GRIBU !!!

Автор Комментарии: 477
удаленный пользователь
:pipe: FS !.... tev ir paranoja!!!... kaadi maneejie... kaadi taveejie!!!.... Fanta... tu tiessaam... ssodien dzeerusi neesi.... ko... ni ni.... tu nekautreejies... saki.... es sapratissu.... un ar to visu tavu murgu attaisnossu.... :wink:
2008-07-04 18:46:59
удаленный пользователь
DLLM...Ko neteiksi. Mans komentārs šajā tēmā- pirmais, bija absolūti patiess, un tu to labi zini, no divkosības vai liekulības tur pat smakas nebija, bet tevi taču tas nesatrauc, tevi satrauca pilnīgi kas cits, tas, ka cilvēki sāka mani atbalstīt un nevis tavus draugus, lūk kur tā sāls, tu nevari pārdzīvot, ja labi redzi, ka tavējie iecienītie totāli nolaiž garām, un taisnība ir man, tas tevi vienmēr izved ārā, un tu novirzi visu sarunu no tās sākotnējās tēmas būtības, pārejot personīgā apdiršanā...Tikai nedomā, ja to neievēro citi, tad to neievēroju es...Es tev redzu cauri...
2008-07-04 18:43:15
удаленный пользователь
:pipe: Tu taa kaa pietempies mednieks mediibu staastus staasti...!!!... FS !.... par kuci jaaa taa es tevi saucu..... tu pati sevi profilaaa nosauci par kuci..... taa kaa.... neglaimo sev...ja....!!.... bet par mauku...!!!.... nu taa bij tavas passas zemapzinnas bals..... kas lika passai sevi taa nosaukt!!!.... es tevi taa nekad neesu saucis...... tu to veel neesi nopelniijusi!!... :wink: :pipe:
2008-07-04 18:43:00
un pats varbūt ar esi murmulis īsām kājām.........lielu vēderu un pliku plesi.....un te savu pašapziņu uzlabo.......... :lol:
2008-07-04 18:42:14
удаленный пользователь
Pantēriņ...sorry, sorry, bet es nedomāju, ka kādam te būtu tiesības mani par kuci, mauku un vēl sazin kā saukt, ne tādus vien lamuvārdus esmu te dzirdējusi no cilvēkiem, tjipa DLLM, kuri mani vispār nezin, tik vadās no savas antipātijas. Jā, es noteikti to uztveru personīgi, jo nav uz pasaules dzimis tāds cilvēks, kuram es piedošu tādu zākāšanu.
2008-07-04 18:39:24
удаленный пользователь
:pipe: neraatnaa!!!.... viss ir kaartiibaa!!!.... es nesaku ka vinna neprot izteikties .... absoluuti neee...... bet vinnaa ir cinisms...divkosiiba.... totala.... iedomiiba briizziem spraucas aaraa.... bet patiesiibaa.....taads murmulis vien ir..... aiz smukas bildes pasleepies!... :wink: :pipe:
2008-07-04 18:36:41
удаленный пользователь
:pipe: ..... skatos tu mums taa iipassi uz mezzu orenteeta..!!!.... tev ko.... mezzaa bail.... vai kaaa.... ka ar mezza zveeriem mani baidi..??... :pipe:
2008-07-04 18:32:44
nu nezinu nezinu Dalailama........FantaSea....interesants sievišķis........kas spurojas pretī un labsajūtā nemurrā....tādai ir jābūt sievietei......nevis jāmāj ar galvu un jāpiekrīt visam ko saka vīrietis brīva valsts,katram savi uzskati....
Dalailama.....man noderētu arī Tavi kā no vīrieša skatu punkta orientēti padomi...Tu .... :roll:
2008-07-04 18:31:46
удаленный пользователь
FS - visu uztvert drusku personīgi slimīgi vai teiktu egoistiski!!!! nu un ka domā vai saka! lai tak tas cilvēks par tevi domā un saka? un???
katram savs viedoklis!!! visi esam katrs savā ziņā dīvainīši...UN???? :shock: :shock: :shock:
2008-07-04 18:31:25
удаленный пользователь
DLLM...Ko gribēšu to stāstīšu, kam gribēšu, tam stāstīšu, kad gribēšu, tad stāstīšu...Smirdīgais kuili :P
2008-07-04 18:29:58
удаленный пользователь
:pipe: ....Fs!.... ssito tu vari pastaastiit GRAGS.... es domaaju vinnss tev noticees...... !.... bet par savu nokraasu.... to tu staasti vinnam... ne man.... :pipe:
2008-07-04 18:28:43
удаленный пользователь
Nerātnā...labs vakars arī tev :)
/ Tā kautrīgi/
Mēs, redz, te atkal ar plācenīšiem niekojamies :roll:
2008-07-04 18:28:19
удаленный пользователь
:pipe: Labsvakars Neraatnaa!!!... :wink: :pipe:
2008-07-04 18:25:59
удаленный пользователь
viss ir sadalīts pa oreintacijām...kuriem sievišķi nepatīk kuriem vīrieši...tos kas par vidu nemaz nepieskaitu... :nokiss:
2008-07-04 18:25:29
njā labs vakars visapkārt.....
FantaSea,Dalailama.....prima un pārējie.....
2008-07-04 18:24:35
удаленный пользователь
DLLM...Paldies par ieteikumu, bet DRAGS es zinu jau pasen, mums ilga attiecību vēsture, pie tam bijušas pamatīgas kaujas, nesaprašanās un kašķi, tikai viņš, atšķirībā no tevis un pārējiem dirslaižiem, vienmēr ir bijis un palicis par vīrieti, tāpēc arī mēs kļuvām par diezgan labiem paziņām, bet tu garīgi slimais impotnet, vari savus ieteikumus iebāzt sev vienā vietā, vismaz gūsi varbūt sev kādu reālu baudu, ne tikai virtuāli emocionālo :D
2008-07-04 18:24:00
удаленный пользователь
DRAGS !.... nu lai taa buutu!!!.... man juusu putra neinteresee.... :wink: :pipe:
2008-07-04 18:23:35
удаленный пользователь
Pantēriņ, sen mums tas kašķis un to tā izskaidrot nemaz nevar. Jā, cits skatījums uz dzīvi un droši vien citas vērtības, tāpēc tas tā te būs mūžīgi mūžos, vismaz no manas puses vai vismaz tik ilgi, kamēr šie vīrieši nesāks runāt, uzvesties tā kā to dara patiešām vīrieši un nedomāju, ka tu uztvertu viņus pozitīvi, ja šādus komentārus veltītu tieši tev. Padomā par to un tad varbūt sapratīsi.
2008-07-04 18:23:18
удаленный пользователь
pantērina...neņem galvā...piektdienas vakars...te tusā visi kas aplauzušies ar pasākumiem...tātad visi neapmierinātie... :yo:
2008-07-04 18:23:09
удаленный пользователь
:pipe: FS !.... nepuulies!!!.... es jau tev teicu.... neceri!!!.... tev nekas nesanaaks!!... tu man kaa sievisskkis.... nu neinteresee!!.... un punkts!!...
2008-07-04 18:22:07