Minets
Автор | Комментарии: 174 |
---|---|
удаленный пользователь
|
patiik to dariit miiljotajam ! 8)
2007-07-27 16:43:51
|
удаленный пользователь
|
bez tam,, man ir svarīgi būt noteicējai pār šo baudu, ka pati varu regulēt cik ātri, dziļi utt..domāju, ka lielākoties vīrieši paši rada nepatiku iebāzdami par dziļu, vai ātru...
2007-07-26 22:59:32
|
удаленный пользователь
|
man arī patīk, uzbudinos no tā, ka mīļotajam ir labi, tomēr nedaru to ļoti bieži, lai nepierod... ;)
2007-07-26 22:55:41
|
удаленный пользователь
|
Karūna, hmzz...izklausās kaifīgi
2007-07-26 22:54:08
|
удаленный пользователь
|
manam kāju pirksti nenostiepjas...toties oliņas saraujas mazas un cietas tās uzmanīgi jāpavelk uz leju...pastiepjot būs lielāks kaifs:))
2007-07-26 22:32:13
|
удаленный пользователь
|
tolko ti! Sam sebe
2007-07-19 14:43:32
|
удаленный пользователь
|
Dev4onki a kto mozetsdelat\' samij lu4shij min\'et?
2007-07-19 01:59:36
|
удаленный пользователь
|
Paldies, Sanda, par tehnisko pamācību :) Es gan arī rīkojos līdzīgi, un tieši tāpēc gribējās zināt, ko tieši Koijots domā ar nemācēšanu. Vismaz es lieliski jūtu savu vīrieti šajā brīdī, un tieši tas sagādā baudu arī man, kad jūtu viņa sasprindzinājumu un izvirdumu savā mutē. Tā sagribējās to nobaudīt, žēl, ka šobrīd nav iespējams...
2007-07-18 01:07:37
|
удаленный пользователь
|
Tas ir labaakais un forsaakais,ko sieviete var sniegt viirietiim!!!Bucas visaam mineta cieniitaajaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-07-18 00:16:27
|
удаленный пользователь
|
mmmmmmmmmmmmm
2007-07-17 22:53:39
|
удаленный пользователь
|
Divu partneru attieciibaas man nekas nesagaadaa lielaaku baudu kaa sniegt minietinju...pirms tam miilji maigi izmaseejot olinjas,kameer skuupstaamies,glaastu kaajas pa iekshpusi itkaa nejaushi skaroties olinjas....tad sliidu zemaak un saaku to iepaziistinaat ar savu draisko meeliiti,slidinoties pa vinja jau piebriedushajaam veeninjaam,veel neatvelkot priekshaadinju...un tad-leeeeeeenaam ar meeliites galinju slidinu to nost no galvinjas..mans partneris jau ir kaifaa,bet veel nezi cik meeliite var vingri pa piebriedushajaam veenijaam slidinaaties,arii aplaizot olinjas un veel zemaak...tad atpaakalj un IEKLAUSOTIES partnera elsaas ir jaasaprot kuraas vietinjaas meeliitei aizkaveeties,kuraas jaapaarsliid paari...un kad vinjsh jau saak sasprindzinaat kaaju pirkstus,tos nostiepjot-tad tuuliit buus izvirdums.....mmmmmmmmmmmm super....Miiljaas meitenes,sievietes-kad to darat-ieklausietes savaa partnerii,nevis mehaaniski to raustaat(raustiit vinjsh var kad ir vienatnee ar Draudzinju) un Juusu partneris Jums buus pateiciigs par taadu baudu!Puishi,viirieshi-paliidziet un maaaaaazliet pabiidot galvu(nevis mehaaniski to turot sprauzhat virsuu uz locekli-tad Juusu partnere nekad un nevienam to negribees atkaartot)paraadiet,kur Jums vislabaak patiik,ka vinja slidinaas ar meeliiti un viss izdosies!Taa,kursh beidza sho lasot??? :) Taa ir realitaate!!!!Lai Jums veicas!
2007-07-17 22:15:32
|
удаленный пользователь
|
Man tomeer gribeetos, lai Koijots paskaidro, ko noziimee taisiit minetu nepareizi. Taa ir taada bauda suukaat, laiziit, panjemt mutee olinjas, nu ko tur var izdariit ne taa, kaa vajag? Varbuut vinjsh domaa taa saucamaas \"dziljaas riikles\", kad sieviete njem liidz pashai riiklei? Jaa, to es arii neprotu, bet lielisku efektu var panaakt arii bez taa :)
2007-07-16 09:25:24
|
удаленный пользователь
|
Jāatzīst, es ļoti bieži ceru uz partneri, ka šis jutīs un sajutīs, kas manam ķermenītim prasās... un vienmēr viļos, ja konkrēti neiebakstu ar viņa pirkstu konkrētajā vietā un neuzdodu tempu... :pipe:
2007-07-16 02:24:24
|
удаленный пользователь
|
A man tes riebjas... Un cik esmu runājusi ar savām draudzenēm - dažāda vecuma un orientācijas - neviena nav izrādījusi sajūsmu par šo procedūru... Kā moku rats...!
2007-07-16 02:21:23
|
удаленный пользователь
|
4ikss: sekss man ir bijis pietiekami, minets mazāk.Un nesapratu kas bija tas, kas nepatikam manā komentā?P.S. Gribētos zināt cik tev gadu, a to kautkā aizdomīgi...
2007-07-13 01:50:22
|
удаленный пользователь
|
škiet, ja jau sievietei taaa lieta neiet pie sirds,un ja dara tikai tapec, ka dzeks grib, nekas no ta nesanak..
2007-07-13 01:22:29
|
удаленный пользователь
|
Diemžel ir sievites kurām nepatīk taisīt minetu, ar domu kāds labums ir sūkāt cietu gaļas gabalu.Paldies ka tādas sievietes ir ļoti maz.
2007-07-12 18:45:30
|
njaa... seit tiesam domaju visam sievietem patik... zel ka dzive ta ne vienmer sanak :))
2007-07-11 20:45:01
|
|
удаленный пользователь
|
tev tonuseen laikam nau pilna karote galvā?lasot tavus komentārus,rodas priekštats ka te vispār saxa nau bijis nekad:)))
2007-07-11 01:30:41
|
удаленный пользователь
|
tu tonuseen nēesi pāds drusku paviegls prātiņā?lasot tavus komentārus rodas priekštats ka tev sex ir retāk kā ziemassvērtki:))
2007-07-11 01:28:24
|
Последние комментарии в темах |
---|