Pirmdienas atskaites.
Автор | Комментарии: 768 |
---|---|
удаленный пользователь
|
biidmeer.... to tu zrja pateici.... :pipe: .... piemeti tik ellu ugunii... :pipe: .... biidmeer.... vai tu esi kaadreiz proveejis apsedlot..... nu taadu dziivniecinnu kaa Tasmaanijas velnu..... es domaaju ssiis buus gana labs saliidzinaajums...:)....redz.... es uztveru muusu iipatneejo nnemssanos sseit.... nu kaa teiksim...... ssiii velnene.... censsas dziivot pati savaa izveidotajaa kraatinnaa...... es vinnai esmu nepieciessams kaa barotaajs..... saproti.... kameert vinna nav atradusi citu ..... vinnai buus jaasamierinaas ar manu klaatbuutni.... sseit ir divi risinaajumi..... vainu vinna atraak sameklee citu barotaaju.....vainu vinnai ir jaauztur interese manii vinnu pabarot....taa kaa es manaami saaku zzaudeet interesi par vinnu.... ir pamatotas bazzas.... vinnai saaks truukt emocionaalaas bariibas..... kuru vinna kaa jau teica pati meklee sseit.... :pipe:
2008-06-02 07:48:13
|
удаленный пользователь
|
nu tad taa kam man nodoties masturbeeshanai, ja es varu sev kvalitatiivu seksi dabuut un man vienkaarshi nav vajadziibas peec sevis apmierinaashnas ;)sviniigi zinjoju ... man nav vibratora.... taa ka par juutaam pret to nemaaceeshu komenteet ;) varbuut juutas ir tik ilgi kameer bachas tura :D :D :Ppar karaljvalsti nu tad taa... 4 iipashumi, triis mashiinas un es :D :D
2008-06-02 07:47:58
|
удаленный пользователь
|
Fanta.... Nelauzies.... Visiem zinaams fakts... Ka vienu veci sheit....Tu gribi kaa traka....(Varbuut jau dabuuji????????)Avanss..... Kur Tu Te raavi Matildi?????
2008-06-02 07:47:14
|
удаленный пользователь
|
banditta...Nu, ja viņi to visu dara, lai tagad smuki savā starpā apprecētos, lūdzu, lūdzu....bet esmu pārliecināta, kā tā abpusējā jūtu gamma pēc pāris mēnešiem izkūpēs, kā nebijusi un tad radīsies jautājums, un kuram no abiem to vajadzēja..Ai, besī man šitā ģimeņu čakarēšana, ja nemīli savu laulāto, tad šķiries laicīgi un ļauj tam cilvēkam vēl paspēt nokārtot savu dzīvi...Bet tā, marinē līdz 40- 50 gadiem un tad pēkšņi attopas, bet es taču nemīlu...! :pipe:
2008-06-02 07:47:02
|
удаленный пользователь
|
bet piebalsojot pūlim - es esmu pret ģimenes pamešanu dēļ kkāda laba seksa! Nekas nav mūžīgs! Un ja ar to pēkšņi satikto cilvēku ir labākais sekss, kāds tev jebkad bijis, tas nenozīmē, ka pārējās jomās arī viņš ir labākais, kas tev bijis. Tomēr, ja joprojām šķiet, ka IR tas labākais un cerības kā Himlaji un plāni kā Hitleram - ieeja vešā dušā un nedēļu nezvani viņam(-ai). Tas pāriet.Paskatieties apkārt - maz ir tādu laimīgo, kas aizgājuši pie mīļākajām un nu ir varen laimīgi. Lielākā daļa tāpat vai nu atgriežas pie sievas, vai turpina regulāri \"apciemot bērnus\" :)Rezumējums: gribi labu seksu? Nepin tajā jūtas! Gribi normālu ģimeni? Nejājies pa labi un pa kreisi.
2008-06-02 07:46:34
|
удаленный пользователь
|
bidmer... oljaljaa tu nu gan iebrauci peernaa zaalee :D :D katram dziivot gribaas tagad nevis kautkas tur peec 100 gadiem.....
2008-06-02 07:44:08
|
удаленный пользователь
|
fanta neglaimo sev manās acīs tāpat nekotējies aukstāk par virtuves taburti! :d :D :D
2008-06-02 07:43:45
|
удаленный пользователь
|
Bandita...... Un kaa ar masturbeeshanu????? Sanaak ka no taa ar nav kaifa... ja nav juutu? Vai arii juutas pret vibraatoru??? Vai arii tas viss savaadaak. Un Tu davai.... raadi cik liela taa karaljvalsts....:)
2008-06-02 07:43:27
|
удаленный пользователь
|
bidmer, es arii Dalailamchiku ganu :wink: , visi nezveeri jaaizpeeta :mrgreen:
2008-06-02 07:43:20
|
удаленный пользователь
|
bidmers...Kurš kuru gana? Kāpēc tu tagad vispārini, es, piemēram, nevienu te neganu :pipe:
2008-06-02 07:43:17
|
удаленный пользователь
|
es gribētu būt matildes mīļākais bet laikam nederu jo esmu nekārtīgs :D mētāju instrumentus pa garažu, atsāju zeķes visur kur pēc sevīm nenovācu traukus, drēbes negludinu jo uzskatu ka gludeklis ir interjēra izdaiļošanas priekšmets :D :D
2008-06-02 07:42:32
|
удаленный пользователь
|
/Drausmīgi lepna, ka no visu komentāru burzmas, foruma Dievs atkal un atkal bija atlasījas FS kometāru....Eh, diena iesākusies tik bezgalīgi jauki, ar tādu pagodinājumu/ :pipe: :pipe:
2008-06-02 07:41:44
|
удаленный пользователь
|
FantaSea_ ir veerts izjust visas nieanses un gammas... mazaak nav veerts veeleeties.... bet kopumaa tak vinjsh, ja taa arii ir ,nav viens pie visa vainiigs... speelee tak divi tajaa speelee... domaaju ar varu nevienu tak nenjem ;)
2008-06-02 07:41:30
|
удаленный пользователь
|
Bandita..... Nu tad miili pa kreisi...... Vai gaidi kad siikie izaugs... Bet netraumee.....
2008-06-02 07:40:49
|
удаленный пользователь
|
nu, vot.... pirmdienas atskaites saucas :lol:
2008-06-02 07:40:05
|
удаленный пользователь
|
Centaura......Pate nedirs....:) Tas viss ko she muldu bij apstrakts.... Lai tak nechuraa..... Bet sakariibas ir:):) kautkur vinji viens otru gana.............................................................
2008-06-02 07:39:29
|
удаленный пользователь
|
~Matilde~kādam jābūt kārtīgam mīļākajam?/ tiešām grib dzirdēt/
2008-06-02 07:39:13
|
удаленный пользователь
|
bidmer nu pljaa kaa tu man tagad salauzi sirdi siikaas drumstalaas... ibio peso... :D :D eee es atdoshu pusskaraljvalsti tam kursh man iemaaciisi seksu tikai tipa taa radji seksa... :D :D
2008-06-02 07:38:56
|
удаленный пользователь
|
banditta..es jau nemaz nenoliedzu, ka tas teatrālais cirks, kādā brīdā pārvērtās par kaut ko nopietnāku, tikai tas nebūs paliekošs, reāli mana intuīcija saka, par velti ar šo visu savu dzīvi sačakarēja..baigi sāpīgi to būs apzināties, kad rozā paltraks kritīs...
2008-06-02 07:38:38
|
удаленный пользователь
|
atļaušo atgādināt senu teicienu:)Nekad nesaki nekad.
2008-06-02 07:38:09
|
Последние комментарии в темах |
---|