Sokolovs par seksu

Автор Комментарии: 391
удаленный пользователь
Vai Sokolovs ir Vanadziņš ? :-D Raidījumu redzējis neesmu, tāpēc, bez komentāriem.
2015-01-27 10:08:20
удаленный пользователь
Gribat aklāšu jums vienu noslēpumu? Tie, kuri raksta-kas ir Sokolovs, kas tas par raidījumu u.t.t. , viņi ir vnk nožēlojami cilvēki ,kuri izliekas, ka viņiem nav laika tv skatīties ,it kā sti[pri aizņemti, ociāli aktīvi cilvēki. Muļķi jūs esat. Par apsmiekliem tik sevi pataisat. Protams, ne visi spēj atkost tādus ,bet vienmēr atradīsies kāds, kurš visiem paziņos par jums.
2015-01-27 10:05:02
No_Angel, jāpiesaka mūs visus — parādīsim, kā raidījums veidojams! :shura:
2015-01-27 10:04:54
удаленный пользователь
Tak....nākošā raidījumā jāpiesaka ftw pie Sokolova, nekādu problēmu...būs darīts :D
2015-01-27 10:01:14
удаленный пользователь
kas ir Sokolovs?
2015-01-27 10:00:03
удаленный пользователь
DP, visu cieņu ,ka tāda ne pārāk agresīva atbilde. Gaidīju ,ka būs kaut kas trakās.
2015-01-27 09:22:10
удаленный пользователь
Redzējis neesmu, bet viedoklis ir! Jurka ir stulbs, bezkaunīgs, rupjš un zemisks cilvēks.
2015-01-27 09:22:05
удаленный пользователь
Ftw........es par raidījumu vaicāju :lol: , par 11.o es visu sapratu 8) Jurka - 1. es neesmu vecomāte un 2. man ziemā vismaz kājas neslīd - nesalauzīšu savus daiļos kaulus, bet tu gan lauzīsi kaklu un turpināsi būt sprāgoņa :lol:
2015-01-27 09:21:05
удаленный пользователь
DP - es tak atbildēju, ka "jā". :pipe:
2015-01-27 09:07:12
удаленный пользователь
DUllā, par Tevi vispār man ir kauns. Nopietni. Pieaugusi sieviete, kurai jau smiltis birst no pakaļas, bet nē-vēl jāliek sava dirsa visur, kur vien pagadās, jālaizās gar jauniem vīriešiem ,jāfantazē par stulbībām. Nāc beidzot pie prāta, vecomāt. Slima sieviete tu esi!
2015-01-27 09:06:37
удаленный пользователь
Ftw........atkal jau līdzcilvēku nesaprašana :roll: ...........nu dzīvoju uz citas planētas......šad un tad tikai ielaižos šajā publiskajā atmosfērā.......... Vai tad bija grūti uzrakstīt konkrētu atbildi uz manu konkrēto jautājumu :roll: :sorry2: Jurka - Tu esi viens starp tiem sprāgoņām.....
2015-01-27 09:04:53
удаленный пользователь
Tikai zemiski cilvēki skatās tādus raidījumus. Neaizmirstiet ,ka esat mātes, tēvi. Jums vajadzētu par nopietnām lietām interesēties, nevis par kaut kādām masturbācijām. Personīgi man kauns būtu skatīties tādus mēslus. Vienkārši uzskatu ,ka tas ir grēks. Cilvēks savu ķermeni lai iepazīst pats, ne jau kameru priekšā bāzt iekšā visādus priekšmetus un testēt vibratorus. Lielākā daļa cilvēku ir sprāgoņas.
2015-01-27 09:03:44
neesmu redzējis... vajadzēs kādreiz saņemties... :pipe: bet Sokolovs man liekas pats tāds ir, ka smaida muļķīgi mazliet pie visām publiskām intervijām un ja vēl kaut kas intīms, iespējams vispār izskatās muļķīgi... :roll:
2015-01-27 08:55:34
Jā, Dāvidam nebija kauns muti atvērt. :lol: Tikai viņam kaut kā neizdevās sameklēt intervējamos, kaut kā vienmēr prātā, ka atnākuši viduvēji, te vismaz intervējamiem teorētiski ir ko teikt, praktiski ir problēma pajautāšanā. :shura: Un Annai taisnība, te tā baigi fiksi bliež pāri tematiem, principā tikai atzīmējoties, kam kas bijis. :shura: Pietrūkst kaut kādas jēgas un motivācijas, jo katra izvēle ir izvēle, apzināta vai neapzināta, bet par to ir vērts parunāt. :pipe: Kā cilvēki līdz kaut kam nonāk. :pipe:
2015-01-27 08:55:06
удаленный пользователь
Eh, tad jau vecais labais "Dāvida šovs" bija labaks. Tas vismaz bija tāds, bez aizspriedumiem un gana atklāts. :pipe: p.s. Es gan varētu aiziet uz šadu raidījumu un teikt visu, un stāstī visu, ko man prasa, nebūtu jau īsti problēmas. :pipe: Problēmas sāktos tajā, ka man sekss tikai tumsā un zem segas. :lol:
2015-01-27 08:48:37
удаленный пользователь
priekš funny, ir ok. Interesanti, kā intervējamie cilvēki sevi pasniedz :). Kāpēc ne, lai jau ir. Bet šādam raidījumam vadītāju arī vajag tādu nedaudz tuk-tuk. Bet, tas ka raidījums ātri sevi izsmels, tam piekritīšu MK. Cik tad to variāciju eksam ir, kaut vai šo pašu eks 3jatā, varēja izvērts jau 2 raidījumos, vienā kur ir 2v+1s un otru 2s+1v.
2015-01-27 08:44:18
удаленный пользователь
To Georgs. Kāpēc man dzēst tēmu? Kāpēc gan es nevarētu izteikt un uzklausīt citu viedokli par šim portālam saistošu tēmu? Vai tiešām visu laiku tikai jāmētājas ar pretīgām replikām un neizdevušiem jokiem apzinoties, ka virtuāli tu esi neaizsniedzams? Nedomāju gan. ;)
2015-01-27 08:39:51
удаленный пользователь
Fantasy - ja viss tiek darīts normas robežās, tad nekas nosodāms tas nav. :pipe:
2015-01-27 08:37:12
удаленный пользователь
Ftw- nu beidz, nevajag nosodīt cilvēkus, ka viņiem kas tāds patīk. Droši vien kaut ko piepušķoja klāt, lai labāk skan. Bet ok, sapratu, ka nevienam tas raidījums īsti nepatīk. :D
2015-01-27 08:32:34
удаленный пользователь
Jāpiekrīt par dīvaino ķiķināšanu , acu skatienu un jūtamo satraukumu runājot. Raidījuma mērķauditorija varētu būt pusaudži pubertātes vecumā. Nosūtamā ziņa-mēs drīkstam runāt arī par To! :)
2015-01-27 08:29:27