Euphoria club Varšavā
Autors | Komentāri: 225 |
---|---|
Kā man patīk šitais balts melns princips te valdošais. :lol:
Varu pateikt, jā Deņ ir celulītpakaļa un kas tur vēl nez kas. Vējš matos..ķermenis okei, sportisks, bet izžuvusi sen.
Un tad kur ir tā patiesība? :nesaprotu:
Nahuj vispār piepisās fiziskajam? Tjipa, ātrākais veids, kā otram iecirst? Sorry, tas sen jau vairs nedarbojas. To varēja darīt tīņu gados skolā.. kad nenobriedušas personības 8) piekrītu Fakem.
2018-10-01 22:43:49
|
|
|
Labrīt!
2018-10-01 22:43:44
|
Denish, diskusijai nav jācieš no atsevišķu personāžu antipātijām. :pipe: Un ne Tu te vienīgā, vajadzēja tikai pāris nedēļas atiet no portāla kā vairs nav faktiski nevienas diskusijas bez kasīšanās. Es šajā diskusijā vairs neizturēju un pateicu, ko domāju par no Delfiem un TVneta izbanotajiem. :shura: Neesam tak nekādi piecīši, lai visiem patiktu un nav ar jācenšas iepatikties. Pats es noteikti grēkoju Jurkas virzienā, bet nu nespēju paciest cilvēkus bez smadzenēm un pie īpašiem debilismiem no viņa puses neizturu lai kā kopumā cenšos ignorēt. Vajadzētu izturēt vairāk, bet nu nevaru. Varbūt tāpēc, ka ir padzīvots kaimiņos institūcijai, kurā veica piespiedu ārstēšanu un Jurku sen tādā silta vietiņa gaida. Mēs visi varētu vienkārši mēģināt paklusēt brīžos, kad gribas kādam uzdirst, jo internets virtuāli uzdiršot nekādi nepalīdz un neko nerisina. :pipe:
2018-10-01 22:42:19
|
|
Ko jauns? :lol: esmu slimošanas laikā uzbarojusies pa gandrīz 3 kg. Neticēsiet, neko baigo neesmu rijusi, pat ar Deņ kopīgu burgeri neapēdu. DaFai, tagad nodiršiet. :lol:
Bet reska. Miegs citādi nāk. :lol:
2018-10-01 22:40:31
|
|
Fake, es par celulītu neko nezinu,pat ja man tāds arī ir :lol:
Fake, ja man nepatīk kāds kā izskatās,es zem bildēm nekad neesmu rakstījusi nekādus komentārus sliktus,jā forumā esmu apdirsusi kopā ar juma :lol:
Tāpēc es saku, ka ja ņi bez greha :lol:
Fufi,ej dirst :lol:
2018-10-01 22:32:10
|
|
MK, nu Tu,pajautāji,es arī atbildēju godīgi,man tak nav ko slēpt :lol:
Interesanti ar to cieņu...visi grib,lai viņus ciena,bet paši kaut kā nu ne īpaši cenšas izrādīt cienur :wink:
Es nesaku, ka es esmu perfekta,bez greha utt.,bet man tas ir piedodams :lol:
Jā...esmu es arī iesmējusi komentāros par bildēm-parasti man smieklīgi šķiet kaut kāda kompozīcija:lol:
Es tak esmu resna ar celulītu,šļauganiem pupšiem,lielu šnobeli utt.-tā tad respektīvi ar kaut kādu kompleksu es dzīvoju :lol:
Taču Vējš matos,uzskata sevi par perfektu,un skraida pa galerijām un meklē kam uzdirst :lol:
Un,tad jau te jāsāk domāt,kam tad ir lielāki kompleksi no mums abām :lol:
2018-10-01 22:28:45
|
|
|
Nu ko tu tur atbildeejiun vejs matos komentu
2018-10-01 22:21:34
|
Fake, kā nu bez tām! :lol:
2018-10-01 22:21:22
|
|
Tu tak par to necepies? :lol: bet par celulītu gan :lol: :lol:
Tak ja kādam nepatīk, lai iet na... :lol: :lol:
Nekad nesapratīšu cilvēkus, kurus aizskar kāda cita viedoklis, par Tavu izskatu :-D :lol:
2018-10-01 22:21:18
|
|
Fufi, ko nedarītu es nekad? :roll:
2018-10-01 22:20:51
|
|
Denish, lasītājam no malas jau nav zināmas personīgas dabas aizkulises. Kas ir risināms privātās ziņās, tas tur lai arī parasti paliek! :-D
2018-10-01 22:20:48
|
|
Jebkurā gadījumā — aicinu vienkārši vairāk cieņas citam pret citu un unikālajām tarakānu sugām mūsu galvās. :pipe: Jo īpaši par cieņpilnu attieksmi jāpiedomā tiem, kam te kāda formāla vai neformāla teikšana portālā — paši vien šejienes vidi veidojam un gāžot iekšā sūdus to vien pretī dabūsim. :pipe: Izturoties pozitīvi vairāk cilvēku pavilksies visur piedalīties! :wink:
:djparty: :djparty: :djparty:
2018-10-01 22:19:42
|
|
|
Desna ..saki ka tu nekad taa nedariitu,pateikts tev patiesi iemeslu kapec
2018-10-01 22:19:14
|
Ir!
Vēl jautājumi? 8)
2018-10-01 22:17:34
|
|
Jums spalvas uz kājām arī ir? 8) :lol: varbūt pakaļas :-D
2018-10-01 22:16:10
|
|
MK, man ir bijusi personīga saruna ar Vējš matos,pēc ne īpaši glaimojoša komentāra,zem bildes,kur mans celulīts spiedās zeķēs un redz perfektajai kundzei tas sagādāja diskomfortu!!!
Vēl jautājumi???
2018-10-01 22:16:02
|
|
Es tiešām Vējš matos ierakstu n-tajā lapā nepamanīju, neuztvēru ne par ko īpašu, jo manā skatījumā sviests sākās jau pirmajā. :pipe:
2018-10-01 22:15:58
|
|
Labi, MK,topi rāms 8)
Lai tā būtu,lai tak apspriež,kur un ko grib,man toč iebildumu nav :lol:
Es cepšos tik ilgi, kamēr kaut kāda Vējš matos ostīsies gar manu celulītu,es atbildi parādā nepalikšu,un,Tu,to zini :xleto:
Īstenībā,jau tikai viņas dēļ tas cepiens sanāca,un Tu,pats labi to redzi,bet kaut ko mēģini pierādīt citu,ieciklejies uz jeb ko citu,tikai ne uz Vējš matos :lol:
2018-10-01 22:13:39
|
|
Atradu Vejshmatos ierakstu. :pipe: Kas ir jāpīpē, lai to kāds, jebkurš šajā portālā varētu attiecināt tieši uz sevi? :shock: Pilnīgi bezpersonisks ieraksts, tad jau var apvainoties par reklāmām sabiedriskajā transportā utt. par jebko uz līdzenas vietas!
2018-10-01 22:12:21
|
|
Denish, neizliecies par stulbu! Izlasi visu tekstu un pasaki, kurai sadaļai šeit sludinājumos atbilst domubiedru meklēšana? Nav sadaļas "Braucam kopā!" :pipe: Un kas būtu, ja 10 cilvēkiem gribētos parunāt par to pasākumu pirms / pēc? Sludinājumos jārunājas? Kāpēc par vienu "pirti" var būt diskusija, bet par citu jābūt sludinājumam? Un pat ja visa problēma būtu, ka kāds forumā ielicis sludinājumu, tad ir un paliek kauns par uztaisīto balagānu. :pipe: Bet Tu, protams, drīksti turpināt vēl pāris nedēļas par šo tematu cepties, domāt, ka tas ir sludinājums un visu pārējo, ja no tā paliek vieglāk un labāk. Es vienkārši aicinu cilvēkus uzvesties pieklājīgi un cienīt citam citu un viņu intereses šajā portālā! "Viss, kas mani nesaista, ir sūds" — ar tādu attieksmi labāk internetu vispār vaļā nevērt. :pipe:
2018-10-01 22:07:52
|
Lastest comments in topics |
---|