Gadu starpība.
Автор | Комментарии: 152 |
---|---|
|
Vsp.. skaists vīrietis. :uups: un tas pat nekas, ka īsāks par mani. :lol: vot tā bija simpātija no pirmā skatiena...
2013-11-18 18:23:37
|
|
Manai draudzenei patīk jaunāki, jo viņos ir enerģija. Es patīku draudzenes čalīšiem, jo enerģija ir manī. :lol:
Man nav tāda noteikta tipa vīriešu, kas man patiktu. Vienīgais - jābūt pāri tricāram. :lol: Nesen uzzināju, ka klientam, kurš man pēc izskata patīk, ir tikai 27i... :( bet izskatījās uz 34-38. :uups:
2013-11-18 18:15:23
|
|
Kim, dzīvē, ja visā grib saskatīt loģiku, būs daudz to-kāpēc! Ne visu cilvēki spēj izskaidrot....patiesi īstos iemeslus. Dzīve viņus pakļāvusi lielākai, mazākai, smagākai un ne tik, pieredzei. Tad nu, cik nu kurš spējīgs saprast, domāt, analizēt un visbeidzot, atrast to SAVU atbildi konkrētajam jautājumam. Vai pareiza, vai nepareiza, ne mums par to spriest, ja cilvēks izvēlējies, lai dzīvo laimīgs...iespējams, cita dzīves pieredze viņu mainīs, tad arī citas atbildes sekos. Viss ir kustībā!
To dēvē vnk vārdā, par iemīlēšanos! Un manas domas, stulbi ir tie, kas cenšas to likt uz galda un izķidāt, meklējot tos savus kāpēc...Ja ir saikne ar otru, ņem, nedomā, priecājies un baudi.. Dzīve ir pārāk īsa, lai lauzītu galvu par liekiem-kāpēc.
2013-11-18 18:10:41
|
|
Miltjem,
\"Izklaidei ari kadu naudigaku pampernieku panjemtu\"
Redz , tās ir tavas domas , bet realitātē , viņš vienkārši tevi nopērk , tāpat kā nopirks citu pēc 2 dienām. Nevis tu viņu kontrolē , bet viņš tevi , tu esi kārtējā golddiger kas rakājas viņam pa kabatu. Tu viņu pametīsi pēc 10 minūtēm , viņš pavicinās ar pāris banknotēm un tev līdzīgi domājošā piespries pie viņa , savukārt tu meklēsi bagāto un seksīgo vel 5 gadus :)
2013-11-18 18:08:20
|
|
Ehh, kā apnicis rakstīt vienu un to pašu jau kuro reizi 8) , bet saprotu, ka katrs mēs te izkliedzam savu sāpi un jautājumus. Tāpēc jau ir forums......
Laikam ir jānonāk līdz zināmiem gadiem, lai uz lietām skatītos savādāk. Kad biju jaunāka - domāju tāpat kā Mitjem, tagad - pavisam savādāk :lol:
Man personīgi labāk patīk jauni puiši, jo es ne arvienu kopā dzīvot netaisos, bet laiku varu pavadīt saturīgāk, nekā ar vecākiem \'\' pāviem\'\' . Kāpēc? Tāpēc, ka jaunatne tagad ir gudra, man ar viņiem ir vairāk ko runāt nekā vecajiem. Liela daļa dzīvo vēl iepriekšējo attiecību ēnā, viņiem sava rutīna pret sievieti izstrādājusies, viņi ir tie, kas gaida kad sieviete piebrauks pie viņa klāt uz mājām. Pareizi Kims saka - kasa olas un skatas TV, citi krutie vēl ar draugiem aliņus strebj. Jaunie dzīvo nākotnē, viņu fantāzijas lidojumi, plāni, mērķi ir vnk jauki - paklausies un lido līdzi 8) Ja runa par seksu - neesmu visus pasaules vīriešus vēl iz*jājusi, ir kur tiekties :lol: :lol: :lol: , bet protams, ka jauniem ir priekšroka. Un nestāstiet man par pieredzi un praksi - ir bijis tā, ka vecāks pat nezina kur klitors atrodas, bet jūtas baigais ērzelis un drāzējs, un jaunāks , kurš vnk pēc seksa var visu nakti gulēt blakus un apbrīnot sievietes ķermeni - kā dievišķu skaistumu.....
2013-11-18 18:03:53
|
|
ko kasties ?
2013-11-18 18:01:24
|
|
Miltjem, Tu vēl jaunava? Tev vispār 18 ir? :lol: :lol:
2013-11-18 17:59:33
|
|
B-52 , haha varbūt :) Bet diemžēl es tēmēju uz adekvātāku personību , cilvēku kurš varētu paskaidrot savas domas un cilvēku kurš spētu objektīvāk novērtēt situāciju pirms izdara secinājumus , tapēc ši personība , es atvainojos , neinteresē :)
2013-11-18 17:59:02
|
|
B-52: labs padoms.
Bet Miltjem nav bijusi un nav dabuonama...
2013-11-18 17:57:17
|
|
Es domāju, ka vagīnas ciešums un prāta spējas diži nav no vecuma atkarīgas iezīmes. :pipe:
2013-11-18 17:54:29
|
|
Bet tu tā arī neesi pamatojusi kapēc. Vienīgais tavs pamatojums ir \"40 gadīgie ir labāki\".
Es negribu braukt augumā , bet šitajā situācijā jūtos visai stulbi , tev nav pamatojuma kapēc un ar ko vecāki ir labāki un jaunāki sliktāki , bet es turpinu ar tevi strīdēties. Un jāmācās takš uztvert veselīgu kritiku.
Par sevi piemēram man ir daudz slikta ko teikt , bet ir arī labs. Es zinu savus mīnusus un cenšos pilveidot sevi tos likvidējot , zinu savus plusus. Nesatrauktos par uzdirsieniem , ja vien tie ir pamatoti , Bet \"viņš ir labāks nekā tu\" apgalvojumi , mani neinteresē , sorry princesīt.
2013-11-18 17:53:02
|
|
Kim, uztaisi jaunu profilu, ieliec fotku, sakarīgu vervelējamo un Miltjem ir Tava! :lol: :lol:
2013-11-18 17:52:56
|
|
Kim: tu vari but kas vien gribi... Es dzivoju un velos to,ko velos es.
Izklaidei ari kadu naudigaku pampernieku panjemtu,bet kopdzivei,attiecibam- to ko jau rakstiju ieprieks.
2013-11-18 17:46:57
|
|
Aplauzās! :hihi:
2013-11-18 17:46:38
|
|
Kam.es pieskiru uzmanibu ir tikai mana darisana.
2013-11-18 17:44:18
|
|
Tu ar mani nebūtu kopā tikai tapēc , ka neietilpstu tavā gadu kategorijā , kaut arī es būtu milionārs , gudrs , skaists , un nez kāds tur vel.
2013-11-18 17:42:22
|
|
Vienbalsīgi ar No name!
2013-11-18 17:39:30
|
|
Kim: paradoksali,bet visi veči saka ka ir labaki viens par otru:D gudraki,veiksmigaki utt...
Bieži lasu un smaids...
Ja es butu kopa ar kadu 40gadnieku,tad vins noteikti butu labaks par tevi,
jo es esmu ar vinju kopa,ne ar tevi..
Ps: gruti no mob rakstit:(.
2013-11-18 17:39:24
|
|
Es nesaku , ka esmu labāks par jebkuru 40 gadnieku , bet zinu , ka esmu labāks par daudziem , vairāk sasniedzis un vairāk spējīgs dot. Tu varētu pateikt , ar ko viņš būtu labāks par mani ? :)
Un beidz , ar izmisumu man viss kārtībā. Ja būtu tāds izmisums izšķirstītu sludinājumu lapaspusi gribulv portālā.
Vienkārši , tas , ka piešķir gadiem tik lielu nozīmi , tas liekas muļķīgi.
2013-11-18 17:33:31
|
|
Kim: es uz tadiem ka tu tiesam nedusmojos:).
Ari dzive zinu jaunos... Paldies,pamperus lai vinjiem maina vecas vecenes,kuram bail no vientulibas.
Bet sitos 20+jaunuljus ka tu,piedo,yzskatu par slimiem,ka grabstas gar savas mates vecuma sievietem.
Un tu ,kim, nu nesaki ka esi labaks par 40gadnieku... Nu nelieli sevi.
Tas jau parada tavu izmisumu:(
2013-11-18 17:19:02
|
Последние комментарии в темах |
---|