General info par profilu
Автор | Комментарии: 21 |
---|---|
удаленный пользователь
|
Lai aiztaupītu laiku cilvēkiem, daži publiski fakti, kas izriet no jautājumiem, ko uzdod n-cilvēkiSieviešu lietas:Jā, es māku spēlēt ģitāruJā, tas esmu es bildēPastāv vismaz 99% iespēja, ka es \"kaut ko nenospēlēšu\" tev personīgiPastāv 99,5% iespēja, ka es tev nesarakstīšu dziesmiņuMan riebjas šlāgeri un popsa--------Seksuālā orientācija:Nē, es neesmu gejs, negribu \"palaizīt\" un \"pasūkāt\" džekamNē, es negribu neko nekur sev iebāzt--------Vispārēja info:Nekad ne ar vienu neesmu saticies no interneta pasaulesEs nemaksāju par seksu un negribu izklaidēties \"par 30 lvl/h\"Man nav mazvērtības komplekssEs esmu paškritisksNe, man nav 25 cm loceklis (nezinu, kādēļ tas ir tik populārs jaut. 99% nav tāds, neesmu īpašs)Esmu visai tolerants pret citu seksuālajām izklaidēm, bet negribu \"paskatīties no malas\"Un seit esmu vairāk sociāla eksperimenta rezultātā.Un, jā, es tiešam domāju, ka aiz smuku meiteņu bildēm 90% gadījumu ir resni veči, kas pašapmeirinās pie monitora. Esmu vecmodīgsUn tā, kura doma, ka tas ir rakstīts viņai, jā, tā arī ir.PeaceLove
2008-03-19 14:03:53
|
Последние комментарии в темах |
---|