un tagad godīgi pasaka

Автор Комментарии: 310
hah :D man liekas, es pati uz tāda sponsora netīšām uzkāpu. vienīgā reize, kad kādu šejienieti satiku.bet viņš, lai arī bāza savu naudu visur, bija diezgan ļoti interesants tipāžs.
2014-07-08 16:23:47
:nunu: Mani vienreizēji pasākumi neinteresē nekur un nekā, tā ka nevajag arī tā uzreiz. Un šis ir OK arī daudzreizēju kontaktu meklēšanai, jo te vismaz skaidrs, ka cilvēkiem sekss varētu interesēt mazliet vairāk par 1x 2 nedēļās, kā ir citās vidēs. Nu, vismaz var cerēt uz ko tādu, jo kamēr nogribējušies, tikmēr visi sadomājas, ka nu tik laidīs... :shura: P.S. Tantei gan vari pateikt, ka biezie šādos portālos ķer naivās, sasola nez ko, pārguļ un pasūta. :pipe: Pats zinu vienu ar šādu hobiju. :pipe: Noprecēt nereāli, naudu izspiest savā kabatā arī nerāli, jo šis tak visu laiku zina, ka paies pāris nedēļas un nabadzīte tiks pasūtīta. :pipe: Tā kā ir šīs sponsoru meklētājas, tā ir sponsoru meklētāju izmantotāji, galvenais pirmajā brīdī nošikot, lai viņām šķiet, ka ir ķēriens. :shura:
2014-07-08 16:02:56
Pamatdoma \"tikai sekss\" sure... :reeka:
2014-07-08 16:01:51
nu es jau neteicu, ka kāda vaina. un jā..mana tante ar šeit ir reģistrējusies. bet viņa gan izmisuma dzīta (par katru cenu vēlas apprecēties ar turīgu vīrieti, lel.) manuprāt, tomēr ir citi portāli, kur meklēt tos \"satikt vēl un vēl\". oho, amigos utt. jo bieži varētu sanākt stulbi, ka tu atrodi to otru cilvēku šeit, ar kuru čupoties, bet viņam interesēja tikai tā 1 seksa reize. kā nekā šī portāla pamatdoma ir tikai sekss.
2014-07-08 15:31:32
:arrow: to non_ Portālam nav ne vainas un zini kāpēc? Tāpēc, ka tajā startē cilvēki no Tava darba, pagalma, skolas utt.,principā visi un tādi paši, kā paziņas uz ielas un citos portālos. Tādus vienreizējos kafijkinoseksus jau te tāpat neviens vairs neskaita. Es teiktu, ka drīzāk pbroblēma ir satikt ko tādu, ko gribētos satikt vēl....tad pārgulēt, un atkal gribēt vēl un vēl...
2014-07-08 15:20:00
Vai ne non ;)
2014-07-08 15:02:48
pff, man ir draugs c: & viņš neiebilst, ja satiekos ar sievietēm
2014-07-08 14:46:38
Ha, sen nebiju tā smējies... :D Satiekās te mamzeles un sāk lekties, kura nu būs krutāka...kaut visas savā ziņā vienādas, nav ne džeka, ne prātiņa :D
2014-07-08 06:16:46
:roll:
2014-07-06 11:58:05
susurs, padzenā fonā world fashion kanālu, atri vien atmiņā ierakstīsies izpratne kā jāģērbjas tuvākajā desmitgadē..... nu protams vēl nav jāaizmirst pārējie brendi un akesuāri, jo kolas pudelīte rokassomiņā nevienu vairs neizbrīnīs.....ja nu vienīgi gastroloģijas nodaļas rezidentu.... :D
2014-07-06 11:34:09
Hmm...kaut kas izglītojošs... :roll:
2014-07-06 11:28:41
man patīk meitenes kas ikdienā valkā ērtas iešļūvenes...vismaz ikri neizkatās brutāli pārsprindzināti.....un arī svārki labāk pieguļ pakaļai..... :P bet augstpapēžu kurpes ir aizgūtas no sen aizmirstas un vēstures izdzēstas vīriešu modes....no laikiem kad vīriešu sociālais stāvoklis tika izrādīta ar kurpju sudraba sprādes biezumu.......un apspīlētām zīda zekēm....... sievietes tai laikā slimoja ar mazasinību un krītamo kaiti, jo mode diktēja šauras vaļa bārdas korsetes un smagas kleitas ar koka armatūru..... :-D patiesībā mēs dzīvojam ļoti demokrātiskā gadsimtā.... :)
2014-07-06 11:25:37
:popcorn:
2014-07-06 11:22:42
:lol: seksīgākas tās kurpes var būt arī ir..jautājums vai ērtas(ja papēžu augstums 12cm..nu tā lai kārtīgi stumtu mākoņus..:D )..un jautājums cik tālu uz tādām aizklemberēsi, ja tev ir -5 :-D
2014-07-06 11:14:45
sex ļoti dziļi sēž mūsu zemapziņā...pat ja iedzimtā ģenētika, Tevi ir padarījusi vizuāli un garīgi nepievilcīgu,... vienalga Tu centies piesaistīt partneru uzmanību....triviāli lai turpinātu savu dzimtu..... kā susurs, kurš ir no žurku dzimtas bet piedēvē sev lieliskās vāveres īpašības....meklē koku...ieperinās dobumā un uzliek sev vip zīmoliņu..... dzīve ir vienkārša...pasaules kārtība ir vienkārša...jo vairāk to sarežģi, jo tuvāk nonāc pie pretrunu bezdibeņa..... sex ir mūsu pamatinstinksts....es piekrītu Freidam, Ferdinadam Porshe un Armani..... pat dārgas, bet netīras kurpes ir seksīgākas par bibliotekāra biezajām brillēm...... :D
2014-07-06 10:30:29
Nu diez vai visus interesee tikai sex....
2014-07-06 10:19:27
:reeka: Lottel...nu Tu jau bremzē... :P :reeka:
2014-07-06 09:54:27
es par Flokiju saucu suni, kuru vedu uz Dāniju...kaut suns bija izteikts maita, un pamanījās izdemolēt kajīti un nokaitināt resnu norvēģuu tālbraucēju, kamēr es cirpu viņčuku uz klāja...man bija grūti no viņa šķirties.....kaut arī viņš ar saviem cēlajiem ciltrakstiem atpirka 50% no svešumā noballētās summas...... Jūs jaukās meitenes dzīvojat skanināvu matriarhāta sociālajā piramīdā.....cēli izaicinat ziemeļu vējus....sapņos redzat jūras viļņus ar baltajām galvām un patiesu brīvību..... bet diez vai izprotat tā nozīmi...... Jā es esmu Flokijs vai Lokijs....... var jau svētdienās sist galvu pret altāri un ticēt ka Visuvarenajam ir daļa gar jūsu dzīvi........ kuršs ir bez grēka, lai met pirmo akmeni...... viss iepazīstas salīdzinājumā...ja neesi kritis...nekad nezināsi- kā ir lidot..... ja esi lidojis....tad baidīsies zaudēt spārnus....... kad zaudēsi spārnus...kritīsi..... kritīsi brīvi un bez šaubām....... un priekameitas garīgi ir šķistākas, jo atšķirībā no bībeles pravietotājām zina grēka patieso cenu... bet šis taču ir portāls cilvēkiem kurus interesē tikai sex..... :D
2014-07-06 09:46:22
Kāda agresija! Čau, Susur, kad pamīcīsimies?
2014-07-06 09:23:45
Statistikas dati ja nu vieniigi :-D
2014-07-06 09:23:43