Brutāli un nepareizi, jeb normāli?
Автор | Комментарии: 374 |
---|---|
|
Labi, ka mani piš, ar manām strijām, celulītiem, riepām un īgno garastāvokli. Phū... :xmaninlove:
Un jā... Man no malas, kā pilnīgi neiesaistītam cilvēkam, izskatās, ka neesat Jūs viens otram paredzēti. Labāk veltiet laiku katrs pats sev.
2019-12-13 09:10:59
|
Nu, nahren vajadzīgs Tev tāds?
Meklē steidzami darbu un prom, prom, prom :-D
Apolons ņedoģellanijs.. :-D
Lai sēž ar saviem cepumiņiem un snekiem vienītī, un meklē sev ideālo dūdu bez celulīta, gludu kā čūsku, milzīgām krūtīm, lai gan - kam tàdai šāds vīrietis? Tāda meklēs bagàtu onkuli no kura mantot miljonus :-D
2019-12-13 09:09:46
|
|
Man celulīts uz vēdera no alus dzeršanas. Domājat es sevi tagad mazāk mīlu?
2019-12-13 09:09:10
|
|
Negrib jo ir celulīts, vai vienkārši negrib, bet celulīts bija ataisnojums negribrdanai. Kas būs pēc 10 -15 gadiem kad laika zobs savu izdarīs? :pipe:
2019-12-13 09:08:06
|
|
|
Zvērs tik daudz pierakstījis,a man skriešana šodien,nespēju pat izlasīt,vng man viņš patīk. :uups:
2019-12-13 09:08:02
|
|
Rumors - Nu mums abiem it kā ir noruna ka visu kopā, trešo zirdziņu jāt. I līdz šim darbojies. Arī noruna ka ja atrodam vai interesē kas cits, pasakam. Jo pēc idejas visu var sarunāt. Bet it kā jau vairāk kā gads kopā, un nav bijušas ar to problēmas. Kaut gan, pat i ja šam būtu, kaut vai, manispēc. Vismaz tad es varētu arī, un tad varētu normāli sadzīvot kopā. Jo pārmaiņas pēc arī otrs cilvēks, es, tiktu apmierināts.
2019-12-13 09:06:41
|
Tas ir memļaks, nevis vājš rakstus :lol:
2019-12-13 09:06:05
|
|
|
Atvaino, bet dēļ celulīta? Tas nav nopietni... Vienkārši negrib un viss, manuprāt. :lol:
Kaut gan.. Ja cilvēks totāli nepatīk, tad krīt uz nerva arī kā tēju dzer un kā elpo. :D
2019-12-13 09:03:12
|
Besī tie apaloni, kas savas dāmas tikai 8.martā sveic. Kas dāma nav īpaša pārējās 365 dienas?
2019-12-13 09:02:25
|
|
|
Lady_Lee... Vo vooo ..... Es tieši to pašu teicu. Ka nekas nekad nav akmenī iekalts, bet runājams, plānojams, darāms. Iepriekš, nu laikam pāris dienas vai, nu tajā pašā nedēļā šamējais ieminējās to. Pēc darbadienas un saguruma teica ka moš vajag kau tko mainīt, jo nav enerģijas utt. Nu takā es esmu darba meklējumos, domāju ka skaidrs ka runa ir par viņu nevis mani. Tad vārds pa vārdam, doma tād aka abiem par sliktu nenāktu. Es padomāju, nu jā, why the fuck not. Izdomā ko un kā mainīt, i'm all in! Nākamjā vai pēc 2 dienām bija strīds. Viņam vakaros vajag savus cepumus vai čipsus vai augļus vienalga kādus saldumus. Vajadzēja arī nopirkt kakao veikalā. Ibio, mēs nekad neesam pirkuši kakao. Nekad. Nu tad es biju tas lielais un teicu, ka nu kā, ja uzlabojam ko un sākam ar pirkumiem, tad šito nevajag sākt lietot. Uzsēdīsies. Un galu galā dabūju nevis paldies malacis, bet uzdirsienu par to ka neļāvu. Sasodītais zīdainis. Pēc tam to atrisinājām.
Derdzas arī tas ka suka visu nodzīvoto laiku kopā ne vārda nav sūdzējies kad vienmēr vakariņās ir cepeši, saldā krējuma mērces un zupiņas un dažkārt kūkojumi. Ne vārda. Bet kad vajag ieriebt vai nu jau velns zin kādi iemesli tam ir, tad gan visu aizmirst.
Es vienkārsi goda vārds nesaprotu šito sizofrēniju. Jeb tas ir vienkārši vājš raksturs? Ja vienu mirkli ir par, tad pret. Bet domas sakrīt ar to, ko vēlas tajā brīdī.
2019-12-13 09:01:44
|
Mani vairāk interesē kā izskatās Mr. Ideālais pats :-D
Vienmēr esmu teikusi, ka bakstīt otru drīksti tikai ja pats esi tuvu ideālam...
Lai gan šī arī diskutabla tēma :-D
Ja pats neesi Apolons, tad STFU :-D
2019-12-13 08:59:17
|
|
|
Zvērs vēlams celulītu no priekšpuses?:d
2019-12-13 08:58:49
|
Ja nu tu nolauzīsi nagu?
Vai viņš tad arī negribēs, ka ņem viņa locekli rokās?
Izklausās pēc pamatskolnieka, kas balsta gultas dzīvi uz porņukiem.
Nu tas tā, mans pirmais iespaids.
Gribu redzēt, kāds tas celulīts :lol:
2019-12-13 08:57:03
|
|
|
Kaptein, iegravē kkur datumu..:d Es tikai vārdadienu savai lauvenei un dzimšanas dienu.. Pārējais poo..:d
2019-12-13 08:56:14
|
Man sievu tracina, ka no galvas zinu, kad TA jāiet apskates, bet nezinu, kad viņai dz.diena.
2019-12-13 08:54:22
|
|
Pareizās horoskopa zīmes jāizvēlas.
2019-12-13 08:52:36
|
|
|
Ir vēl variants, ka viņš ir atradis citu jājamo zirdziņu. Apsver arī šādu domu.
2019-12-13 08:47:53
|
Ir cilvēki, kas mīl tiešu runu.
Ir cilvēki, kas nespēj sagremot tiešu runu. (c)
+100 :-D
Man personīgi riebjas visu laiku uķi puķi, ja sàku palaisties patīk, ja vīrietis pieklājīgā formā var to pateikt..., šeit domāts ne jau - Tev resna un celulītaina dirsa! :lol:
Maigāk... piemēram - Mīļā varbūt piebremzē ar kūkàm vai nopirku Tev fitnesa/baseina abonamentu :-D
2019-12-13 08:47:26
|
|
|
Zini, arī sūdīgs viedoklis ir viedoklis. No sērijas: vienam māte, otram meite, bet trešajam kleita..;)
2019-12-13 08:44:10
|
|
Zvērs...
Labi pasniedzi. Man patīk.
Es kaut kā līdzīgi domāju. Ka situācija nepatīk. Neder. Vajag mainīt. Bet laikam galu galā vienu reizi par visām janoskaidro, vai interese ir tikai man, vai abiem.
Ē nē, nekad iepriekšā šādas problēmas nebija. Ne problēmas, ne mājieni, nekas. I divatā ņemoties, i trijatā ņemoties. Jo jesus fuck, es neesmu apaļš veļams. Ir vienkārši liela dobele, pēcpuse. Un acīmredzot ar laika gaitas nolietojuma defektiem. That's pretty much it.
Ā a runājot par nepilnīgu informāciju. Nu es cītīgi laikam jau 2 mēnesi meklēju darbu, jo tāda nav. Takā man nav ienākumu arī tagad pēkšņi vienai dzīvot. Lai kā es pat varbūt to gribētu. Variantu nav.
2019-12-13 08:43:17
|
Последние комментарии в темах |
---|