viņš uz šo tavu komentāru izkārs kā minimums 5 attaisnojošos palagus :)
2008-06-09 12:55:33
|
|
Tā, atkal jāpazūd, bet, ja tas pīļknābja tēviņš te iepēkšķina, tad nodot, ka lai karina palagus saviem iepriekš rakstītajiem izcilajiem komentāriem....Tos dzeltenos traipiņus apsolos neievērot, uz vecumu vīriešiem naktīs visādas ķibeles notiek... :twisted:
2008-06-09 12:53:03
|
|
Fanta... Man skjiet.. kaut kad stipri agraak Jau Tev uz sho jautaajumu kautko teicu.... Bet varbuut citai kaadai...:), tad luuk Vinjsh Tevi grib....(neapzinaati) Tu vinju nee(apzinaati).... Luuk arii visa sakne...:)
2008-06-09 12:52:00
|
|
Atis...Protams, ej patausti :) tur ir daudz ko pataustīt :) Bet tomēr savam mērķim tu esi tik tuvu, kā vēl nekad :P
2008-06-09 12:48:53
|
Последние комментарии в темах |
---|