Par tām cūkām...:D

Автор Комментарии: 709
удаленный пользователь
Tas,ka ir bābas un sievietes-fakts. Vīriešu kļūda, ka nespēj atšķirt ar ko viņiem ir darīšana. Gadiem bakstās pa bābām un tad pēkšņi trāpās sieviete un tai tāda prastā drātes pieeja nepatīk, redz viņa vīrietim cauri un vēl trīs metrus aiz..protams atsaka vai ignorē..un tad nu panesās tekst ..''bābām galvā sakāpis'', ''bābas pēc pirmā seksa jau kāzas plāno un pieķerās'''..kā tad,pašiem neadekvāti sakāpināts ego pa tām bābām bakstoties :-D Varbūt pašiem vajag piestrādāt pie attieksmes, pilnveidoties lai sievietēm atbilstu, nevis skraidīt pa bābām un pēc tam bļaut- visas vienādas, erogēnā zona naudas maks..utt.utp...nu viss ko te bieži nākas lasīt. Rozi gribas aizstāvēt kaut arī nepazīstu. Nevar tik tupi izteikties par sievieti nepazīstot un spriežot pēc tekstiem forumā, par pašu neko labu neliecina..un kā saka-kā sauc tā atsaucas..ja tupi jautā-tad tupi Tev atbild, ja ej ar domu vienam kniebienam , tad pret Tevi arī tā izturas-kā pret veci -viendienīti :lol: funkciju izpildīji-guļaj Vasja.. :lol:
2018-08-02 12:30:49
MK, labi, ka man tie mehānismi galvā ir bremzēti...ļoti labi...nesūdzos :wink: Bet godīgu pasaku,tiešām, bābām ir galvā baigā putra,tas nu ir fakts :roll: Es parasti esmu bijusi feministe un tā...bet pēdējā laikā man ir bijis mazs kontakts ar sievietēm...un tagad,kad es te mazliet kļuvu bezdarbnieks un pavazājos bābu tusiņos,nu tur ir Pizdjets vienkārši tajās galvās :roll:
2018-08-02 12:30:46
удаленный пользователь
Afro, jap, kad ftw drāza man smadzeni, katru reizi viss sakrita tā, ka vienkārši noup, nevar, negrib vai vēl nez kas. Īstenībā arī labi, ka tad nekas nenotika. :-D Es tomēr ticu kaut kādā mērā liktenim. :-D Viss notiek tad kad tam ir jānotiek. :-D
2018-08-02 12:28:57
Atlikt Tiršanu :lol: simC punkt, paši kaut kā provocējiet to, kaut neapzināti. Nu neticu tam.
2018-08-02 12:26:59
Denish, un kā vēl iemīlas pēc viena :fuck: ! Man bijis, ka grib kāzas organizēt, bet mums tikai trešais randiņš, par trešo seksa reizi pat nerunājot. :pipe: Tad vēl ir attiecības no mineta vien sākušās... Pēc tā saprata, ka cauri ir, vajag visu un daudz un "uz visiem laikiem". :pipe: Tā ka pieķeršanās mehānismi sievietēm galvā nostrādā megaātri. :pipe:
2018-08-02 12:24:33
Njā... Ball, tas no tās sērijas... Shauts te, un kad dzēsās te, epastos, drāza periodiski manas smadzenes stabili 5 gadu garumā, ja ne vēl vairāk. :-D tikai vienmēr aptrūkās viss, jo atrada, kam ātrāk uzkāpt :lol: :lol: Ja šams nebūtu aizbraucis to pusgadu prom, kur pagrūti atrast jājamzirdziņu, nekad nebūtu ar šamo sapinusies. :lol: viņam pietrūktu pacietības :shura:
2018-08-02 12:20:45
удаленный пользователь
Eva, nekā. :-D Te ir pārāk daudz cilvēku, pārāk daudz dažādu viedokļu, pārāk daudz dažādu raksturu. :-D Nu nekad nebūs visi vienisprātis un katru reizi kāds gribēs tomēr pastāvēt par savu un mēģināt argumentēt. Kā arī internetā bieži vien var pārprast otra cilvēka teikto, jo nedzirdi intonāciju, neredzi viņa ķermeņa kustības utt. :-D
2018-08-02 12:18:02
Vispār, šeit,mēs,neprotam pieņemt citu viedokļus,visi kā viens :roll: Bieži vien viedokļu apmaiņa pārvēršas par kašķi vai savstarpējiem aizvainojumiem :roll: Kak s etim borotsa? :roll:
2018-08-02 12:15:54
Ftw,davai bez galējībām 8) Bez nekrofīliem,bez pedofiliem,bez zoofīliem :roll:
2018-08-02 12:14:06
удаленный пользователь
Ftw, tu tikai selfijkaralienes heito. :-D :-D Den, tak neviens nenosoda, parasti vienkārši dalās ar viedokļiem.
2018-08-02 12:13:48
Es nekrofīlus ar nenosodu, pievienojos. :pipe:
2018-08-02 12:11:51
Galvenais jau darīt to, ko Tu pats/i gribi,nevis klausīt kādu citu,ietekmēties no citu teiktā...kā arī nevajag nevienu nosodīt,nodirst par to ka viņam/ai patīk savādāk, ne tā kā vairākumam :wink:
2018-08-02 12:11:00
удаленный пользователь
Den, nu tas tā pat kā viena anālo ni un ni, cita atkal mutē neņem, trešā sev vāveri laizīt neļauj. :-D :-D Un tad ir tās kurām visu šito un vēl vairāk vajag. :-D A par rožu pušķiem utt pilnīgi tev piekrītu. Man vienmēr tā ir likusies vienkārši labi atstrādāta shēma un automātiski nulle interese.
2018-08-02 12:08:33
Bet redz,tas arī katram ir individuāli,vienam vajag to priekšspēli,otram pietiek,ka uzreiz iesprauž...nu cik cilvēku,tik viedokļu...Tāpēc jau arī mēs esam tik ļoti dažādi :twisted: Tas pats arī ir ar to smadzeņu drāti...visvairāk jau arī pavelkas uz to rožu pušķi utt....mazliet priekš manis par prastu :roll:
2018-08-02 12:06:54
удаленный пользователь
Den, katram jau ir tas savs veids kā to smadzeni izdrāzt. :-D Kādai vajag maigumu un pašapziņas celšanu, citai atkal vajag, lai var pretī parunāt un zin, ka neatkāpsies, cita grib, lai viņai ir smalkas vakariņas, rožu pušķi utt. :-D
2018-08-02 12:05:46
удаленный пользователь
Ja abiem ir riktīgi horny garastāvoklis utt, tad to priekšspēli un seksu uz visu dienu var izvilkt, un sajūtas ir vienkārši awesome. A 26 min priekšspēle ir nekas. :roll: Tur tik mutē var paspēt paņemt un aiz krūts paraustīt. :-D
2018-08-02 12:03:46
Ball,bet tas jau ir tas pats labākais :-D vispirms izdrāzt smadzenes un pēc tam pašu tikai...īstenībā reti kurš to vispār prot :wink:
2018-08-02 12:03:36
удаленный пользователь
Den, mēs sākumā abi nedomājam neko nopietnu, izklaide, forši paseksot un parunāt, tas arī viss. Pēc tam tas kaut kā pagriezās absolūti otrādi. :-D :-D Neee, viņš man te trīs gadu priekšspēli taisīja, drāžot manu smadzeni. Vispirms kārtīgi paņēma priekšā manas smadzenes, pēc tam tikai mani pašu. :-D :-D
2018-08-02 12:02:18
Jā,vot šito es arī nesaprotu...nu to,ka 26min priekšspēle ir par garu :roll:
2018-08-02 12:01:38
:popcorn:
2018-08-02 12:01:14