Nesaprotu ...
Автор | Комментарии: 622 |
---|---|
|
nu es tak neko :P nav kauns nezināt, ir kauns negribēt zināt :-D
2008-05-23 07:23:33
|
|
Sirzju lauzeeja???? Nabaga viirieshi.....:):) Tu ar taada esi??? Fantinj... Labi.... Teci vien.... straadaat... Lai veicas.....
2008-05-23 07:19:11
|
|
bidmers...Ja tā būtu runājis Roļiks, es pat to tēmu nebūtu lasījusi, bet to tēmu atvēra cilvēks, par kuru man bija savādāks priekštats, un arī vērtība manās acīs viņam bija samērā augsta...Nu, bet labāk ātrāk, nekā vēlāk. :pipe: Augstskolā sesija sākusies...Gaidu, kad sāksies kārtējā pusgada nervu lēkme :) Pagaidām, izņemot pofigismu, nekas nav vēl sācies. Laikam man vienkārši apnika katru reizi baidīties un stresot, esmu nolēmusi, ka varu izbraukt arī uz loģiku un savu lielo muti :)Dočka aug griezdamies, katru dienu mani pārsteidz ar savu raksturu, nu tāda mana kopija aug, tikai ar vēl lielākiem radziņiem un vēl pamatīgāku viltību. Būs riktīga siržu lauzēja, mana skola /Lepna/Virtuves skapīši jūtas labi, visi nopucēti, spīd un laistās :)/tagad gan atvadās, jāiet strādāt...pietiek te muļķi dzīt/ :)
2008-05-23 07:07:04
|
|
tramplins...Veiksmīgi...man arī jāmūk...Tikai nepadomājiet, mēs katrs atsevišķi, katrs uz savu pusi, tas, ka kopā pazūdam ir tikai muļķīga sagadīšanās :roll: :roll: :roll: /aizjož tramplins pakaļ/ :lol:
2008-05-23 07:01:53
|
|
Fantinj.... Nu Tu ar.... Veel taadaam lietaam pieveers uzmaniibu... Nu kaut vai atceries Roljiku.... Nu rupeklis.... Un tie ir bravuriigie malaljetkas... Kuri uz ko taadu ir speejiigi tikai netaa...:)Davai par citu... Kaa pa aukstskolu??? Kaa dochkai? Kaa juutaas Tavi virtuves skapiishi??? ha ha... paprasiiju... kaa pratinaashanaa..:):)
2008-05-23 07:00:32
|
|
Nu ataa visi -resnie un kaulainie, mazie un garie, lokainie un lisie :) Ciema pirmais vecis dodas realitaatee sadziivot ar visiem pareizajiem un nepareizajiem :)
2008-05-23 07:00:20
|
|
amils...Es nevaru pārzināt visas jomas, ja ar to nesirgstu, par jurisprudences terminiem tu man vari prasīt jebko, es domāju, ka tur es būtu pietiekami spēcīga, lai tev ieliktu, bet muskuļu grupu nosaukumi man tiešām ir sveši...Tā kā, nesāksim tagad noskaidrot, kurš te ir gudrāks vai dumjāks. Tev ir savs, man ir savs. :P
2008-05-23 06:56:24
|
|
bidmers...Nē, mani kādam aizskart tieši, būtu kiška tonka, bet bija pacelta tēma par vizuālā izskata nepilnībām, apaļīgumu, kurš nez kāpēc uzreiz asociējās ar to, ka sieviete sevi nekopj. Būtībā tēma mani atstātu vienaldzīgu, ja vien tur nebūtu sekojoši vienkārši pretīgi vīriešu komentāri, pirmklasnieku līmenī ar ruk ruk, puk puk, pļurkt, pļurkt skaņu efektiem un visādu lopiņu pieminēšanu, kā spilgtu sieviešu apzīmēšanas epitetu.Nu sadusmoja mani tas mazliet, bet tagad jau ir ok :)
2008-05-23 06:54:12
|
|
nepareiza atbilde :) skan līdzīgi kā \'\'es esmu muļķis un man ir labi\" :lol:
2008-05-23 06:52:25
|
|
amil...A kaut vai smadzeņu krokās :) Es zinu, ka tie ir muskuļi un man ar to pietiek :)
2008-05-23 06:50:37
|
|
/saremonteeshu kaaju un toch aikaatoshu dzelzhus pacilaat/
2008-05-23 06:50:05
|
|
tramplins...nav svarīgi, cik gari vai cik īsi, galvenais, lai teiktā doma tiek aiznesta līdz adresātam :)DLLM ar saviem plagiem mani personīgi nogurdina, jo vārdi plūst aumaļām, bet tie viņa iecienītie zemteksti kaitina...Tas, kas viņam šķiet baigi pašsaprotams, to es personīgi varu iztulkot vismaz trijos veidos un pēc tam domāju, kuru no tiem īsti viņš ir domājis. :pipe: Bet tavi zemteksti man patīk, un tas vārds mīlestība :roll: ....Es visu sapratu :P
2008-05-23 06:50:01
|
|
cava, laikam sveshvaards, vienu briidi domaaju, ka saprotu 8) /apskauzh labaa noziimee cava , dodas kafiju vaariit un sevi pazheelot/
2008-05-23 06:48:08
|
|
FS, es tevi piemānīju... tricepsi ir uz rokām :-D :-D :-D
2008-05-23 06:47:43
|
|
Fanta chau...:) Tu To par sevi???? Tev kaads uzbrauca???? Un ja taa tad kaadus miinusus apspriezjam??? Aaaa... un veel....Nedomaaju ka kaads ir tiesiigs vispaar kaadu nosodiit , da jeb par ko.. Vienalga.... Vai Tev buutu cita aadas kraasa , vai Tu shljupsti , vai Tev liels deguns.... Un vai Tu vecmeita... Vai gejs...:) Pieprasi no chavas.... Lai ieliek beidzot bildi....:)
2008-05-23 06:47:16
|
|
amil... :shock: :shock: :shock: ..un es nevarēju savus tricepsus vairs pataustīt...dooooooohhhh...es jau vēl tevi arī atspārdīt taisos... :P /Tā lepni/ :roll:
2008-05-23 06:46:28
|
|
FS, es ar katru tekstu kaut ko pasaku 8) (gandriiz) Varbuut, nedaudz iisaak par DLLM, bet iespeejams es tomeer neprotu izteikties :evil: /kameer braukshu autinjaa, padomaashu par savaam vaardu formulaam/
2008-05-23 06:45:47
|
|
8) patiesi FS, laimi, es pats neticu tam kas notiek, tramplīn, svešvārds??...............riktīgi labi, kaut slepenā, aizliegtā, bet pa īstam FS, tiešām pa īstam.................... :yee: :yee: :yee: ............ :pipe:
2008-05-23 06:44:45
|
|
FS, tricepsi ir uz kājām ahahahaa :-D :-D :-D
2008-05-23 06:44:37
|
|
tramplins :shock: :shock: :shock: ..tu vēlējies ar to man kaut ko teikt? :roll:
2008-05-23 06:42:59
|
Последние комментарии в темах |
---|