Autotrenings jeb pašietekme.

Автор Комментарии: 155
...:))).... da neee Fantasea.... ar vienkaarssumu te nav nekaada sakara...:)))...ir laiks kad vienkaarssi jaaiziet....:))))....lai atdzimtu... paardzimtu.....paarveidotos...>:))))
...zin.... man patiesiibaa patika ssitaa lomu speele...!!!!..... sen nebiju taadas uhhhhh.... emocijas izjutis....:)))....taads saistoss personaazz man sanaaca....:))).... he he he ..... :))...
.... nu labs ir...... davai labaak ieraujam..... virtuaali....:))).... uz atvadaam...:))))
2008-03-24 16:59:39
pilnīgi pašai pretīgi, ka tas bija tik vienkārši...
2008-03-24 16:47:40
:hihi:
2008-03-24 16:46:12
.... es tevi iepriecinaassu...:))).... neatkariigi no taa ko tu te veel centiisies iestaastiit....biju noleemis ssodien izdzeesties....:))).... tikai kaa tas vecim pienaakas....sakaartossu visas lietas...un mieriigi aiziessu....:)).... man nav vajadziiga tava intelektuaalaa sakaave....... mana interese bij paraadiit tev.... zeme negriezzas ap tevi....:))).... es savu darbu esmu izdariijis...man sseit vairs nav ko piebilst...:))).... un katreiz kad tu padzirdeesi manu vaardu....tu atcereesies mani.... to estj Trakuli....:)))....kaadreiz...kad atkal kaadam gribeesi uzbraukt......atceries...vinnss var izraadiities Trakuls N2....:)))...
....bet visvairaak... es gribeetu lai taa nebuutu...... nu vot tocc negribu....:)))... es domaaju muusu komuneceessana...tiesa gan ssaadaa .... v izvrossonnaj forme.... krieviski kaut kaa preciizaak skan...atstaas savu nospiedumu tavaa mazajaa trauslajaa dveeseliiteee....... kuru tu esi iesleegusi aiz 10 atsleegaam un biezaam durviim....brunnojusies ar sarkasmu un skallu uzrakstu uz sava profila....:)))
2008-03-24 16:43:06
trakulis..Pirmkārt- atverot savu tēmu, es varu runāt tā kā es gribu. Ja kādam mans humos nepatīk, nav izprotams vai cilvēku tas aizvaino, jebkurš šo tēm var ignorēt, vai ne tā? Tas ir it kā loģisks secinājums. Tomēr, ja tu tā nevērīgi uzmetīsi aci manām tēmām, tad komentāru pie tām pietiek, tātad secinājums- cilvēkiem tas patīk.
Normālas komunikācijas nebūs, tas tiesa, jo man riebjās tādi cilvēki kā tu, tādēļ es izvēlos ar tevi vairs nekomunicēt vispār, paskatīsimies, cik ilgi tu te pastāvēsi bez mana fona. Es varētu pat saderēt, ka tu mirsi dabīgā virtuālā nāvē, jo tu esi pamanāms tikai tad, kad es tevi kustinu, pats tu nebūsi nevienam interesants :)
Gribēji karu, ok, tu to panāci, tikai mans ierocis ir pilnīgi cits- IGNOR. :)
Tagad vari spirināties, cik tīk :)
2008-03-24 16:17:04
... tu runaa pretrunaaas....... tu staasti par it kaa savu veelmi buut pozitiivai .... tai passaa laikaa pazinno..... normaalas komunikaacijas nebuus!!!!.... protams ka vinnas nebuus!!!!... no kurienes tad vinna radiisies..??!!!.... mees ar tevi te ciiniisimies uz dziiviibu un naavi......he he he ..... nu gluzzi kaa no filmas....... pag kaa tur vinna saucaas..... \" Peedeejais Mohikaanis\"\"...sskkkiet taa....:)))
..... tu runaa par humoru savos tekstos...... bet bliez virsuu it kaa es tev ko svariigu taisiitos te atnnemt...??!!!.... tu staasti ka esi mieriiga kaa juura...... bet passai no kreesapakssas jau krietnu briidi duumi kuup...!!!!.....
2008-03-24 16:03:47
merike :)...Miers tavās mājās, un cilvēkiem labs prāts :)
2008-03-24 16:02:37
Esmu mierīga ...pavisam mierīga..lasot jūsu gudrības :lol:
2008-03-24 16:01:56
uldis...Nemanīju, kur būtu pārrakstījusies, bet viss iespējams, es esmu tikai cilvēks, nevis drukmašīna.
2008-03-24 16:01:06
trakulis...Es neredzu nevienu patiesu iemeslu uzsākt ar tevi veselīgu diskusiju, jo tu neesi nevienā savā komentārā bijis objektīvs. Arī tu sēj, pats neapzinoties to, un iesējis tu esi tikai un vienīgi pilnīgu nevēlēšanos ar tevi runāt, pat miermīlīgā un labsirdīgā tonī.
Pat ar poperu, ar kuru mēs mīlas šad tad paplēsties, mēs esam mācējuši runāt arī pilnīgi pozitīvi un pat pasmieties par šo to kopā, ar tevi uz šo brīdi es varu jau pilnīgi skaidri pateikt- normālas komunikācijas nebūs.
2008-03-24 15:55:06
Nesapratu trakulis buutu sieviete,vai fs vienkaarsi paarrakstiijaas.
2008-03-24 15:46:37
..... klau..... nu kusss kusss...... ariii es esmu tikai tavas diivainaas izpausmes auglis....:)))).... nu kamdeelll seeej..... ko nespeesi nopllaut..???!!!..:))
..... nu neesu es galiigi kareiviigi noskannots.... apsaluuti....:)))...... bet nostaassanaas opoziicijaaa...... nu jaaa..... man patiik risinaat sarezzggiitaakus uzdevumus..... poziicija....man saista tik ilgi kameer es tam piekriitu....!!!..... striidos dzimst taisniiba..... nevis duudossanaa uz viena villnna....:))
2008-03-24 15:45:42
tinočka..sāc...es uzķeršu :)
2008-03-24 15:44:56
man sak kupet smadzens....gribas padiskutet ..bet vairs nesaprotu kas jasaka un par ko beidzot iet runa :shura:
2008-03-24 15:44:13
Tieši tas ko es teicu...nevēlēšanās ieklausīties, tā jau ir pirmā pazīme, ka cilvēks nāk meklēt tikai kašķi.
2008-03-24 15:43:19
....uhhhh... tu vellos...!!!!.....izraadaas es neesu enggelis....... esmu klluvis par muuzu!!!!...:)))
2008-03-24 15:41:21
trakulis..es domāju, ka tu neesi tiesīgs par kaut ko šajā foruma sadaļā spriest, jo tu te esi nesen, bet es tomēr ilgāk, un tu neesi šo cilvēku vērojis citās tēmās. Tas, ka tu manā veidolā esi atradis visa ļaunuma sakni, man ir skaidrs, skaidri ir arī tavi mērķi, tikai zini...Cilvēku vērtība nerodas tad, ja viņš parodē citus, cilvēka vērtība nerodas tad, ja viņš tikai ienākot forumā, jau zin savu mērķi- cīnīties. Neesmu manījusi te vēl nevienu cilvēku, kurš tik bieži savos komentāros minētu vārdus- ieroči, cīņa, kapitulācija, tur ir tava īstā vieta, to tu esi pelnījusi...izskatās, ka tev nav svarīga diskusija, izskatās, ka tev svarīgi ir izcelties uz mana fona, pie tam atrast iemeslu, lai uzsāktu kašķi, tu vari bez grūtībām, pat neiedziļinoties par ko ir runa un kuram ir taisnība, tu ieņem opozīciju. Es nedomāju, ka mans mērķis te ir runāt tieši tā un ja tev šķiet, ka es tagad liekuļoju, tu maldies.
2008-03-24 15:39:58
Nezinu cik var runaat par neko-neesmu tirgus tantina kurai patik veederu padzeseet(paklacoties).
2008-03-24 15:36:44
.... ko seesi.... to plausi...:)))

.... cau !!! Tinoccka....:)))!!
2008-03-24 15:36:15
....par to pozitiivismu runaajot......
..... es ssoreiz nemineessu nevienu vaardaaaa......... bet!!!..... uzskatu ja cilveekam ir dots...talants...un iespeeja likt cilveekiem sevii ieklausiities...... tad vajag tam dot pozitiivu ievirzi....negatiivisma taapat apkaart ir pietiekossi....
....kas attiecas uz Uldi..... tas ir tavas Fantasea.....neveiksmiigaas ironijas rezultaats....:)))
2008-03-24 15:33:47