Kā sakoļīt?
Автор | Комментарии: 674 |
---|---|
|
Okei, veidojam sarakstu "kas neko nesaprata":
1.dzestrais..
2.sv.kurmja..
2016-12-09 13:55:47
|
|
Dzestrais, izviņi, no ti tože debil? Tu tēmas pirmo postu izlasīji? Ja no svara būtu tikai locekļgabals, jūs izmirtu, jo zaudētu konkurencē vibratoram!
2016-12-09 13:54:35
|
|
Tad jau labāk "kunilingators" :shura:
2016-12-09 13:54:29
|
|
bum
bet no otras puses, visi pieauguši cilvēki, kamdēļ velti tērēt laiku ja abi tik vien grib kā nogrūsties. Tad kāpēc liekuļot, kko tēlot, aplidot utt??? Kurš te ir ienācis ar mērķi atrast vīru/sievu????
protams tas neizslēdz iespēju ka atrod un zinu ka tas ir arī izdevies!
p.s. kā man pagāšnakt aplauza viena jaunuve... izrādās calis.lv esot vairāk seksa nekā te. Jāiet laikam uz turieni :D
2016-12-09 13:53:11
|
|
argentum, labdien. domāju tas ir ļoti pareizi norādīt šādu niku big penis, cilvēks kas to meklē un sagaida uzreiz šo informāciju pamanīs un izrādīs interesi par to, lūk tev uzreiz tas izraisija interesi bet varbūt sāc šūmēties kad jums sanāca nesaskaņas, tādēļ nevajag nomelnot cilvēku
2016-12-09 13:51:07
|
|
Eu...........raganas, fejas utt., bet atzīstat, ka neviens labāk /efektīgāk/produktīvāk, nemāk drāzt vīrieša smadzenes, kā JŪS :-D :-D :-D
2016-12-09 13:50:18
|
|
JC - sveiks! :wink: Jūtos pagodināts! :-D
Jo sieviete vieglāk atdodas, jo slinkāks vīrietis paliek! :roll:
To, ka šajā portālā ir pilns ar tā saucamajām "pērlēm", sen zināms un uz to pārāk iespringt nevajadzētu :wink:
2016-12-09 13:49:14
|
Argentum:xgood::reeka:
/Ržu ņimagu:reeka: /
Big penis manā izsolē solija 1000€ :lol:
2016-12-09 13:46:52
|
|
|
Nu i kāda jēga pārrakstīt 85% lietotāju nikus vienuviet? Vai tad nav tāpat skaidrs intelekta līmenis cilvēkam ar niku "big penis"? Kurš uz sarkasmu par to piedevām vēl apstiprina, ka "a kas? Man ir liels loceklis?"
Žēl, ka visai mazs prātiņš.
Es jau sen saku, ka loceklis nav lepnuma iemesls - loceklis ir katram, tā ir "pamatkomektācija", toties prātiņš gan reti sastopams.
2016-12-09 13:44:30
|
Sveiki, Ac:xgirlwink:
2016-12-09 13:44:06
|
|
|
labdien!es cenšos iepazīties zaļumballēs, izskatu kādu no daiļavām kas iet pie sirds, tad vakara gaitā viņu vēroju kā uzvedās vai ir tikla vai daudz nelieto grādīgo dziru un nekaujās un ja apmierina viņas uzvedība tad galanti viņu uzrunāju, tālāk jau taktikas jautājums
2016-12-09 13:42:47
|
|
Argentum, pateikts perfekti (mēs gan kā pāris), bet raksti vai neraksti, tā pat iznākums viens :mrgreen: Mēs pat centāmies savā profilā aprakstīt, ko gribam, kā gribam - domā strādā? :superok:
2016-12-09 13:41:23
|
Merza, vispār:pipe:
Jāatzīst, ka man patīk Tava domā:pipe:
2016-12-09 13:41:07
|
|
|
Argentum, ja gribi, lai viņiem (nu, tiem-pašpārliecinātiem "žerebciem"), kaut kas pielektu, tad jāatver atsevišķa sadaļa "loxi" un jāpublicē viņu vārdi.............tā pat, kā agrāk ar alimentu nemaksātājiem :-D :-D :-D
2016-12-09 13:37:11
|
|
Lia, tev ar taisnība. Es to apzinos, bet nu likt vēl šo domu pie tās domas būtu par daudz diskleimeru. Saprātīgiem cilvēkiem viss jau bija un ir saprotams, ka v semje ne bez uroda, bet tieši veči ir tie, kuri skaļi vaid par sieviešu nedabūjamību un seksa negribēšanu. Mērķis bija - lai vismaz kādam, kam agrāk nepieleca, pielektu un pasaule kļūtu par vienu gudrāku veci un (cerams) daudzām apmierinātām sievietēm vairāk.
2016-12-09 13:33:22
|
|
Lia
vot kulaks uz acs!! Un paskatot sieviešu profilus, par to pārliecinos vēl un vēl!!
Kādu iespaidu pašas atstāj, to arī saņem. Bet nu tas gan nav 100%!
Jo pats zinu ka pat pilnigi tukšam profilam, bez bildes, truluma kalngali sūta savus šedevrus nešķirojot :D
2016-12-09 13:32:29
|
|
Pati Argentum arī ir prosta cilvēks bez super-truper ekstrām :-D tik vien, kā nedaudz prātīgāka par kādu noteiktu šejieniešu kvantitatīvo daudzumu :-D :twisted:
2016-12-09 13:30:23
|
|
aaa, ja kas, tik pat prastas sievietes arī gadās!!! Tā kā v semje, ņe bez uroda :D
laiks sākt, JD jau blakus gultai, vēl tik cīgu varētu un būtu ideāli :D
2016-12-09 13:29:27
|
Tas nav akmens tikai veču dārziņā, bet arī pašas sieviete pie tā ir vainīgas, ka vīrietis pilnīgi neiespringst un runa visu pa tiešo, kas uz mēles. Protams ir pilns ar neizglītotiem, prastiem večiem, bet pie vīriešu prastās attieksmes, mūsdienu sievietes arī ir vainīgas. Pa kaktiem devējas un uzpērkamās sievietes ir notrulinājšas vīriešu prātu attieksmē pret sievieti. Realajā dzīvē jau neviens neiet klāt un neprasa, lai stāsti uzreiz savas sexualās vēlmes. Tāds ir interneta virtuālo virinātavu spožums un posts. Naivi ir sēdēt un cerēt, ka atrakstīs stalts briedis un skaisti pavedinās tieši mani. :-D
2016-12-09 13:28:51
|
|
Argentum, neba velti es Tevi nosaucu par "Gada cilvēku/sievieti" iekš seksam.lv:xgirlwink:
Šī tēma ir malta, un malta šeit:pipe:
Arī forumu daudzi nelasa,lielākā daļa skribelē pošliji pm vai :huy: uz bildēm :lol:
Ticības tam, ka bibjveidīgajiem ,kaut kas daleks-malo verojatno :?
Bet aizstāvībai jāsaka,ka ir arī paračka normaļnix mužikov :-D
2016-12-09 13:27:39
|
Последние комментарии в темах |
---|