Es te atkal......interesējos :)
Автор | Комментарии: 304 |
---|---|
|
Man laikiam tie klusie nav gadījušies... :cry: :roll: :lol:
2008-08-20 14:36:07
|
|
Fantiņ--vai Tu par DLLM?? :roll:
2008-08-20 14:29:21
|
|
Interesanti, bet pat šeit forumā, es stabili zinu vīriešus, kuri nemēdz runāt īsos teikumos, kā arī precizitāte viņu komentāros nav raksturīga :)
2008-08-20 13:56:15
|
|
Ja par temu, tad nejausi uzduros sadam rakstam..... Jau sen zināms, ka vīrieši un sievietes ir atšķirīgi. Vīrieši un sievietes dzīvo atšķirīgās pasaulēs, viņiem ir atšķirīga vērtību sistēma un uzvedības likumi, tomēr ne vienmēr visi ir gatavi to atzīt.Jau senatnē vīrieši gāja medībās, sievietes nodarbojās ar sakņu un ogu vākšanu. Vīrieši aizsargāja savu cilti, sievietes audzināja bērnus. Līdz ar to arī vīrieša un sievietes ķermenis un galvas smadzenes attīstījās pilnīgi atšķirīgi, lai pielāgotos savu specifisko funkciju labākai veikšanai.Sievietes - radaruztvērēji. Sievietei, kā jau vairākumam dzīvnieku mātīšu, maņu orgāni attīstīti daudz smalkāk nekā vīrietim. Sievietēm ir ne tikai vairāk konusveida šūnu acs tīklenē, bet arī plašāks perifērās redzes lauks nekā vīriešiem. Tā dēvētā sieviešu intuīcija patiesībā nav nekas cits kā sievietes saasinātā uztveres spēja un prasme pamanīt šķietamus sīkumus, kā arī pārvērtības citu cilvēku ārienē un uzvedībā.Kāpēc sievietes ir tik runīgasTā kā viņu runas centri ir izvietoti abās smadzeņu puslodēs, sievietes ir daudz veiklākas tērzētājas nekā vīrieši. Sievietēm patīk runāt, un viņas to dara bieži. Sieviete no savām problēmām var atbrīvoties tikai tad, ja par tām kādam pastāsta, tā atzīstot to pastāvēšanu. Vīrieši var sadalīt savas problēmas pēc nozīmīguma un mazāksvarīgās uz laiku atlikt malā.Kā runā vīriešiVīrietis runā īsākos teikumos nekā sieviete, un viņa veidotajiem teikumiem ir loģiskāka uzbūve. Tie parasti sākas ar īsu ievadu, tad seko skaidri formulēta lietas būtība un nobeigums. Sieviete, runājot ar vīrieti, vienā teikumā aptver vairākus tematus, kas liek vīrietim apjukt.Vīrieši izsakās precīzākVīriešiem vārdu jēga šķiet ļoti svarīga, un viņi cenšas izteikties pēc iespējas precīzāk, lai pārspētu savu sarunubiedru un paspīdētu viņa acīs, vienalga, vai tas būtu otrs vīrietis vai sieviete. Sieviete runā tāpēc, lai apliecinātu savu interesi par sarunbiedru un veidotu tuvākas savstarpējās attiecības, līdz ar to sievietei vārdi ir sava veida atzinība vai apbalvojums.EmocijasVīriešiem emocijas parasti atrodas labajā smadzeņu puslodē, un tas nozīmē, ka emocijas viņiem nav atkarīgas no citām smadzeņu funkcijām. Sievietēm emocijas ir izvietotas plašākā areālā, turklāt abās smadzeņu puslodēs, un tas nozīmē, ka viņām emocijas var izpausties reizē ar citām ķermeņa funkcijām.JūtasVīrietis pēc savas dabas ir aizdomu pilns, godkārīgs, savaldīgs un modrs vientuļnieks, kurš izvairās atklāt savas emocijas, lai varētu palikt stāvokļa noteicējs. Sievietei daba ir mācījusi būt atklāta, paļāvīgai, atsaucīgai, vārīgai, izrādīt savas emocijas un apzināties, ka viņai nav jācenšas vienmēr būt savaldīgai.
2008-08-20 13:47:41
|
|
amil-- :fyou:
2008-08-20 12:32:27
|
|
Mīlule, tev patīk, kad tevi dēvē par kuslo vistu? :roll: tikpat ļoti man patīk, kad mani dēvē par kačoku, vista :lol: p.s. un man ar augumu un fizisko formu viss kārtībā, ko nevarētu teikt par tevi :wink:
2008-08-20 12:11:26
|
:lol: :lol:
2008-08-20 12:09:37
|
|
|
Amil--bet tev tak patik ,ka tevi ta deve, jo tev liekas, ka tev ir sakacats augums,gaili :roll:
2008-08-20 11:32:25
|
|
Negribas strādāt šodien galīgi! acis krīt ciet un nevaru padomāt! Iespējam drīz vien atkal būšu prom! =) Tā vai tā te neko nemeklēju, nemeklēšu un arī iz dzīves negribu neko atrast. :) Bet nu Tavus textus var palasīt un Tava brīvā laika domāšana ir mana laika vērta :uups:
2008-08-20 10:33:03
|
|
Zaljo gaisminju vajag iedot :)
2008-08-20 10:27:14
|
|
ftw...Un tomēr esi atpakaļ :) Tad jau tomēr nav tik traki, kā saki, tāpat velk atgriezties :)
2008-08-20 10:25:12
|
|
Fantiņa i ne gramma! Es te pirms tam šad tad apgrozijos, bet izdzēsos jo īsti nebija ko lasīt un darīte te... Katru rītu lasīt vai ieraudzīt topiku ar tekstu \"Labrī\"? Nu i nafig... Ja neka jēdzīga nav tad i nevajag...
2008-08-20 10:23:59
|
|
nu tak ko tu mani par kačoku sauc? pati ieej pretrunā ar savu teikto, vista :-D
2008-08-20 10:23:43
|
|
Redzi,Amil, ja tie tiešām būtu muskuļi, varbūt iedzītu, bet Tev līdz muskuļiem daudz jāklusē... :lol: Ak, jā--esmu ievērota.. :lol: :lol:
2008-08-20 10:20:14
|
|
ftw..Neko jau sev, tikai divi posti, bet tu jau zini ar ko es te izceļos? :D Atkal aiz stūra kāds mani ir pētījis? :roll:
2008-08-20 10:17:46
|
|
Viviņa ja nespej nekluseet tad vismaz vajag iesleegt LR2 :reeka:
2008-08-20 10:15:00
|
|
Mīlule, tev tie mani muskuļi dzen kompleksos? :roll: nu nekas, gan jau tavas kuslās nekad dzīvē netrenētās miesas arī kāds spiedzējs ievēros... tik pat kusls :-D
2008-08-20 10:13:04
|
|
nu kautko uzspēlēti elsot vai tamlīdzīgi tiešām nav manā gaumē :lol: cik nāk ārā tik nāk... :-D lai izlikšanās paliek tādu kā Mīlule ziņā :lol:
2008-08-20 10:12:03
|
|
Bomzi - Kas tas ? :reeka: :reeka: Ka Es jums saku ..klusie viirieshi nerullee..taapat, kaa klusaas sievietes :!: :P
2008-08-20 10:10:10
|
|
Nu tapēc es dabuju mīlvārdiņu - runcīts! Bet tas bija sen un nav taisnība!
2008-08-20 10:06:51
|
Последние комментарии в темах |
---|