Patiiik....
Автор | Комментарии: 62 |
---|---|
|
Sirds man saaap ka tevis nav klaaat.....:)
2008-02-29 14:02:52
|
|
nu, priekš rīdziniekiem jau viss ir lauki, kas ārpus centra :D
2008-02-29 14:00:41
|
|
Bu4as.....
2008-02-29 13:59:40
|
|
Miests?...tā neko sev miestiņš! :lol:
2008-02-29 13:44:51
|
|
nu, tak ventiņi! :)
2008-02-29 13:40:44
|
|
vienkārši K...kur ir tavs miests?...es braucu,man aiz loga lietus gāž! :dusma:
2008-02-29 13:40:29
|
|
o, jā! Vismaz manā miestā saulaina piektdienas pēcpusdiena! Kas gan var būt vēl labāks?! :D
2008-02-29 13:38:36
|
|
Nu izskatās ,ka pavasaris klāt!!! :lol:
2008-02-29 13:34:57
|
|
bliiiin, Guns\'n\'Roses! Arvīt, super! Vēl tik November rain.... /ģībst/
2008-02-29 13:32:22
|
|
Arviic....A jastrada nav.....ko??? :shoks: :nesaprotu:
2008-02-29 13:28:21
|
|
21. jan 11:47dainu skapisGuntis Van Der Čečiņšbiezpienmaize rocinjaes uzkaaapu kocinjaalai neviens nemaniiikaa roziiniites izkaarniipa svalku lepni slaaajuuz savu papes maajuman polsh un benji kjeshaaanu esmu biezais jeshkakursh gan pashu bruuveetujaanjos nedzer alubij man arii receptedaudzi dabuuj galuvecais mezha celju brienmuguraa tam piikjisrokaa mazinjsh kuljaacinjshiekshaa kakja liikjjiszakjiitis pa mezhu lecun tam priekshaa diilkjisdiikjii iemet akmenuun augshaa uzpeld liikjis
2008-02-29 12:31:17
|
|
Eh!...ja visi dzied,tad laidīšu es arī vaļā savu skaļo rīkli!Pueden pasar tres mil ańos.Puedes besar otros labios,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré.Puedo morirme mańana.Puede secarse mi alma,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré.Pueden borrar mi memoria.Pueden robarme tu historia,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré.Cómo olvidar tu sonrisa.Cómo olvidar tus miradas.Cómo olvidar que rezabapara que no te marcharas.Cómo olvidar tus locuras.Cómo olvidar que volabas.Cómo olvidar que aśn te quieromįs que a vivir, mįs que a nada.Pueden pasar tres mil ańos.Puedes besar otros labios,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré.Puedo morirme mańana.Puede secarse mi alma,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré.Puedes echarme de tu vida.Puedes negar que me querķas,pero nunca te olvidaré.Sabes que nunca te olvidaré.Cómo olvidar tu sonrisa.Cómo olvidar tus miradas.Cómo olvidar que rezabapara que no te marcharas.Cómo olvidar tus locuras.Cómo olvidar que volabas.Cómo olvidar que aśn te quieromįs que a vivir, mįs que a nada.Pueden pasar tres mil ańos.Puedes besar otros labios,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré,pero nunca te olvidaré
2008-02-29 11:52:47
|
|
Dziedam.... :)
2008-02-29 11:21:46
|
|
Talk to me softly There\'s something in your eyes Don\'t hang your head in sorrow And please don\'t cry I know how you feel inside I\'ve I\'ve been there before Somethin\'s changin\' inside you And don\'t you know Don\'t you cry tonight I still love you baby Don\'t you cry tonight Don\'t you cry tonight There\'s a heaven above you baby And don\'t you cry tonight Give me a whisper And give me a sign Give me a kiss before you tell me goodbye Don\'t you take it so hard now And please don\'t take it so bad I\'ll still be thinkin\' of you And the times we had...baby And don\'t you cry tonight Don\'t you cry tonight Don\'t you cry tonight There\'s a heaven above you baby And don\'t you cry tonight And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you\'ll be allright now sugar You\'ll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don\'t you cry tonight An don\'t you cry tonight An don\'t you cry tonight There\'s a heaven above you baby And don\'t you cry Don\'t you ever cry Don\'t you cry tonight Baby maybe someday Don\'t you cry Don\'t you ever cry Don\'t you cry Tonight
2008-02-28 17:34:59
|
|
Bljaa kad Tu beidzot atsleegsies:):)???
2008-02-28 17:33:15
|
|
Bij\' vasara toreiz tik zaigaUn ziedēja pļavas un sils.Tu pretim man nāci tik maiga,Tev galvā bij\' lakatiņš zils.Piedz.Atmiņā lakatiņš zilais,Mati kā saulstaru riets.Biji man viena,Nakts tu vai diena,Mīlas viskrāšņākais zieds.Tos vārdus, ko sniedzi man ķīlai,Tos sirdī es ieslēdzu sev,Jo toreiz es ticēju mīlai,Un ticēju laimei un tev.Tā pagāja vasarā zaigā,Un novīta pļavas un sils.Vairs nenāca meitene maigā,Kam galvā bij\' lakatiņš zils.
2008-02-28 17:30:28
|
|
Ripoja akmens lejā no kalna, Domāja kā nu būsVai zemu kritīs, vai tālu ripos,Vai saules smiltīs žūsVai ceļš vēl ir tāls,Nav neviens kam pajautātViņš tic, ka nekad nevajadzēs stātPiedz.2x Bet tikmēr tur aiz kalna viņa pusē Dziļa, dziļa upe projām skrien Un par to ko zina mēmi klusē vēl arvienRipoja akmens ilgi, jo ilgi,Skatījās debesīsVarbūt tā krauja līkumā straujāAugšā to uzmetīsVai būs tur vēl kādsNav neviens kam pajautātViņš tic, ka nekad nevajadzēs stātTai dzelmē kur guļ, akmens salauzta sirdsmēs arī reiz būsim līdzāsUn pērlēs, kas tur dzēli vientuļas mirdzmēs rotāsimies
2008-02-28 17:26:39
|
|
A,davaj,Arviicc,Visocki,tomēr vairāk var saprast...padziedi...mmmm,komā jau ne tikai pelītes skraidelē,paņem ritīgu mesto vstreči izmeņitj ņeļzja mega basu :djparty:
2008-02-28 17:05:15
|
|
nju konkreetaa komaa jau esi:):)
2008-02-28 16:06:02
|
|
No sleep,No sleep until I\'m done with finding the answerWon\'t stop,Won\'t stop before I find the cure for this cancerSometimes, I feel like going down and so disconnectedSomehow, I know that I am haunted to be wantedI\'ve been watching, I\'ve been waitingIn the shadows for my timeI\'ve been searching, I\'ve been livingFor tomorrows all my lifeIn the shadowsIn the shadowsThey say, that I must learn to kill before I can feel safeBut I, I\'d rather kill myself than turn into their slaveSometimes, I feel that I should go and play with the thunderSomehow, I just don\'t wanna stay and wait for a wonderI\'ve been watching, I\'ve been waitingIn the shadows for my timeI\'ve been searching, I\'ve been livingFor tomorrows all my lifeLately, I\'ve been walking, walking in circlesWatching, waiting for somethingFeel me, touch me, heal meCome take me higherI\'ve been watching, I\'ve been waitingIn the shadows for my timeI\'ve been searching, I\'ve been livingFor tomorrows all my lifeI\'ve been watching,I\'ve been waiting,I\'ve been searching,I\'ve been living,for tomorrows....In the shadows....In the shadows.....I\'ve been waiting.....
2008-02-28 16:03:48
|
Последние комментарии в темах |
---|