Par tām cūkām...:D
Автор | Комментарии: 709 |
---|---|
удаленный пользователь
|
Beigsies karstums
Teikšu jums
Ieradīsies pārsteigums
......
Nē, es pardomāju. Ejiet dirst. 8)
2018-08-02 13:27:23
|
ftw... a drīkst...ko par mani domā? Tomēr vairāk esi dzīvē sastapis :-D Zinu, ka tu vismaz taisnību uzrakstīsi un nelišķosi.
p.s. un ja vēl kāds grib izteikties, laipni aicināti :-D Šodien visus uzklausīšu :-D
2018-08-02 13:26:28
|
|
Midnight, vienas drātes vērta = sieviete, kurai nav smadzeņu MANĀ SKATĪJUMĀ. Tulko kā vēlies. Tā frāze ir daudz dziļāka nekā Tu savā uztverē to šobrīd mēģini sagremot. :) Vari tulkot kā vēlies, vari to frāze apbērt ar ziediem, uzliet nedaudz šokolādes un norīt, ja savādāk nespēj. Tas ir mans subjektīvs saktījums uz lietām un mans izteikšanās veids. Nepatīk? Nu ko darīt? Iet slīcināties man? :lol:
2018-08-02 13:24:59
|
|
удаленный пользователь
|
Nez, ko viņš tādu pateicis... Jāpalasa. :uups:
2018-08-02 13:24:36
|
Ftw pat normāli un solīdi izteicās. neuzbrūkot Rozei..
2018-08-02 13:22:52
|
|
удаленный пользователь
|
Cepina ne tikai saule, bet arī Mid? :lol:
2018-08-02 13:22:43
|
удаленный пользователь
|
Es, Ftw un Eva pilnīgi mierīgi ar tevi, Midnight runājām, tu sāki pāriet uz to, ka mēs esam sapisušies, dzīvē pa muti norautos par tekstiem, kaut gan ne reizi nav norāvies :reeka: , utt. :-D Mēs tev mierīgi mēģinājām pateikt, ka Ftw tīri izteica savu domu par Rozi, viņš nevienam nelika sekot viņa viedoklim, kā arī Roze, ja par to būtu dusmīga, pati arī būtu ko pateikusi. Ka nav par ko tev cepties. :-D
2018-08-02 13:21:41
|
Nu jau savilkās par daudz un daudzi :lol:
Es eju pagulēt :lol:
Saldus:miegs:
2018-08-02 13:21:18
|
|
удаленный пользователь
|
Eva,ne vienmēr man ir laiks te rakstīt, jā palasu, jā pasmejos. neieciklējos,manis pēc metiet akmeņus tagad :lol: A man arī tagad pohuj, bet lišķe es gan neesmu. :-D
Dažreiz labāk ir paklusēt,ja nav ko teikt vai izlikties par muļķi-nekā atvērt muti un to pierādīt.
2018-08-02 13:17:59
|
удаленный пользователь
|
Mid nav sen drateeta,tapec sakacinaajas
2018-08-02 13:17:38
|
Pilnīgi pohuj tie +. Reti, kad tos pamanu.
2018-08-02 13:17:35
|
|
Mid,ak,tad Tu,ieciklējies uz to vienu teikumu par to drāti :lol:
Sāksim ar to, ka viņa bija te un visu lasīja,nu te neviens un nekad nav gadījis,kamēr kāds ieradīsies,lai par viņu kaut ko pateiktu:pipe:
Kas attiecas uz mani,jā,es varētu būt džekiem labs boksa maiss,ja vajadzētu atbildēt par katru savu vārdu :lol:
Mid,man riebjas lišķīgs viedoklis,tas nu ir fakts :lol: Tu,esi viena no tām,kas bieži vien vienkārši stāv malā un tikai lasa 8) ja Tu,vienmēr nāktu,un kādu te aizstāvētu,kad ir iemesls, tad es neko neteiktu :lol:
A tā...ir tā, ka Rozālija tā pat kā es ir pelnījusi kā Tu saki "pa muti" :lol:
Un man īstenībā pilnīgi poKuj, jo ir tā,ko sēsi to pļausi,tas attiecas ne tikai uz mani :lol:
2018-08-02 13:12:39
|
|
удаленный пользователь
|
Den, man Tevi jāapbēdina. Nekādu kartupeļu nebūs, jo starp mani un B viss ir beidzies. Aizvakar paprasīju, lai iedod ar savu krosinieku izbraukt pa lauku. Huj, nedeva. Es apvainojos ne pa jokam un pateicu, ka tas uz visiem laikiem, turklāt viņa jau sen ar mani vairs nerunā.
Annu vēl varētu pierunāt, bet viņai nav kartupeļi un visai pagrūti arī izsekot, jo tai izvirtulei pastojanno mainās drāzēji. Ej nu noķer šo starpbrīdī
:roll:
2018-08-02 13:11:13
|
удаленный пользователь
|
офигел :-D Apskati kas Tev liek plusiņus un sapratīsi.. :-D Es atļāvos Rozi aizstāvēt, tas arī viss..ak jā, viedokli izteicu :-D uzrakstīju kaut ko vairāk par labdien :-D un laikam pat nevietā.
2018-08-02 13:11:12
|
Deni, nu..laikam mums trijiem šitās bābiskās dzjēlas tiešām nešķiet filosofēšanas un iedziļināšanās vērtas.
Bet tieši tik vērtas, lai izteiktu savu viedokli -Pilnīgi pohuj.
Aicini labāk sev palīgus darit hujviņzin ko...un atpisies no maniem kartupeļiem, nejauc tos iekšā un audzē savus. ;)
Tas tiešām nebija asprātīgi. :?
2018-08-02 13:09:21
|
|
удаленный пользователь
|
Pipec, te visi viens uz otru ir teikuši ne to vien. Ne tikai par vienas drāts vērtu, bet vēl skaļākiem vārdiem. Un dien dienā tie teksti te staigā. :-D :-D :-D
Un pati Roze to tekstu izlasīja un neko neteica. Kur ir problēma? :-D :-D
Roze arī pati zin, ka daudziem viņa te nav bijusi iemīļots personāžs. :-D Viņa arī pati daudzus uz kašķi ir provocējusi. Un tā ir tikai un vienīgi atpakaļreakcija uz to kā cilvēks sevi ir pasniedzis. :-D
2018-08-02 13:08:33
|
Midn, es Tevi ar šobrīd nesaprotu.
2018-08-02 13:07:11
|
|
удаленный пользователь
|
Balantine.Man nav jāaizstāvas, izteicu viedokli- kā jūs visi. :)
2018-08-02 13:07:00
|
Ball, man tādas blēņas neinteresē. 8)
2018-08-02 13:05:10
|
|
удаленный пользователь
|
Eva Un kas tev nepatīk? :-D Tevi izbrīna, ka man ir viedoklis? Kāpēc gan nebrīnies,ka divi ,kas sapisušies..pardon :lol: noliek trešo kuras, pie tam,nav klāt? Tu te par rozes tumšajiem periodiem..Tev tādu nav? nēesi te pilnīgu sviestu rakstījusi? :-D Man gan vairāk šķiet, ka tā pārprastā vārda brīvība netā daudzus vaļīgus izteikumos ir padarījusi, nu nevaru es pieņemt, ka par sievieti, kaut arii svešu pasaka- vienas drātes vērta.
Ja tik gudra-pasaki ko vērts ir tāds vīrietis? :roll:Man viss ok..nekas ciet neiet un pa muti es nesolīju ,vajag uzmanīgāk lasīt- teicu -tā iz sakoties dzīvē var pa muti dabūt-tās nu ir dažādas lietas.
2018-08-02 13:03:27
|
Последние комментарии в темах |
---|