Ziema vēl nav beigusies...

Автор Комментарии: 338
Leduspele, dirsā tos dietologus :lol: Vieglāk pašam un nafig visas debīlās diētas...vislabāk ir ēst, ko gribi un skaitīt kalorijas:xgirlwink: Viss veči runā...mani nu jau abi ignorē :lol:
2017-02-01 08:21:58
Nav grūtāk uzdzīt masu, ftw!! Tas ir ilgāks process, bet vieglāks.
2017-02-01 08:20:00
Jurka, man līdz tādam kā līdz ķīnai rāpus. :reeka:
2017-02-01 08:19:06
Tá dietologu studijá .. :yee: :yee: :yee:
2017-02-01 08:18:58
Līdz ģenētiskajam maksimuma reti kurš spēj tikt. Ja Tu domā, ka esi tici līdz ģenētiskajam maksimumam, tad smagi maldies
2017-02-01 08:17:25
Leduspele, velosipēdam un ritenim maza loma ir svara ziņā :pipe: Viss ir atkarīgs no ēdiena-vismaz 70% procentu ir ēdiens,atlikušie 30% sports...sports vairāk nepieciešams,lai ķermenis labāk izskatītos, nu tur āda neatkarātos utt.
2017-02-01 08:16:32
un? Kāds te tam sakars?
2017-02-01 08:16:21
Muskuļmasa tā pat aug, pie kaut kāda attiecīga fiziskā stāvokļa tā beidz progresēt, jo ir sasniegts ģenētiskais maksimums, bet līdz tam parasti ir lielākai daļai smagi tālu. Neskaitot tos, kas uz zāli iet gadu gadiem. Un es runāju par tiem, kas nedzer visus saplimentus un nedzen iekšā sevī ķīmiju. Takā muskuļmasu uzdzīt ir grūtāk nekā nodzīt taukus.
2017-02-01 08:14:31
Kā tad, kā tad! Tev vajadzētu zināt arī to, ka pieņemties svarā bez taukiem ir vispār nereāli. Ja būtu tā, kā Tu saki, tad neviens por BB nedalītu sezonu pa daļām. Ja ir kaloriju proficīts, jebkurā gadījumā arī daļa tauku uzaugs. Vairāk klausi visādiem brīnumiem, ko apkārt runā''speciālisti''
2017-02-01 08:11:42
Vislabākais ir tad, kad kāds kaucējs- resnie, resnie.....nokļuva auto avārijā.Vajadzēja pat galvaskausa daļu pielikt mākslīgu.....Palika resns kā baroklis, pēc visām traumām. Tagad dzied citu dziesmu- - lai kaulainie izdzen cērmes! 8)
2017-02-01 08:08:13
Pieņemt svaru, bez taukiem ir daudz grūtāk nekā nomest taukus. :reeka: Vismaz tik daudz Jurka jau Tev vajadzēja zināt. :lol:
2017-02-01 08:08:04
'ftw pats staigāja uz zāli, lai pieņemtos svarā. Pieņemties svarā ir krietni vieglāk. Bet pat to viņš nespēja izdarīt.
2017-02-01 08:05:14
Paldies kaulu kambar ...izskatas ka velosipeds un baseins man par maz. Un es ieklausisos Tavá padomá ..liels Tev paldies.. :pray:
2017-02-01 08:02:53
ftw bez obid, bet tu esi duračoks. Tu esi dohļoaks no dabas, tāpēc no malas viegli runāt. Visi nav vienādi. Ja cilvēkam ir nenormāli lēna vielmaiņa, dzimis jau apaļīgs, nu nav tik viegli turēt mazu svaru. Tā ir mūžīgā cīņa ar badu u.t.t. Citiem ikdienā vajag 1500kcal, bet tādam kā Tu krietni vien vairāk, lai eksistētu. Tad nu padomā, kuram ir vieglāk dzīvot? Protams, ka gohļakam. Var ēst daudz un neresnēt, bet daudzi resnie ēd krietni mazāk par Tevi, bet tāpat ir resni, jo nu tādi viņi ir no dabas un viss. Notievēt var, bet tas ir ļoti grūti un tad visu dzīvi jāsēž uz tās diētas, jāsporto u.t.t. No malas au viegli runāt, ja cilvēks pats kalsns no dabas un neko īsti nesaprot no tām lietām
2017-02-01 08:02:24
Es vienkārši fascinējos kā resnie cilvēki patstāvīgi atrod aizbildinājumus, kāpēc viņi ir resni utt. Slēpjas aiz fakta "man tak viss ir labi"(c) Tu,drīkstētu fascinēties,ja pats būtu resns,a tā...Tev,vienkārši to nekad nesaprast:pipe: Tāpēc es saku, ir vērts uzklausīt kādu,kas reiz ir svēris 100kg un šobrīd sver +/- 70kg,bet ne tādu,kas vispār nezin,kas tas ir...turklāt pateikšu Tev,vienu ,nomest svaru ir gana viegli,bet vot noturēt to svaru uz vietas ,vot tā jau ir tā problēma! Tici man,es zinu,ko runāju,kā nekā es no 105kg esmu nometusi līdz 70kg:pipe: Un es esmu entās x metusi nost svaru un es zinu, ko tas nozīmē.Nomest ir viegli,noturēt nav viegli! Septembrī nopirku kleitu priekš žetonvakara(2007.g.septembris,2008.marts,žetonvakars),pieņēmos svarā,nometu toreiz 2.mēnešu laikā 13kg,lai ielīstu kleitā.Jūlijā izlaidumā biju resna kā govs:lols Aizbraucu uz Vāciju,atk nometu svaru,un tā tas turpinās visu laiku:pipe: Pag kādu laiciņu,drīz Lia ieradīsies,varēsiet abi malt šo tēmu :lol: 2013.gads 70kg(2gadi pēc dzemdībām,kad mani razņeslo po polnaj programme,pēc dzemdībām svēru 105kg) :arrow:
author photo
2017-02-01 08:01:58
Atkal resnīšu fantāzijas un aizbildinājumi. :reeka: lab, turas, lai Jums izdodas. :lol:
2017-02-01 08:01:29
Nu te jau pataisa ka mès resnules tik sèdam un aizbildinamies...un ká te viens raksta nevaram pacelt savu dirsu...tá nu nav .atk saku lai pieveras ja nezin... :roll:
2017-02-01 07:53:59
Reiz ezermalā noskatījos .... Mēs ar māsu plunčājamies (pēc portāla standartiem- resnās! :-D ).Cilvēki ezermalā kādi 15-20- bērni un pieaugušie... Pienāk kāds precēts pāris.Vīrs gara auguma, sieva- izcili slaida, teiktu pat kaulaina. No sievišķīguma nav ne vēsts....Ezers purva, no maliņās jāielec, tad ūdens virs celīša...Kalsnā sieva lec ūdenī, rokas pacēlusi....bet ak, vai.....krūšu nav, aiz ko aizķerties peldkostīma augšiņai un atsedzas mazas, mazas....(dēlis) Bet ar smīniņu novērojām, kā viņas vīrs ar acīm apgrābstīja jebkuru sievieti- ar miesu.... :-D Vajadzēja līst dziļāk, lai nekļūtu neērti....no lūriķa!
2017-02-01 07:46:01
Denish, kurš ir teicis, ka es nelaimīgs vai kā savādāk? Es vienkārši fascinējos kā resnie cilvēki patstāvīgi atrod aizbildinājumus, kāpēc viņi ir resni utt. Slēpjas aiz fakta "man tak viss ir labi", ko protams visi tā pat apzinās, ka nav. Mēs visi( cilvēks kā tāds ) mīl melot sev un iestāstīt sev brīnumus, lai tikai nebūtu jāpaceļ dirsa un jāiet kaut kas darīt.
2017-02-01 07:43:08
Bet kapèc vispaar aizskárt so tèmu es nesaprotu...tak asakas mes neaiztiekam???? :roll:
2017-02-01 07:39:19