Domāju, domāju un izdomāju
Автор | Комментарии: 957 |
---|---|
|
RiXa...Man jau arī citreiz šķiet, ka esmu jau visu atēdusies tik tālu, ka vairs pati nezinu, ko man vajag :D
2008-04-13 11:35:12
|
|
tinočka...Es pēc dabas esmu vientulis, man nepatīk kolektīvi kādu drāzt :D, bet personīgi vienatnē gan varu, un retu reizi piebiedroties kādam, ja tur skaidri redzams, ka drāziens ir pilnīgi pelnīts :)čupošanās nav manā gaumē, čupojās un veido grupējumus tikai tie, kuri paši par sevi ir nulles :)
2008-04-13 11:34:24
|
|
FS...viss tiek pakartots :lol: :lol: ..hehee...man jau labak domat,ka mums par daudz kaut kaa :lol: :lol:
2008-04-13 11:31:49
|
|
FantaSea.. tiešam laiciņš sudigs...majas tik smuki...bet jaizvelkas bus..janoperk paiku uz darbu,dienneakts darbs...Par tam sievietem..piekritu.. ne visi mak sadzivot ar domu ka kads labaks... :-D Tikai istas \"autoritates\" mak cienit viens otru,neaizskart un neizsaukt liekus kašķus sava starpa...jo reizem uzvarai nav tas prieks ko gaidiji...daudz interesantak pastavet kopa...un drazt-drazt-drazt lohus..(.sorry..visiem lohiem) :uups:,neka personiga...Prieks ka busi ar mums.. atdzivinasi tautu.. :twisted:
2008-04-13 11:29:57
|
|
RiXa...Piekrītu, ka noteikti mums te visiem ir kaut kas par daudz vai par maz, jo nez vai tad mēs te visi atrastos un dzītu to stulbumu forumos, bet kamēr tas netraucē reālajai dzīvei, tikmēr to var darīt mierīgi :)
2008-04-13 11:28:40
|
|
FS...tad jau tiem,kas uzbruuk tiri izklaides pec,kaut kas tai galvinaa par daudz,vai gluzhi otradi..par maz.....exx,bet ne nu man par to spriest... :lol: ...Ak meitenes...nekasaties......pasmaidiet un jums uzsmaidiis... :dance:
2008-04-13 11:26:10
|
|
RiXa...dzīvē droši vien tā varētu būt, bet virtuālā dzīvē cilvēki mēdz uzbrukt arī tīri izklaides pēc. Protams, izvēlas attiecīgus pretiniekus, jo kasīties ar muļķiem nozīmē- pārtapt pašam par muļķi, tāpēc es izlēmu ar Enshu nekasīties :)
2008-04-13 11:20:48
|
|
Dalailama, nez kāpēc man radās uzskats, ka tu arī nesproti teikuma- Tevi var nopirkt- jēgu. Tu varbūt tam piekrīti?Manuprāt, jūs te visi jaucat divas dažādas lietas, vārds TU- nozīmē tevi kopumā- ar tavu dzīvi, miesu utt.....tu kļūsti par kāda īpašumu, jo esi to visu pārdevis. Man gan vairāk liekas, ka jūs runājiet par pakalpojumu pārdošanu, kā vienas vai vairāku nakts seksu utt. Par to es nestrīdos, domāju, ka lielākā daļa būtu gatavi savus pakalpojumus par lielu naudu pārdot.Bet SEVI pārdot, es nebūtu ar mieru ne par kādu naudu. Lūk tāds bija mans uzskats.
2008-04-13 11:19:02
|
|
FS...un tadu te ir vairaak neka vajadzetu but.....nez.es to izskaidroju taa......uzbruuk jau tikai tiem,kuru priekshaa juutas niecigs :wink:
2008-04-13 11:18:44
|
|
tinočka, nezinu gan par tām sievietēm, kā redzi, es ar tevi tīri labi saprotos, bet ir dažas sievietes, kuras nespēj paciest, ka ne vienmēr viņas un visur ir tās pirmās un foršākās :) Tad, kad sajūt draudus savai \" autoritātei\", tad ar putām uz lūpām nāk kašķi meklēt, pie tam uz līdzenes vietas. Smieklīgi kaut kā :)Starp citu, ārā dranķīgs laiks un var nemaz tur nevilkties. Šodien es bieži būšu ar jums, kāda laime, ne? :D
2008-04-13 11:13:48
|
|
nu,ko...atslaabinies... :lol: :lol: ...atstasim gudros tekstus citai reizei :lol: toch kaut kaasvetdienai tie neiederaas.... :lol: :lol:
2008-04-13 11:07:51
|
|
bļin..bet tomer ta gribas atslabinaties un uzticeties... :-D :-D labi pietiek,parak gudri sanak mani teksti...tomer svetdiena.... :-D
2008-04-13 11:05:34
|
|
un parezi vien dari :irok: .....pasaule sagajusi ar kajam gaisaa un taa vietaa ,lai tuvi un mili cilvecinni par tevi pastavetu un atbalstiitu,diemzheel notiek pretejais...... :wink:
2008-04-13 10:55:18
|
|
sirpis...nevajag atslabinaties...to es sapratu...man ir tuvi cilveki bet neuzticu sevi pilniba..ka ari pati neuzņemos atbildibu par cita likteni,izvairos no cita noslepumiem,piedomaju kadus padomus dodu...savadak pretenzijas bus...
2008-04-13 10:52:46
|
|
tinochka.....bara likumi ir specigi un ne katrs prot pastavet par sevi un nekaukt baram lidz.....
2008-04-13 10:49:02
|
|
viss sāpīgāk var ievainot patiešām tuvs cilvēks! :cry:
2008-04-13 10:43:45
|
|
Protams ka varam vienatnee! Bet nez kaapeec tomeer izveelamies ccupoties!!! :) :) Tas mums no dabas iekreemeets! :) :) :irok: Personiigi man tas patiik! :):)
2008-04-13 10:43:14
|
|
atbalsts priekš manim nav sikums...vienmer atceros,un uzskatu par \"savejo\" ...nu protams nejau neta forumos :-D :-D ...vispar\"po žizni\"... :wink:
2008-04-13 10:42:57
|
|
es varu bez atbalsta......................bet reizēm noder :)sīkums, bet patīkami :)
2008-04-13 10:38:52
|
|
aha..bara instinkts ir specigs...labak pastavet pašam par sevim...bet reizem ļoti vajadzigs atbalsts....nez ka labak...
2008-04-13 10:35:56
|
Последние комментарии в темах |
---|