seks bez juta.......
Автор | Комментарии: 317 |
---|---|
|
Platoniskām.............. :)
2012-04-05 21:24:31
|
vienkārši ziņkārība skaitās?
2012-04-05 21:22:57
|
|
|
Kaislīgā...........lasi jautājumu? Es nevaicāju cik ilgi, bet kādas? :roll:
MK.........paldies, nu es šonakt gulēšu mierīgi, jo zināšu, ka ir vēl kāds cits baltais zvirbulis.........re, izrādīsies, ka nemaz tik vientuļi neesam :lol:
2012-04-05 21:21:58
|
Rincen, jūtos, jūtos. :lol: Bieži škiet, ka vienkāršāk būtu iejukt pūlī un izlikties, ka neko nezinu, neko nesaprotu, neko negribu, viss notiek nejauši. :shura:
2012-04-05 21:14:15
|
|
|
14 gadus kā ar jūtām :-D
2012-04-05 21:13:03
|
|
Jautājums - kādas jūtas/? :roll:
2012-04-05 21:08:58
|
|
Nav bijis tāds sex ir bijis ar jūtām...... :dance:
2012-04-05 21:06:56
|
|
MK..........un tu reizēm nejūties kā baltais zvirbulis?........./es neko nepārmetu un neironizēju......vnk gribu parunāt ar cilvēku, kas domā līdzīgi kā es un kā jūties sabiedrībā/ :roll:
2012-04-05 21:01:05
|
|
Mister..nu taa wareetu ar Tewi buut..Es tomeer taadaa briiwaakaa widee un taa :wink:
2012-04-05 20:58:48
|
Rincen, nes, man šķiet, ka es visādās lietās esmu spējis izaicināt stereotipus. :roll: Jā, tas ari atspēlējas, bet pagaidām nav bijis tā, ka es pilnībā pārdomātu, ka par daudz atļaujos. :pipe: Tad jau laikam atļaujos pareizās devās, vai protu to visu pareizi pasniegt, kas ļoti būtiski. :pipe:
RIXa, tik labās domās par cilvēkiem es neesmu. :lol: Rudens pusē bija kāda kolektīva domu apmaiņa, tāda brīva. Vienai personai un arī atbilstošā vecumā pagāja 2 nedēļas, līdz viņa izteica sašutumu par to, ko es esot pateicis. :lol: Tā ka par brīvu runāšanu es to nesauktu, tās ir arī bailes uzreiz iebilst.
2012-04-05 20:55:09
|
|
|
Mister.....aii..nu beidz...tieshaam kaa iesuunojis runaa...taa iespeejams baidaas muusu senchi.......
Mans un Taws gada gaajums jau briiwi par wisu runaa...domaa etc..un pat dara :wink:
2012-04-05 20:43:30
|
|
Labi, MK, tu runā par sevi un intīmām attiecībām........es biju domājusi mazliet no augstākiem plauktiem......par dzīvi pēc saviem uzskatiem un vēlmēm, ejot pretīm sabiedrības vispārpieņemtajām normām , bet to visu jau profesionālajā jomā........saprotu, ka šis neatbilst foruma tēmas pamatidejai, bet ir ļoti saistīta..... :wink:
2012-04-05 20:42:52
|
RIXa, ja sieva / vīrs pie sāna, tad daļa par seksu bez jūtām tomēr domās baiļu kategorijā. Būs, kas nobīsies vienkārši kaut kur kādu komplimentu izteikt, jo partneris greizsirdīgs. :pipe: Ir briesmīgs teiciens: \"Baidās, tātad ciena.\" Cilvēki patiesībā ir ļoti bailīgi. :pipe:
2012-04-05 20:41:04
|
|
Rincen, man laikam bija vienkāršāk, tā filozofija par vēlmēm, par to uzzināju jau bērnībā un kaut kā kopš bērnības esmu to pieņēmis par savu. :roll: Tāpēc man nav nekontrolētu vēlmju, ja tā to varētu nosaukt. :roll: Vēlējos 3 mīļākās — bija, nevēlējos — ar uguni nevienu manā tuvumā nesameklēt. :pipe: Un laba jušanās visos gadījumos, jo viss kā vēlos. :pipe: Atmest sabiedrības principus par to, kas ir pareizi un kas nav, pieturēties tikai pie saviem, tas mazliet grūtāk, jo līdz tam aizdomājos pirms dažiem gadiem. Iepriekš stresoju ari par to, ko kāds padomās, ja es kaut ko... :roll: Tagad visai veiksmīgi domāju tikai ar sevi centrā — vai es to gribu un ja es to gribu, kāda cena par to jāsamaksā, bez varbūt. Un esmu iemācījies nesagribēt to, par ko neesmu spējīgs \"samaksāt\". :pipe:
2012-04-05 20:37:41
|
|
|
Nu c\\\'mon..kaadaa gadu simtaa juus dziiwojat?...
Par taadaam wai shitaadaam baileem wareeja runaatmpaaris gadus desmitus atpakalj..shodien jau sen wairaak wai mazaak nebaidas uzsaakt ko jaunu...nebijushu etc....Un kur nu weel sexu bez juutaam....yaads piliens juuraa...a juus te par baileem :doh:
Runaa taa..it kaa sex buutu kaads noziegums......jeb Juus kapitaalismaa aizkaweejusies..??/
:roll: :roll:
2012-04-05 20:34:42
|
|
Precīzi mani principi, MK.........bet vai Tu tā esi dzīvojis? :wink: ........vai zini cik tas ir grūti?......lauzt sabiedrības un varas stereotipus?..............eh.......ja tu redzētu manu zilo pieri :roll:
2012-04-05 20:30:15
|
Rincen, nē. :pipe: Tas ir pēc principa, ka nav normāli kaut ko nedarīt tikai tāpēc, ka ir bailes no soda. Bailes ir sliktākā argumentācija kaut ko nedarīt. Gribas, bet baidāmies, tāpēc nedarām. :pipe: Gribas mīļāko, sieva greizsirdīga, baidāmies, tāpēc neieviešam. Sviests! Tad jāiegroza smadzenes vai nu negribēt mīļāko, vai jābeidz sevi mocīt, jāatzīst, ka bez mīļākās nekādi nevar un to ieviest! :pipe: Tie arī ir tie kritēriji — savas vēlmes un vajadzības, nevis tas, ko kāds cits varbūt (un ne obligāti tiešām ir) noteicis. :pipe:
2012-04-05 20:21:05
|
|
|
Mani neaturēs no rīcības doma: \"Tas tā nav pieņemts, nav labi.\" Mani atturēs vienīgi tas, ka man pašam tas nav vajadzīgs, nenesīs neko labu, pozitīvu, zaudēšu kaut kur kaut ko citu. (c).........MK , bet vai man pašam nav vajadzīgs, nenesīs neko labu utt. nav saistīts ar sabiedrības standartiem un ierobežojumiem.......vai šie kritēriji nenāk no turienes? :roll:
2012-04-05 20:16:41
|
lesij, to stadiju es izslimoju. :pipe: Esmu iemācījies ignorēt tos ierobežojumus, ko uzspiež sabiedrība pēc principa — nevar darīt, jo ko \"mamma\" par to padomās. :pipe: No tādiem kritērijiem domāju, ka esmu atbrīvojies. Palikuši vienīgi tie, kas ir mana gribēšana vai negribēšana, mani ieguvumi un zaudējumi, nevis sabiedrības viedoklis. :pipe: Mani neaturēs no rīcības doma: \"Tas tā nav pieņemts, nav labi.\" Mani atturēs vienīgi tas, ka man pašam tas nav vajadzīgs, nenesīs neko labu, pozitīvu, zaudēšu kaut kur kaut ko citu. :pipe: Tātad, sekss bez jūtām nav problēma, ja tas man kaut ko dod, ja es jūtu, ka spēšu tur kaut ko saņemt. Vai arī atteikšos no tāda, jo neredzēšu ieguvumus. Bet nedomāšu kategorijās, \"ko par to padomās kāds apkārtējais\". :pipe:
2012-04-05 20:11:43
|
|
|
I\' m sexy and I know it :xclapping: :xclapping: :lol: :lol:
2012-04-05 20:04:11
|
Последние комментарии в темах |
---|