Likumsakarība

Автор Комментарии: 68
Kautkas neticams - admins prādījies ... un beidzot pat uzlabojumi esot ! ...... un protams kļuškas ar vecās tepat :-D :-D :lol: Daudzus gadus esmu cītīgi atbalstījis, bet beidzamā laikā bij piegriezušās tās problēmas un admina vienaldzīgā attieksme un likās jau daudzi aiztinušies no šejienes ..... bet nu lai veicas!
2014-10-27 13:31:12
mocca, es, es, vot nesūtīšu... pārāk nikna esmu .... :roll:
2014-10-27 13:28:39
Matjilda tā esi Tu? Buču man arī nesūtīsi?
2014-10-27 13:27:17
Admin, tu davaj nemeklē te likumsakarības, bet ej strādāt, n-tos gadus šeit neviens admins nav rādījies, visi darboņi kā izmiruši, atstājuši portālu likteņa varā, tagad baigie darboņi, redz naktis negulētas, riebjas klausīties :wink:
2014-10-27 13:24:04
Admin, tu davaj nemeklē te likumsakarības, bet ej strādāt, n-tos gadus šeit neviens admins nav rādījies, visi darboņi kā izmiruši, atstājuši portālu likteņa varā, tagad baigie darboņi, redz naktis negulētas, riebjas klausīties :x vot nelikšu vairs nevienu bildi un nevienu smsku nesūtīšu, nevienu dāvanu vairs nevienam nedāvināšu un nevienam neko rakstīšu :twisted:
2014-10-27 13:22:05
:irok:
2014-10-27 13:20:38
Nu nevajadzēja jau man tādu gadu tekstu veltī, pietiktu ar privātu vēstuli. :pipe: Bet nu kā jau vienmēr, visur. Tie lielākie bļāvēji tie lielākie mudaki. :lol:
2014-10-27 13:17:56
Pēdējās dienās darbojoties ar portālu novēroju likumsakarību. Tas, ka portālam pazuda daudz dati un daļu tikai izdevās atgūt, bez šaubām ir liela nelaime. Visas brīvdienas aktīvi tika strādāts pie datu atgūšanas, gulēts ir ļoti maz (pāris stundas) un vēl šovakar būs ko padarboties. Bet jautrākais ir tas, ka vislielākie burkšķētāji ir personas, kas visa portāla vēsturē labi ja 1x vai pāris reizes ir pasūtījušas VIP. Tie ir tie skaļākie bļāvēji par to, ka viņu dati pazaudēti, viņi tagad ir sašutuši, neapmierināti, u.t.t. Bet tad, kad vajag atbalstīt portālu, tad viņi klusiņām pazūd, vai sūdzās, ka VIP par dārgu. Bet tie, kas ar mums kopā ir bijuši kopš pirmsākumiem un cītīgi ir atbalstījuši portālu ar VIP SMS, tie pieņem esošo situāciju saprotoši, ielādē profilos jaunas bildes un laimīgi dzīvo tālāk. Secinājumus izdariet paši. Liels paldies tiem, kas mūs cītīgi ir atbalstījuši un atbalstīs arī turpmāk. Bez Jums šis portāls nevarētu savu dzīvi turpināt.
2014-10-27 13:14:19