man 20 bet patīk sievietes 35
Автор | Комментарии: 278 |
---|---|
|
mezhavecis....ooo...kādas te sakarīgas domas forumā paspīd reizēm :irok: Jorens.....nu man jau vecums tads, ka laiks prātā pieņemties :P :P :P :lol: :lol: :lol:
2009-07-14 16:09:54
|
|
Bail iedomaaties, ko taas 20gadnieces nabaga kashejam izdariijushas.... :roll:
2009-07-14 16:07:51
|
|
Jorenam ir 29,un praata nava,, :dusma: njem mutee visaadus dranjkush :lol: :lol:
2009-07-14 16:07:31
|
|
perfectt-nu bet tu neesi stulba :lol: :lol: :lol: daudz ir runaats ar tevi :wink: :wink: :wink:
2009-07-14 16:07:26
|
|
Esmu saticies ar vecākām sievietēm un pēc manām domām tev švakas izredzes. Paskaidrošu kapēc:- liec mierā savu mantu. Nu neinteresē sievietēm baigi tava mašīna un citas izdarības. Galvenais, lai savs nostūris, kur tā teikt piesēst un citas lietiņas darīt (ja līdz tam nonāks)..- Kaut kā pārāk naiva domāšana vēl - tās visas krāpšanas un citu veču būšanas noliec malāk. Vienalga, tās attiecības būs uz neilgu laiku.- nerunā nākotnes formā, ko tu varētu spēt, bet to, ko spēj tagad. Nav ko solīt, ja nespēsi izpildīt. - plātīties ir slikti un tas, ka esi psihologs vai velns sazin kāds specs neko diži nenozīmē - dzīves pieredze, attieksme un veids, kādā komunicēsi tomēr būs prioritārāks.- atceries, ka vecāka sieviete ir skaista, tikai to jāprot saskatīt.
2009-07-14 16:07:21
|
|
Jorens......es par to nu nemaz nestrīdos...vecums nav rādītājs, to nu es ļoti labi zinu :P :P :P
2009-07-14 16:05:38
|
|
kashei-taads gandriiz nav,ir vainu jaa vainu nee :lol: :lol: :lol: Taa arii tu man neatbildeeji ir tev bijusi sieviete 30-40 gadi vai nav?
2009-07-14 16:05:13
|
|
kashei..tu pārāk mauc pār strīpu... tagad jau paliek pretīgi lasīt par to tavu attieksmi... :twisted: pilnībā piekrītu, ka katrs domā par materiālo pusi-kas vairāk, kas mazāk, bet tas ir attiecināms uz visiem-vīriešiem un sievietēm... bet, lai naudas dēļ satiktos-dzīvotu ar kaut kādi kropli, atvainojos, kas tevi neuzskata par cilvēku, nerespektē tavu viedokli un uzskata, ka visas sievietes ir pērkamas... domāju, ka tevi pasutītu tā vai tā-nekāda nauda tur nelīdzēs... :twisted:
2009-07-14 16:03:50
|
|
karoche,,,,seedi savaa autinjaa,un :huy: uz taam 30-40 gadiigaam...nevis gadi nosaka stulbumu,bet smadzenes,,,ja tev nav praata 20 gados,tad tev i nebuus 50 gados vinju :dibens:
2009-07-14 16:03:48
|
|
perfectt-nevareeju paiet garaam tavam komentaam :lol: :lol: :lol: Pratinja limenis ne vienmer ir saistiitts ar gadu skaitli :wink: :wink: lohs var buut arii 40 un 50 gados :lol: :lol: :lol: nezinu kaa ar dzekiem,nu pilns ar dolbjiem,bet vecakaam sievieteem ir garantija kaa ir pratinsh,tas vairaak saistiits ar saprashanu un domashanas speejaam,bet diezgan daudz pedejaa laikaa esmu saskaries ka arii vecakam sievieteem nav pratinja :lol: :lol: :lol: Karoch nezinu,varbuut laikam paraak poh...... man viss,ka vairs nevar saprasties kaa agraak :lol: :lol:
2009-07-14 16:03:14
|
|
tā tā un kādēl tikai sola , bet nedod?
2009-07-14 16:02:16
|
|
kashei....ok, bet tad kur ir problēma? sorryyyy tikko no darba, nesekoju komentiem, varbūt tur jau viss pateikts
2009-07-14 16:01:59
|
|
8) kāds izsauca tantes?
2009-07-14 16:01:22
|
|
perfectt esmu gandrīz pārliecināts , ka tiktu līdzi gan domāšanai gan līmenim un pārējam. esmu arī pārliecināts , ka man ar tādām sievietēm būtu daudz vairāk runājams nekā ar 20gadīgām.
2009-07-14 15:59:52
|
|
:pipe: .......kashei....... veciiit....tu nepaziisti Kirsi...... :pipe: .....tev nav taisniiba shoreiz....... taa sakot par vinnu..... :pipe:
2009-07-14 15:56:23
|
|
tā tā....nevarēju atturēties neko nepasakot....man kaut kā šis teksts stipri dzirdēts kaut kur liekas :roll: :roll: :roll: , bet nu ne par to ir stāsts.....nelasīju te komentus, bet gribēju pajautāt - tu te stāsti kas un kā...ok, katram sava bēda, bet iesākumam vai nebūtu loģiski, ka tām sievietēm 30 - 40 , tomēr ir svarīgi, lai tas, kurš ir blakus būtu ar attiecīgu prātiņa līmeni utt? tu pavelc līdzi?tas pirmais jautājums :pipe:
2009-07-14 15:55:52
|
|
Viss Būs Labi :lol:
2009-07-14 15:55:43
|
|
nu ja gribas dot, tad dod tik šurp :wink:
2009-07-14 15:55:08
|
|
Kjirsīt , iesaku tev pārlasīt ko rakstu. tu skaidri pateici ka tev patīk čaļi kas var kautko dot , mašīnu , naudu , darbu , kautko kas viņam pieder. protams kautkam ir jābūt lai nebūtu tā , ka meitene uztur tevi. katram jārūpējas par savu dirsu , bet tu nedrīksti pamest puisi , ja viņām pēkšņi policija atņem mašīnu. un tu iepazīstoties klubā vai kur citur , neprasīsi \" vai tev ir mašīna ?\" \" vai tev ir māja?\" uz tādām , kā tu lielāko ties puiši skātās kā uz viena vakara meitenēm. kā jau minēju , nedaudz alkohola un uz tavu dzīvokli , no rīta ka tik prom. tu esi spītīga nezini ko gribi , gribi lai tev visu pazniedz uz zelta paplātes. To ka pie sava dzīvokļa tu esi pieradusi , un mašīna laba kamēr ripo tu vari nestāstīt , visām meitenēm patīk prestižums tici man esmu to piedzīvojis , nevienai no žiguļa sabiedrībā negribās izkāpt vel jo vairāk draugu priekšā vai pie augstākstāvošiem cilvēkiem , tu visdrīzāk nebrauktu. kā arī uz kautkādu ūķi savus draugus neaicinātu. tādas jūs esat un man ar to ir bijusi saskarsme. vecākām sievietēm ir savādāk. viņas ir pieticīgākas un līdz ar to gribās viņām vairāk dot. uz tādām kā tu riebums skatīties es atvainojos.jā piebildīšu , visas jūs var nopirkt , pilnīgi visas , vajag tikkai pielāgot attieksmi , protams naudu apģērbu un viss , un visi tavi uzzskati par to ka esi augstāka aizies pa dirsu. bet kas tās par attiecībām kur nevari justies brīvi , jāplātās ar naudu un jāizliekas pa citu cilvēku ? :)
2009-07-14 15:53:30
|
|
tēmas autoram ... vecais neņem galvā! :pipe: Pēc gadiem 20 tu būsi tajā vecumā kādi bobieši tev patīk... tik vajag nedaudz uzgaidīt, bet domāju vecpuisis nepaliksi.... :pipe:
2009-07-14 15:47:38
|
Последние комментарии в темах |
---|