Augstākā māksla!!!

Автор Комментарии: 1621
Jā... tā tik ir māksla ienākt virtuālajā vidē un sākt gānīties ar rupjībām un apvainojumiem... Es saprotu, bez tā šeit neiztikt un tas pa lielam ir interesanti... Ķipa Dzimusi jauna karaliena..., lai šeit dzimtu.., tad ir jāatrod sava niša... Un rupjība ir Denas niša!!! Būs vien jāmeklē, kas cits!!! Ko visi var cilāt to Evu, kura ir ķipa resnāka, neglītāka, stulbāka (kurai gan nepatīk, ja kāda cita ir vairāk uzresnējusi par pašu :D ) ... Nav jau māksla atrast vienu - pret, kuru ķipa ir visi!!! Arī es... !!! Arī man šeit daudz kas liekas dīvains un pavisam dīvaini te cilvēki nolasījušies.. Un tikai es te TĀDA/S normāla/s /padomāja visi, kas ir forumā un bibliotēkā/ Bet nu ko es lauķe saprotu... neko vairāk par kartupeļu vagu neesmu redzējusi..., lauķim lauķu problēmas... Rīt diez lietus līs??? Vēl kartoški nav novākti!!!! Tā, kur es paliku.. ak jā, ..... bet nuuu es.. nu es vismaz cenšos cīnīties ar - par sevi galvas tiesu pārāku spēlētāju Rozi!!! Sanāk, kā sanāk.., bet man vismaz ir cerības uz izaugsmi!!! :xcurtsey:
2018-09-11 20:03:24