Zīlniece :)

Автор Комментарии: 221
Man nebija Tava dziivoklja atsleegu, tas viens, un otrs, neskatoties uz to ka vareeju palikt pie Tevis uz divaana, kas buutu daudz lielaaks sods, patiesiibaa, Tu man ieraadiiji virzienu uz durvju pusi. :)
2008-07-09 09:32:44
Tas izskatās pēc rīta telefona zvana :D
Ak pliks saki un gultā? :) Jā, žēl, ka man šorīt neviens plikai gultā kafiju nepienesa, es būtu droši vien patīkami pārsteigta :)
2008-07-09 09:27:34
mmmm, katrs sevi lutina pa savam, es ar teeju, un veel pliks seezhu guultaa. :)
2008-07-09 09:22:18
Hmmmmm, mazliet miegaini, nesanāca tā no sirds izgulēties, bet, ņemot vērā, ka dzeru jau trešo kafiju, tad sajūtas sāk palikt mazliet žirgtākas ;) :coffee:
2008-07-09 09:20:41
:) kaa shodien juutamies? :)
2008-07-09 09:18:56
:roll: Labrīt, labrīt.... :coffee: :pipe:
2008-07-09 09:16:23
Labriit, daamas! :baddating: :kiss2:
2008-07-09 09:11:03
Sinjorita :) Tu domā? Nu nez, nez, tas no viņa vairāk atkarīgs, nevis no manis :) Es vairs pirmo soli nesprešu ..

2008-07-09 08:21:35
Tas tā vienkārši nevar beigties :roll:
2008-07-09 08:02:22
/ Tikai tagad attapās un aizvēra durvis/ :reeka:
2008-07-09 08:01:19
nju un atnaca?? :wink:
2008-07-09 05:02:11
Nu jaa. :) Laikam BEIGAS. :)
2008-07-09 00:08:47
Paldies ka par mani taa ruupeejies. :) par to Tev pienaakas viena bucha. :) /nu gan tu man maniisi, es aizieshu, bet ar paceltu galvu. :) Visu savu izteeli, fantaaziju, un fiziskaas speejas sakoncentreejis sniedz cieniigu prettrieciena skuupstu. neviens kino, nekad neko taadu veel nav redzeejis, nevienaa romaanaa nekas tamliidziigs nav aprakstiits, pat pats neesmu savaa dziivee neko taadu veel piedziivojis, tas nav skuupsts, taa ir divu cilveeku luupu un meelju simfonija. Tik izjusts, un atbrunjojoshs, papildinaats ar cieshu paaridariitaajas piespiehanu pie savaam kruutiim un apskaavienu, kuraa vienkaarshi vinja nosliikst un pazaudeejas./

Veelreiz paldies, ka ljaavi izpirkt vismaz 30 procentus, patieshaam juutos daudz vieglaak. ;)

/Vinja staavs nozuud tumshajaa kaapnjutelpaa, bet durvis aizveramies nedzird veel ilgi./
2008-07-09 00:06:39
MHM, burvīgi, tikai kāp uzmanīgi, mums spuldzīte izdegusi :) Līdz citai reizei.

/ maita, pat vilšanos nemanīju...viss, nekad viņam vairs nezvanīšu, ķēms tāds/ :lol:
2008-07-09 00:01:04
Pavisam noteikti, Un galu galaa es jau par to izteicos agraak. :) Kaa nekaa es nevareetu mieriigi noguleet pie Tevis ar 70 procentu vainas apzinju. Viss paareejais ir niki, saliidzinot ar to. :)

/aleluja, vinjas shkjietami nesmukais izgaajiens ar maajaas aizdziishanu citaa gadiijuaa, ir kaa sveetlaime moceklim, kursh tiek sodiits beidzot ar naavi./

Es izsaukshu taksi, un lenaam saakshu doties lejaa. :) Kameer nokaapshu pa kaapneem, jau taksis ar buus klaat. :)
2008-07-08 23:59:36
/ un tagad lai viņš domā, ko viņš ir ne to izdarījis...lūk tā...un tu domāsi, 100 punkti tu domāsi! /
2008-07-08 23:56:52
/ bauda matu masāžu un pēkšņi izlemj pārtapt par trakoto maitu...tā sakot šoka terapija :)/

Vaaaaa, cik debišķīga masāža :) Tu panāci neiespējamo, man uznāca miegs :) Es varu, protams, tev piedāvāt gulēt otrā istabā, bet, ņemot vērā, ka man te tās paneļu sienas un tie krācieni tik skaļi

/ dusmīgi pablenž uz balkona pusi/

tad domāju, ka mājās tu tomēr izgulēsies labāk :) Vai ne? :)
Es ceru, ka mēs vēl sazvanīsimies :) ?
:roll:
2008-07-08 23:55:47
Tu tieshaam esi egoiste.

/ pavisam leenaam, cik vien iespeejams maigi un nevis ar pirkstu spilventinjiem, bet gan vairaak ar nagiem buzhina savas spiidzinataajas matus, maseejot arii galvu, kuraa brizt azvien jauni spiidzinaashanas plaani./

Tu man atveeli shim vakaram veel tikai 10 procentsu, 70 paturot sev. Domaa, ka tas man ljaus mieriig aizmigt?

/vinja visu laiku staigaa pa nazha asmeni, Bet nu nee, shovakar, Tu nedriiksti tik vienkaarshi padoties, tev ir jaaparaada, ka arii bezizejas situaacijaas, tu paliec nesatricinaam, kaa nekaa, esi viirietis, vai vismaz centies vinjam liidzinaaties./

Bet, nu paardomas ar briizhiem ir noderiigas, iespeejams, ka tas man paliidzees naakotnee, nepieljaut taadas kljuudas. :)
2008-07-08 23:52:13
/ guļot domā...Nē, tie svārki, kuri bija uzrāvušies uz augšu tomēr ir devuši rezultātu, to nu es tagad zinu...es pat teiktu, stabili zinu :D/ :roll:
2008-07-08 23:50:09
/ Mazliet pat sāk nožēlot, ka neatlaida viņu, kad bija iespēja, bet tomēr, tagad padoties būtu muļķīgi, tomēr mēģinās kaut kā taktiski to apspēlēt/

Zini, vispār manī atkal ierunājās egoiste :) Ja es neesmu nogurusi, tad tas jau nenozīmē, ka tu neesi. Varbūt tu vēlies gulēt, un es tevi aizkavēju ar savu spīdzināšanu? :) es varu piekāpties un atstāt to uz citu dienu, tomēr 10% tev vēl būs jāizpērk :) ar 70% es varēšu aizmigt.

/ ieņem pavedinošu pozu un kā kaķene tuvojās viņam, skatoties cieši acīs, pievirzās tuvu klāt klēpim un....noliek galvu tajā :)/

Pabužini man matus :) Man šodien visu dienu galva sāpēja un tāda liega paspēlēšanās pa manām cirtām mani noteikti sajūsminās :)
2008-07-08 23:46:05