seks bez juta.......
Автор | Комментарии: 317 |
---|---|
|
pio ar skanjaam murr murr....jo talak jo labak :D
2012-04-05 11:43:15
|
|
MK rubī fišku :xgood:
bet izklausās, ka Tu neesi laimīgs ģimenes dzīvē :roll:
2012-04-05 11:42:24
|
|
Leneee .........cik talu no Tevis ir neitrala zona.........? :-D :-D :-D
murrmurr.......... :-D :-D :-D ......................
2012-04-05 11:40:46
|
|
Ļoti laba nodarbe...
2007-09-15 17:44:18
|
|
tad kad izpis ezi ,tad ir gatavi gulet ar katru un bimpis taa pat jeels nepaliek! un taa resnaa kas tu mulld ar tiem sprogainiem matiem kam pimpis starp zobiem ir taa kuce kas pisaas ar eezeli krastmalaa! :) tad apsveicam juus jubilejaa arnold
2007-09-14 21:50:20
|
|
:twisted:
2007-09-14 12:04:23
|
|
;]
2007-09-13 12:25:22
|
|
ir,ir sievieteem sex bez juutam...vismaz man,jo dzex taalu,bet pa retam gribas....
2007-09-13 02:35:48
|
|
:lol: :lol: :lol: ...nu, nu, nu, man ir bijuša seksuālas attiecības tikai seksa pēc, vairāku gadu garumā. Un vienā dienā, kā Nella saka, attiecības bija sevi izsmēlušas, tad arī mierīgi šķīrāmies un meklējām katrs jaunas attiecības, mums bija labi seksā, bet dzīvot es ar viņu kopā nevēlējos un viņa ar mani ne tik, tikai sekss :lol: :lol: :lol: :lol: Tagad iespējams caur šejieni sastapšu kādu citu sievieti regulāram seksasm, bet ne kopdzīvei, ja ne šeit tad citur.......................... Sekss bez mīlestības ir pilnīgi normāls, un arī visnotaļ gudras sievietes to atzīst..............
2007-09-12 18:56:27
|
|
viss ir atkarīgs no tā kāda mērķa vadīti ti cilvēki satiekas un nodarbojas ar seksu.viennozīmīgi ar laiku rodas jūtas kas jau var pārvērstie greizsirdībā, ja tas viss ir kā sansolis tad var būt nepatikšanas, ja tas ir tik tā tad var traucēt.
2007-09-12 12:42:54
|
|
Sex bez jūtām ir pirmie soļi uz izvarošanu vai grandioza maucība,jeb mehāniska drāžšanās :vee:
2007-09-12 10:52:07
|
|
Taisnība, cava, es, piemēram, esmu dzīvs piemērs tavam apgalvojumam - vīram esmu zivs, mīļākajam - ohohoooo! Bet es nemīlu savu vīru :( Bet īsti negribu piekrist par tām jaunākām - man ir 47 (ko tur slēpt), bet veči uz mani kā uzmedoti, ari jaunāki, starp citu! Un ar mani nebūtu kauns sabiedrībā parādīties pat ministru prezidentam (jautājums tikai vai es ar tādu cūkdelfīnu gribētu sabiedrībā iet:)) Dzeltenā prese nav etalons, tiem tur tās blondīnītes ir aksesuāri pie mašīnas, villas un visa pārējā. Normālam vecim vajag foršu mīļāko, nevis lelli no veikala plaukta. Taisnība tev ir ari par kopdzīvi, un tāpēc es savās pašreizējās mīļāko attiecībās jau no pirmās dienas liku saprast, ka nekad nekad nečīkstēšu ne par kādu mīlestību un kopdzīvi un iepriekšējo attiecību izbeigšanu, patiesībā es nekad neesmu to darījusi, man ar visiem bijušajiem ir lieliskas attiecības, esam šķīrušies bez kašķiem, kad sapratām, ka attiecības ir sevi izsmēlušas, un man nav jāskrien ielai otrā pusē, kad redzu kādu bijušo nākam pretī, tieši otrādi, mēs parunājamies par dzīvi un no visiem (pilnīgi visiem) esmu dzirdējusi komplimentus - tu tagad esi vēl foršāka nekā jaunībā! Jā, tāpēc, ka beidzot esmu brīva (iekšēji) un daru, ko gribu. Un rezumē: tieši tāds pats, kā tavā komentārā, tikai to saku es - sieviete :-D
2007-09-11 16:57:58
|
|
:?: :?: :?: Nella,daļa patiesības Tev ir, bet tas pierāda tikai to ka sekss un mīlestība ir atdalīti. cik daudz skaistas mīlestības ir sabojājis neizdevies sekss. Cilvēkiem saskan intereses, patīk viens otram, saskaņa raksturos, bet sekss nekāds, tikai tāpēc ka jābūt....... Prakse rāda ka tās sievietes kuras ir klusas ar sviem vīriem, sūdzas par to ka seksā nekā jauna, ir tik kaislīgas mīļākās, bet ar saviem vīriem ir kā zivis, tāpat ar vīriem, sieva ir labāka par mīļāko, bet tomēr mīļākā seksā labāka.PARADOKSS. Nu bet vai vīriem vajag jaunākas tur gan atbilde ir skaidra, Palasot dzelteno presi mēs to redzam.................... P.S. Un cik daudz skaista, laba seksa nav izbojājusi mīlestība. Partneriem ir labi, viņi sniedz viens otram to ko spēj un vēlas otrs. Tad vienā dienā sākas, es tevi mīlu, dzīvojam kopā, beidz iepriekšējās attiecības(ja tādas ir) u.t.t. , un kopdzīve agri vai vēlu uzdzen rutīnu, jautājums kad, vai pēc gada, vai pēc 20 gadiem..................... Tā lūk, tā nav filozofija bet gadu gaitā pārbaudīta dzīve................ Rezumē: mīlestība un sekss ir teorija, praksē labāks sekss ir bez mīlestības un stabilām attiecībām :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
2007-09-11 14:55:43
|
|
Visas meitenes neiemilas no pirma acu uzmetiena, jo uz aci gruti pateikt, cik virietis nopelna.. ;)
2007-09-11 08:06:40
|
Piekrītu pinībā CAVA
2007-09-08 23:11:55
|
|
|
nav gan tā, ka jauniešim būtu vienalga, ar ko- ka tik nogrūsties.tas jau nav atkarīgs no cilvēka vecuma.
2007-09-08 17:52:18
|
|
Sex bez jūtām ir tikai dzīvniekiem un ielenēm,kas pārdodas par naudu ar labu iztēles pieskaņu par orgasmu,it sevišķi tas vērojams jauniešu vidū,kam vienalga un ar ko,ka tik nogrūsties :evil: :evil: :vee: :vee: :vee:
2007-09-08 14:52:49
|
|
Nella :yee: :yee: :yee: :yee:
2007-09-08 01:57:18
|
|
kane6na... milestiiba bez draashanaas ;D kur tas redzeets???!!!... cik man attieciibu ir bijis ja piemeram esmu noguris un sexu pashlaik nevelos sieviete uzreiz - Tu mani nemiili, Tu mani negribi jo nemiili utt pscccccc wtf un veel tagad kko muld te sievietes... fuu... kauns nav??
2007-09-07 17:55:18
|
|
Gudras sievietes várdi!
2007-09-07 17:10:23
|
Последние комментарии в темах |
---|