Hip hip urrā! Seksam.lv-10.gadu jubileja!
Автор | Комментарии: 234 |
---|---|
|
Deni kaads no vecajiem,jo cava vareja zinat tikai vecie iemitnieki,tas labs vecis :lol: mashina sezh ar veceni un panjem shai pret paneli degunu salauzh :lol:
2017-03-05 17:40:24
|
|
cilvēks, man katru reizi cits niks bija, pie tam dažu gadu es te vispār nebiju :-D
2017-03-05 17:39:18
|
Interesanti:pipe:
Džī,nu atklāj savu galveno noslēpumu:pipe:
2017-03-05 17:38:05
|
|
|
Dzi kas tu esi?
2017-03-05 17:36:34
|
|
2007.gadā piereģistrējos apskatīties, kas šis par zvēru, un kādā veidā notiek seksa izdāļāšana. Forumā dažiem/ām uzbraucu un nācās skaidroties ar adminu. Nezinu, vai jaunās hokejistes nosūdzēja vai kāds tikko pilngadību sasniedzis puņķutapa, bet nācās apmainīties ar vēstulītēm, kurās katrā figurēja smailijs :shura: Vārdu sakot, viena jautra sarakste ar tendenci, kurš kuru pārspēs asprātībā :shura:
Protams, nekas šeit mani nopietni neinteresēja, kādā citā portālā biju kāvusies līdz asinīm ar vienu garmatainu veci :lol: , roka bija iesista, visas neta prasmes apgūtas, īpaši provocēšana. Šeit uz makšķeres ķērās kā nekur - Magnolija, Mocca, Cava, kaut kādi sīkie puikas. Stulbs laiks :lol: ceru, ka visaugstākais man piedos manus foruma neceļus :-D
Nevienu šeit nesatiku, bet atvilku dažus paziņas, kuriem saits un forums nelikās inčīgs.
Šad tad piereģistrējos no jauna, jo biju dzēsusies vai aizmirsusi e-pastu. Nobanota 2-4 reizes, precīzi neatceros.
Vislabāk patika Jurkas atdarināšana, zviedzu pie datora kā tāds neiejāts mustangs :lol: , tad sapratu, ka Jurkulim esot savā paša ādā nemaz tik jautri nav....līdz ar to kļuva neinteresanti. Apnika.
Ne ar vienu šeit neiedraudzējos, sapratu, ka esmu slikts cilvēks, kuram maz draugu reālajā dzīvē, un netā vēl mazāk. Nolēmu, ka laiks mainīties, un lēnām esmu mainījusies uz labo pusi.
Neta vides ietekmē esmu kļuvusi jaukumiņš ar biezu biezu ādu... līdz ar to diezgan neinteresanta sev un citiem :-D
2017-03-05 17:33:36
|
Nu labi...tā arī neviens manu palagu nedabūja...paldies par to pašu:pipe:
2017-03-05 17:32:49
|
|
|
:lol: vispar shausmas
2017-03-05 16:49:24
|
mani ne viens ne kur neved un man neviens ne ko neved :xcray:
2017-03-05 15:11:25
|
|
Nu jā, es tik varu Den piesaukt :lol:
2017-03-05 14:53:48
|
|
Personīgi katram cilvēkam pasaki paldies, nevis bezpersoniski ieklabini rakstīšanas pēc. :-D
2017-03-05 14:43:48
|
|
Un vispār forši, ka te var satikt cilvēkus ne tikai seksam: Makitančik, paldies, ka nogādāji manu zirgu, kur vajag, paldies Rincenei(Paulīnei) par velotusiņu, paldies, Džo, par pacietību, paldies lieliskajai BonBon, ka rullēt mācīja, paldies Shautam par cilvēcību un sapratni, paldies MK par laiku man, paldies, Annuk, ka Tu tāda esi, kāda esi, paldies, Eva, ka visus mīli un nīsti vienādi :irok: Ceru, ka uzskaitīju visus, kuru attieksme godā ceļama :roll:
2017-03-05 14:23:27
|
|
|
Sviestīgi, bet pa vienkāršo - cilvēcīgi.
Pupoties, kakšus vākt :xgood: +1
Margrietiņa- skaista puķe.... dzēsties- nedzēsties- dzēsties- nedzēsties...utt!!!
2017-03-05 14:00:55
|
Afro: Sākās viss ar 2008. gada februāri, kad aizgāju dekrētā un pāris dienas dzīvojos pa māju un nesapratu, ko sadarīt, jo daudz brīva laika. Biju aizmirsusi paroli clubx, jo sen nebiju tur gājusi..atjaunoju paroli, sāku čekot epastus un atnāca reklāmas meils ar aicinājumu uz šejieni. Divreiz nebija jāaicina, piereģistrējos kā pāris. Te vēstulēs satiku vīrieti paziņu, ar kuru biju grupenē tikusies, vārds pa vārdam (protams, man tas bija joks, jo biju 8 grūtniecības mēnesī :lol: ) gandrīz sabīdījām grupeni, jo šamais teica, ka viņa sieviete bija forumiete, lai apskatot viņu, palasot forumā :lol: Tā pamazām sāku biblenē sēdēt, atceros Enshu ar milzīgiem pupiem un to, kā šī spridzināja. :lol: Marta beigās priekšlaicīgi piedzima bērns un portālu aizmirsu, mācījos pupoties un kakšus vākt :-D
2009. Gadā uzzināju, ka vecis ragus liek ar šeit esošajām daiļavām, pat forumietēm trāpījis virsū. :lol: Lai mazinātu psihisko nelīdzsvarotību, emocionālo stāvokli, paceltu pašapziņu un vnk runātos ar kādu, jo dzīvē nevienu negribēju redzēt, ielīdu vecajā profilā un uzreiz vilkos uz forumu :lol: Vivucis no pāra profila uzčinīja mani kā sievieti :lol:
Patika, ka man forumā palīdzēja izdzīvot Dalailama, MK un Chivas, jo pārējie meičuki taisīja man reālas ugunskristības. :lol:
Pateicoties forumam tika dota iespēja iemīlēt Spāniju, tur tik superīgi jauki cilvēki dzīvo, noloderēju tur ilgu laiku, iemācījos no rītiem ūdens vietā dzert vīnu un nepieļurbāties :lol: , iepazinu tādu vielu kā rumu :lol: , lidojot uz LV atpakaļ, nokavēju ļoteni, dzīvojos vēl ilgāk Spānijā :lol: Izdzēsos no portāla, kamēr biju tur.
Atgriežoties LV , sapratu, ka atkarība no šī visa nav zudusi :lol: piereģistrējos atpakaļ 8) 8)
Tā es te cīnos joprojām ar savu atkarību..dzēšos, piereģistrējos, dzēšos, piereģistrējos. Pat izdomāju, ka jāsēž no veča profila, lai neklejotu te tik bieži, bet arī tas nepalīdz. :lol: karoče. Paldies portālam par labo un labajiem cilvēkiem, kas man te ir un tur ārā un paldies par iztērēto laiku, ko pavadu šeit 8) :lol:
Izstāstīju, bet var nebalsot par mani :wink:
2017-03-05 13:54:32
|
|
Upss....netīšām izdzēsu savu stāstu :?
Nu labi...nekas traks nav...iztiks bez mana stāsta :evil:
Besī ārā....un nez kāpēc nestrādā back back prikols? :nesaprotu:
Ja,kāds var tomēr ar back back prikolu dabūt rokā un nokopēt manējo stāstu, būšu ļoti pateicīga :wink:
2017-03-05 13:28:46
|
|
Īpaši tie, kuros reāli neesi iesaistīts, bet kašķī esi trāpījies un nesaproti, kādā sakarā :-D
2017-03-05 13:20:36
|
|
Kašķi te ir interesanti :lol:
2017-03-05 13:16:53
|
|
|
peec visa spriezot vineesju es,taapec manu balvu atdodiet,nu kam vairaak gribas,jo man jau juus buus jaapamet.
2017-03-05 13:12:45
|
Mmmmm, Annuk, izrādās, manis dēļ Tu paliki šeit :xgdance: :lol: portāls ir tikai ieguvējs, ka paliki šeit :uups: man pat tagad nav žēl, ka ar to kobru konkrēti saplēsos, jo rezultāts portālam un mums ir fantastiski jauks :uups:
2017-03-05 13:09:40
|
|
|
Forši, tagad es ar :-D, lai jau ir.
2010.gadā vispār savu degunteli ieliku virtuālajā pasaulē pateicoties manai draudzenei. Kā šobrīd atceros, ka abas sēdējām tarkšķējām, viņai tad bija aktīvais randiņu periods, un viņa man saka "Zin ko, man randiņš ar precētu pāri būs". Es paliku mēma, goda vārds. Man tas nelīmējās kopā, ka pāra gultā kāpj vēl kāds.Bet šis stāsts man lika atcerēties savu smieklīgi interesanto periodu, kad randiņojos :-D Nostaļğija pārņēma, jo biju iestigusi ikdienas rutīnā pāri galvai jau. Nu lūk, tad arī es nonācu i-vidē.Sākums bija oho, tur kāds pateica ka ir tāda tauta, tad tur palodāju, bet ejot pa randiem jutu, ka nav..nav kas man saista.Tādi paši ikdienas nomākti cilvēki. Nē, tas nav man. Tad, pilnīgi nopietni, gūglējot atradu šo vietni.Piereğistrējos.Tā kā esmu pļāpa un zinātkāra būtne ātri uzgāju forumu. Tieši tad bija Afro&Crash kašķis.Bija reāli interesanti bibliotēkā sēdēt :lol: . Lasot sapratu, ka šī publika ir brīva savos spriedumos.Tai nepiemīt kaut kādi sabiedrìbas uzliktie standarti. Tad ilgu laiku lasot, pie personàžiem pierod un sāku bikli tikai labrītoties.Tad vēl Pauļuks te śeptējās, forša sieviete. Un jā kādā no pirts pasākumiem pati uzprasījos tur, jo bija interesanti foruma cilvēkus redzēt klātienë. Nu un tagad, šis ir kā ikdienas neatņemama sastāvdaļa.Nevar neienākt un nepačalot, jo daudzi ir zināmi cilvēki. Man patīk šī foruma kokteilis.
2017-03-05 13:01:48
|
Paldies,Anna:xkiss:
Tā tad,balsojam un rakstam 8)
Uz apbalvošanas ceremoniju drīkst ierasties čībās un kaili,plkst.20.00 :xgirlwink:
P.s. Lūdzu,bez spama q :wink:
2017-03-05 12:48:42
|
Последние комментарии в темах |
---|