Biseksualitāte
Автор | Комментарии: 315 |
---|---|
удаленный пользователь
|
ftw
Tu laizījies gar Kokalelle :twisted: Ne Tu viens, ne Tu viens :uups:
2015-09-13 07:50:22
|
удаленный пользователь
|
Eh... 2009gada tēma, kur vēl aktīva bija visu laiku simpātiskākā foruma dalībniece... Agrāk zāle bija zaļāka. :pipe:
2015-09-13 06:24:33
|
Vai nu ir vai nav. Nemēdz būt nedaudz BI.. Un tas ir tikpat saprotami kā heteroseksualitāte.
2015-09-13 00:05:38
|
|
удаленный пользователь
|
Nav nekadas vainas viriesi un sievietes to prot labi darit
2015-09-12 15:11:29
|
удаленный пользователь
|
IQ, es nodalu paziņas un drauga jēdzienus :) un vispār, man vairs nekad nebūs jaunu, īstu draugu. īstie nāk tikai no bērnības un tie man nav zilie :)
2010-12-18 14:39:00
|
удаленный пользователь
|
Visas lezbas un geji kā arī vēl cit ir zem sadaļas homoseksuāli ļautiņi!
2010-12-18 14:37:28
|
удаленный пользователь
|
jau pietiktu ar to, ka viņš ir zilais, lai viņš nekad nekļūtu man draugs. To tak ātri atkostu, who is who par draugu kļūt nepaspētu (c)
Amil - man bija, uzsveru uz BIJA, paziņa, kurš savu seksualitāti ļoti labi un ilgi slēpa!!! Taču, kad atkodās, kas ir kas, tad skaidri liku saprast, ka labāk redzu viņu ejam, nekā nākam!!! Stāsts ir par to, ka bieži vien var gadīties tā, ka nemana, kas interesē Pēterim vai Anniņai!!! Par orientāciju seksuālo ja runā!!!
2010-12-18 14:36:49
|
удаленный пользователь
|
heteroseksualitāte ir nepieciešama, visi šitie homīši tak ir tukšie ziedi, bez nākotnes un pēcnācējiem. un vēl kautko mēģina pretendēt uz bērniem, iet gājienos, lai demonstrētu savas novirzes, utt. Ceru, ka iekš LV nekas tajā ziņā sabiedrības uzskatos nemainīsies.
2010-12-18 14:36:26
|
удаленный пользователь
|
amilam piekrītu Rasty teksta kontekstā - manu klasesbiedru vecāki TIK stingri audzināja, nekur neko neļāva, pat 18 gadu jubilejā paši klāt asistēja..... kad pēc gada es zvaniju, par klases salidojumu, tad mammuks mani stingri nopratināja kas es tāda un kāpēc zvanu.... jamam tik pēc skolas uz vīru kori atļāva iet dziedāt.... vot i dadziedājās.... pēc 10 gadiem mēs visi klasesbiedri ahujeļi no ziņas, ka mūsu biedrs vot tāds palikās..... vīru koris saucās..... toties juvelieris un pulksteņmeistars jams ir affigenna talantīgs! ;)
2010-12-18 14:36:01
|
удаленный пользователь
|
Eu, miliši, jūs vispar redzat, ka mēs par BISEKSUALITAATI iesākām runat.lesbisms ir pavisam kas cits, jau rakstiju, ka loti daudzi jauc šīs lietas
2010-12-18 14:34:33
|
удаленный пользователь
|
To, ka zilie čakarējas savā guļamistabā un savā starpā radji boga, bet, kad tas jau iziet no rāmja un no tādām darbībām cieš bērni tad tur bez jelkādām domām to pipeli nocirst!
Vēl tomēr lietderīgi atcerēties, ka visi nav mērāmi pēc vienas mērauklas ;)
2010-12-18 14:33:10
|
удаленный пользователь
|
amils, kretīni ir ari starp heteroseksuāliem, ja kas
2010-12-18 14:33:04
|
удаленный пользователь
|
:roll: Lielākie kliedzēji un gānītāji ir tie,kam pašiem NAV sava viedokļa, kas pakļāvušies dažu garīdznieku utt masu psihozei! FAKTS!
Tad kapēc Lamocca sexoja padomju laikos?????? PSRS sexa nebija!
Esmu bi un ar to lepojos, varu izbaudīt dažādu sexu!
Ja godīgi, npatīk kad V ar V to dara, nav skaisti.... bet tapēc nenoliedzu viņus!
2009-12-28 16:58:52
|
удаленный пользователь
|
:) nevajag jaukt, mīļā, pilnīgi dažādas lietas........... :wink: slēpošana un biseksualitāte :wink:
2009-12-28 06:56:04
|
удаленный пользователь
|
Tik pat stilīgi kā kalnu slēpošana!!!! :lol:
2009-12-27 20:10:14
|
удаленный пользователь
|
bisexualitāte ir dažāda., Kas katram skaitās sexualitāte., ... Bet fakts ir tāds- Bauda ir bauda, Vienalga ar ko kaut ar māju, ar koku, ar mašīnu, vīrieti sievieti...
Ja cilvēks gūst baudu no kautkā ir ok., Ja viņš nedara nevienam pāri un savukārt rada nebaudījumu citiem,
Ir divi sexi- Bērnu radīšana un bauda, attiecīgi bērnu radīšana ir iespējama tikai s + v, Bet bauda- te jau sākas improvizācija... kas nu kuram, Un ja kādam indivīdam šķiet, ka viņa bauda ir luk normālakapar kāda citu, tad tie jau ir AIZSPRIEDUMI
2009-12-27 19:37:44
|
удаленный пользователь
|
La mocca nedod laizit sievietem bet viriesiem suka labprat. HA Ha HA. :P :P :P
2009-12-27 19:26:46
|
удаленный пользователь
|
Agrāk sieviete gaidīja,ka viņu aicinās uz randiņu un nekārās kaklā un neskrēja pakaļ :roll: ,tagad gan otrādi vīrietis vājais dzimums,ko \'\'aplido\'\' sieviete,samierinās,ka alkoholiķis un babņiks,galvenais ka tik vecis,meklē te mūža mīļako ja ne vīru :reeka: :reeka: Smieklīgi un nožēlojami reizē... :roll:
Priecē,ka forumieši vairāk tādi aseksuāli pēc būtības un interesē arī garīgā :reeka: :reeka: pasaule :-D
2009-10-22 04:42:58
|
удаленный пользователь
|
Runājot par sabiedrības morāli un novirzēm no normas – nemaz ne tik senā pagātnē mums nebija seksa, nebija biseksuāļu, gandrīz nebija geju un lesbietes, liekas, arī nebija. Tai pašā nesenā pagātnē kreiļi tika uzskatīti par dabas apdalītiem, nepareizi (!?) attīstītiem, cilvēciņiem ar fiziskām novirzēm, kuras tad nu šī pati sabiedrība (skola, vecāki) par katru cenu centās pāraudzināt. Sabiedrības morāle... Novirze no normas... Stiepti un bezgala izplūduši jēdzieni.
Ja tev tas nav vajadzīgs, tad kāpēc noriet citus? Tikai tāpēc, ka tas tev ir vienaldzīgs?
Neesmu novērojis, ka augstāk minētās cilvēku grupas ar varu un viltu vilktu gultā «pareizos», tādējādi tos «samaitājot». Esmu saskāries ar gluži pretēju parādību – «pareizie» viens pēc otra sūta vēstules ar seksa piedāvājumiem. Visnotaļ reāla statistika – vidēji viena vēstule trijās, četrās dienās.
No tā arī izrietēja jautājums (tiem, kas ir bijuši slinki izlasīt sākumu): «Biseksualitāte – tā šodien ir vai nav modes lieta, tipa «stilīgi»?»
Un nevis par sabiedrības morāli, novirzēm, normām, brīvībām, attieksmēm. Šie ir jēdzieni bez robežām un mainīgi laikā un telpā.
2009-10-22 03:47:30
|
удаленный пользователь
|
te nav runa par pareizo vai nepareizo \"orientāciju\". Vai \"pareizumu\" kā tādu. Nu neuzbudina mani tas savējasi dzimums. Un ko? Tapēc es būtu mazāk brīvs vai atrastos aiz kaut kāda \"žoga\" un lamātu tos \"citādos\" tīri aiz skaudības? Man nevajag viņu \"brīvību\", man tā būtu pretīga. Problēma ir tajā, ka novirzes un problēmas tiek uzdotas par \"brīvību\" un visas tās garīgās problēmas par bezmaz stilīguma pazīmi. Patīk - dariet, bet nevajag teikt, ka attiecībā pret tiem, kam tas ir vienaldzīgi vai pretīgi tas ir \"kruti\", \"stilīgi\" vai vēl nez kā. Normālam vecim tas nav ne stilīgi, ne kruti, mūsu esošajā kultūrā un vērtību sistēmā šī \"brīvība\" tiek vērtēta kā novirze, garīga problēma utt. Ja vajag cilvēkus mierināt, ka viņi nav tādi kā citi, jebkuru kroplību var uzdot par \"stilīgu\", par \"brīvību\" utt., taikai lietas būtību tas nemaina.
2009-10-21 20:58:40
|
Последние комментарии в темах |
---|