kapēc sievietēm nepatīk vīriešu vēstules?
Автор | Комментарии: 74 |
---|---|
:roll: :roll: :roll: Nu nezinu ko var te gausties,kuram te ko vajadzes tas ari atradis.Gudrinieki,nolicēji un kritiķi jau bijuši visos laikos,lai jau viniem ari tiek savs labumiņš :-D :-D :-D
2008-09-29 07:21:35
|
|
Matilda kā mājās? :roll:
2008-09-29 07:21:23
|
|
|
.....kaa nav? :nesaprotu: ..vot lai atrod vienu un turas pie taas...buus sekss un viss cits paareejais! :wink:
2008-09-29 07:20:35
|
|
magnolij, vīrieši ta ir, bet sexa nav :roll:
2008-09-29 07:19:03
|
|
nju nav jau nav tik traki...ir sakariigi viiriesi seit..... :wink:
2008-09-29 07:15:51
|
|
......man arī pēc pāris sarakstēm bij ilūzija, ka šeit ir tikai vīrieši kretīni novākušies....., bet nu jau vairākas ir teikušas ka tik traki nemaz neesot .....
2008-09-29 07:14:06
|
Jā, patiesībā jautājums ir par to cik daudziem/-ām no furuma vispār kaut kas ir vajadzīgs... varbūt vairākums te tikai aizpilda laiku un neko nemeklē... arī pati Fanta, tad kur problēma...!? :roll: p.s. Fantas tēmu izlasīju labi ja vienu lapu...
2008-09-29 07:07:40
|
|
|
karoče, kārtējo reizi pierādās, ka lielākā daļa sieviešu ir no citas planētas laikam :lol:A tās sakarīgās - mēs :lol: vai nu aizņemtas, vai otrā LV malā, vai citas problēmas :DKā tiem džekiem neiet! :D
2008-09-29 06:59:20
|
|
es vēl pirmajā stāvā :cry:
2008-09-29 06:55:19
|
|
kabos...labriitin! :wink: ..nu to nu gan es nesaprotu...kaa var buut taada situaacija,ka sieviete nepatikaa sarauc uzascis par to,ja sarakstaas ar veel kaadu!.jautaajums ir tikai taads....vai tu visaam vinaam liec justies loti iipasaam?..es arii sarakstos ar vairaakiem ...bet fiilings ir tikai ar vienu viirieti.... :wink: kabos..tev nav paveicies.....
2008-09-29 06:52:59
|
|
Kabos, man tik atliek nobrīnīties - uz kādām \"īpašajām\" tev nācies uzķerties :DKā var izteikt kkādu neapmierinātību pret faktu, ka tavs sarakstes (un tikai!) biedrs paralēli sarakstās vēl ar kādu! :shock: :nesaprotu:Ja nu vienīgi to var atļauties tikai tās, kurām reizi mēnesī atnāk kāda vēstule.... :lol:a par to anekdoti... es precīzi neatceros, runa gāja par kkādu 4 (piemēram) stāvu ēku sievietēm, kur pirmajā stāvā bij vīrieši, kas labprāt gatavo, otrajā stāvā, kas labprāt gatavo, palīdz mājas darbos un ir lieliski gultā, trešajā - labi gatavo, palīdz mājas darbos, lieliski gultā un patīk bērni, nākamajā - labi gatavo, palīdz mājas darbos, lieliski gultā, kuriem patīk bērni un ir turīgi. Pēdējā stāvā nebij nekā, izņemot milzīgi daudz sieviešu :D morāle - sievietēm nekad nav gana labi :lol:Nu, un tāda pati ēka vīriešiem: pirmajā - sievietes, kurām patīk futbols un garšo alus, otrajā - patīk futbols, garšo alus un nekad neatsaka seksu utt. utml. Svarīgākā piebilde - šajā ēkā, neviens tālāk par 2.stāvu nav ticis.... :lol:
2008-09-29 06:46:46
|
arī neesmu vēl nevienai piedāvājis... :roll:
2008-09-29 06:45:40
|
|
|
kabos sveiks! :) manas doma pa visu šito ir ļoti vienkārši - interneta vide ir tā vieta un šis saits vēl jo vairāk, kur kāds kaut ko meklē tieši un strigti. A, tās kas sijā vēstules, sijā visus tos, kas raksta padomā cik viņas copy paste saņem un cik daudz uzmanības viņām te tiek veltīts... Un kā jau tas ir saprotams, ka tomēr galvā nedaudz sakāpj un tad arī aiziet visa šitā padarīšana, jo slava un vara ir un paliek tādas lietas, kas aizrauj... ;) Pāris reizes nokrītot iespējams šim tam arī kaut kas aizietu... :) Patika vakardienas teksti no Raganas puses... :irok:
2008-09-29 06:45:37
|
|
ragana - arī vīrietis grib būt īpašs savai sievietei, tur jau nekā nosodāma nav....es tikai gribēju zināt kāpēc izskatās ka sievietes nepieļauj pat to ka vīrietis paralēli sarakstās arī ar citām, pat ja viņu starpā ir tikai sarakste.....?nu varbūt man tikai tā liekas, un pat tā ceru ka es kļūdos....īstenībā es pat priecātos ja man pierādītu pretējo.... :)
2008-09-29 06:39:31
|
|
kabos- liec tu taas rakstiitaajas mieraa:alc: par paareejaam- lai mums visiem tiek
2008-09-29 06:26:12
|
|
Spilgta sieviete, nespilgta sieviete, bet nu dazhkaart paarnjem sajuuta ka visaam te samaksaa un tad jau aidaa, ko tik veelies... un tad sievietes suudzaas ka visi te dzheki ir idioti, nesaprot vinju \"vajadziibas\" :D Kuraam sievieteem vajadziiga spaanju musha ja vislabaakaas uzbudinoshaas zaaliites jau atrastas nau seeeeeen -NAUDA
2008-09-29 06:24:47
|
|
ēēee...kādā anektodē?pastāsti... :wink:
2008-09-29 06:23:51
|
|
hmm... nu, laikam jau tad nepiederu pie tām Pasaules Nabām, jo īpaši šeit nevienu neesmu konkrēti noniecinājusi vai izsmējusi (neiet runa par tām copy-paste vēstulēm). Nav nekāda īpaša nepatika ne pret vienu no foruma vīriešiem. Tā kā.... laikam nav mana tēma :D bet nu izteikties taču drīkst :)Kabos, neķer kreņķi ;) būs labi! Vnk vīrieši jau cilvēki vien ir - uzraujas parasti uz tām spilgtākajām sievietēm, kuras bieži vien visus pēc kārtas pasūta tālāk :D nu, kā tajā anekdotē par tiem stāviem :)
2008-09-29 06:11:31
|
|
nez, man nebūtu iebildumu,ja vīrietis tai pat laikā censtos iepazīties ar vēl kādu, jo ka gan viņs var zināt,ka tieši ar mani būs abpusēji patīkams turpinajums :) tomēr laika gaitā viņam ir jāsaprot, kura no tā visa bara ir turpinājuma verta un kura ne... tomēr neviena sieviete negrib būt viena no... katra grib justies īpaša
2008-09-28 22:42:36
|
|
bet uz jautājumu tā arī neviena neatbild...slabo laikam...labi, rīt uz darbu...čaviņa, sūtat vēstules, rakstiet forumā, vēlāk izlasīšu... :wink:
2008-09-28 21:13:55
|
Последние комментарии в темах |
---|