Hei.... kura uz 4BK shodien?
Автор | Комментарии: 95 |
---|---|
удаленный пользователь
|
Joren,,,.tu no skolas ej? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
2009-06-26 15:30:26
|
удаленный пользователь
|
Man tas nav vajadzīgs. Katram ir savs attīstības ceļš ejams, bet nu šāds ir izslēgts... Tāpat kā pērkamās sievietes.
2009-06-26 15:30:12
|
удаленный пользователь
|
Joren,,,a varbuut dimmons tevi miil? :reeka: :reeka:
2009-06-26 15:29:59
|
удаленный пользователь
|
Dimmon,,,te nav probleema,,,vieniigais tu vari izmeiginaat ar veci,...ja nee ,tad nee,,tu buusi skaidriiba,ka sievietes miili
2009-06-26 15:29:18
|
удаленный пользователь
|
Kas te notiek?? :lol: :lol: ko juus te gejojat/?? :lol:
2009-06-26 15:28:51
|
удаленный пользователь
|
Joren (instruktor) - a domā, es nekad neesmu šādu iespēju apsvēris? Domā, neesmu mazgājies dušā ar džekiem un redzējis vīriešu kailfoto? Domā, līdz 23 gadiem es neesmu ticis skaidrībā - uz ko man stāv, uz ko nē? Netaisīsim nu problēmas tur, kur to nav...
2009-06-26 15:24:17
|
удаленный пользователь
|
Dimmon,,a varbuut tu ne to meklee? :roll: Varbuut tu esi :gay: gejs? :nesaprotu: citi nodziivo visu muuzu gimene,un vecumdienaas,saprot,ka sieviete vinjam nav vajadziga,tikai veci :lol: :lol:
2009-06-26 15:22:23
|
удаленный пользователь
|
eu, a mošk kāds uz Vpils Ūķi grib kompāniju sastādīt? :lol: muzons normāls, šmiga pa lēto! :irok: :lol: un publika nekaitīga :D
2009-06-26 15:21:37
|
удаленный пользователь
|
Twev vajadzēs kāpnes šim nolūkam... Da labi, netēlosim tirgus bābas ar savām lētajām asprātībām... Savu viediokli par savu privāto dzīvi un sex iespējām es izteicu. Neko nepiepušķoju un nepiepuņķoju, kā ir, tā pateicu. :lol:
2009-06-26 15:21:03
|
удаленный пользователь
|
:shock: :shock: dimmon,ka es tev kur citur neiespljauju :spert: :lol: :lol: vieniigais ko tu vareetuizdariit,tas ir iepuust man :dibens: ,lai saceljas :huy: :lol: :lol: :lol: :wink:
2009-06-26 15:19:09
|
удаленный пользователь
|
dimmmon,,ugu,un vell kaa,...uz celiishiem,un mute valjaa... Sex instruktor - vai tiešām tu tik maza auguma, ka man ērtāk būs tev sejā iespļaut, ceļos notupdamies? :lol:
2009-06-26 15:17:26
|
удаленный пользователь
|
Joren - nu, muļķības, ka es necenšos... Sportists (kaut arī amatieris) un teicamnieks nevar būt cilvēks ar vāju raksturu. Kā jau teicu - es centos visus 4 gadus, bet atdeve - nulle. Bet, tu te viens no prātīgākajiem cilvēkiem forumā, tāpēc es teikšu tev, kā ir - man sev grūti ko pārmest. Vai es negāju uz kojām, tusēties ar savējiem? Gāju! Vai negāju tusēties uz klubiem? Gāju! Vai necentos iepazīties ar pirmkursniecēm, kad pats jau biju vecāks? Centos! Tā kā - savā priekšā man sirdsapziņa tīra... Domāju, gan, ka ne tika tu manā vecumā jau pusi Jelgavas izdrāzi... PAR spīti te dažu labu domām, es neesmu bērns un saprotu, kas un kā... Bet tas, ka džeks staigā uz tusiņiem, vēl nenozīmē, ka viņš tur arī kādam vajadzīgs ir. Tāpēc, kā jau vairākkārt minēju, trūkst pārliecības par sevi. Bet tas nav iemesls Driksā lekt. Jācīnās tālāk...
2009-06-26 15:16:25
|
удаленный пользователь
|
dimmmon,,ugu,un vell kaa,...uz celiishiem,un mute valjaa :reeka: :reeka:
2009-06-26 15:15:17
|
удаленный пользователь
|
Joren - ar to velnu bij labais, jā...
2009-06-26 15:11:12
|
удаленный пользователь
|
Dimmon,,,nenjem galvaa,..pienaaks i tava dieninja,un vareesi vinjas :fuck: ,kur tik gribeesi...ne sievietes ir izveeliigas,bet laikam tu ,neveelies,lai kaada tevi :fuck: :lol: :lol: es tavos gados,jau pus jelgavu biju :fuck: ,taakaa buus cikiniekaa,,,,taa ir tie pirmie 30 gadi gruuti,tad pats par sevi aizies :lol: :lol: :lol:
2009-06-26 15:10:48
|
удаленный пользователь
|
Dimmon-es jau ne par tevi :lol: :lol: atcereejos to velnu :lol: :lol:
2009-06-26 15:09:14
|
удаленный пользователь
|
Ai, Joren, vismaz tu nesāc... :( Nu, jā, meiteņu daudz, bet - kura aizņemta, kura izvēlīga, kura atšuj... Nu, ne visiem tā uzreiz izdodas tur... iepazīties uz ielas utt... Jā, 4 gadus biju es students, it kā īstais laiks draudzēties (un drāzt!) meitenes, man tas neizdevās... Neticēsi, bet ne visi puiši patīk meitenēm - ir arī tādi, kurus atšuj... Visu šo četru gadu garumā es meklēju savu iespēju, meklēju, meklēju, bet tā arī neatradu. Diezgan sāpīgi, bet tā gadās. Tā ir dzīve. Atliek tikai censties, censties un vēlreiz censties, lai sagaidītu labākus laikus. Manuprāt, izsmeļoši. Viss, я хотел бы закрыть тему.
2009-06-26 15:04:57
|
удаленный пользователь
|
blja atkal saak zhauna sapeet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no zaggeshanas
2009-06-26 15:00:07
|
удаленный пользователь
|
Dimmon,kaa nav ,,pasties,cik te Jelgavaa ir pilns ar kljushkaa...njem kuru gribi :fuck: autene pilna pa vakariem.pie paasaazhas,tirguu :lol: :lol: Joren :shoks: no kaa?es tak neko :reeka:
2009-06-26 15:00:03
|
удаленный пользователь
|
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2009-06-26 14:59:41
|
Последние комментарии в темах |
---|