Euphoria club Varšavā

Autors Komentāri: 225
Привет. 29 сентября 2018 года в Варшаве в клубе Euphoria второй за этот год Mega Gangbang Party соревнование по групповому сексу, где в этот раз главным призом будет iPad. (C) Ja,tas nav sludinājums,tad paskaidro man debīlajai,kas ,tad tas ir? :pipe: Eskortpakalpojumi!!!Ideāli atbilst!!! Da es vispār biju aizmirsusi šo tēmu, kamēr Vējš matos nesāka manu celulītu zeķēs aprakstīt :reeka:
2018-10-01 22:00:28
Denish, 1) Pastāsti kādai tieši sludinājumu sadaļai šis atbilst, jo šī diskusija nemaz neizskatās pēc sludinājuma. 2) Tu cepies tā, it kā Tevi tur ar varu būtu aizveduši, bet iekšā neielaiduši. KĀDA JĒGA CEPTIES??? Atveras diskusija; saturs nevienu nesaista; aiziet diskusija vēsturē ar pāris ierakstiem. Aizmirstam īsti nepamanījuši. Bet tagad cepiens jau otro nedēļu. :hit: :hit: :hit: Visi no Delfiem un TVneta izbanoti, ka šeit negācijas jāizgāž? Paskatieties uz aktuālajām diskusijām tā kritiski, no malas!
2018-10-01 21:58:11
Skaisti veel garakus palagus nevarat uzviit njaa
2018-10-01 21:53:09
MK,sāksim ar to, ka šis izskatās vairāk pēc sludinājuma,nevis pēc temata ko apspriest!!! Otrkārt,sāksim ar to, ka pateikt kaut ko tādu,bija pilnīgi nevietā :arrow: Такого типа вечеринок не проводят больше нигде в пределах 1000 км от Риги. (C) Kāpēc? Tāpēc, ka es baltu patiesību uzrakstīju savā topika par pēdējo seksam.lv pirti :lol: Kā arī tāpēc, ka pec burvīgas uzrunas sākumā,kur sasala na skorosts,jebalas na bolshenstvo,pēčāk seko šāda atruna :arrow: Соревнование провалилось... все 35 женщин трахались за просто так, а не за жетоны... Никто ничего не выиграл, многие просто жетоны меняли на алкоголь...(c) Un man ņistikovkas nepatīk 8) ja teica, ka brauc pisties,sūkāt utt. sacensību ietvaros,es vēl varētu kaut kā saprast,bet Pļa naKuj prosta jebatsa jābrauc 1000km?Okey,ekskursija utt.,bet nevajag teikt,ka nekas tāds nenotiek 1000km rādiusā no Rīgas :lol: Elitārs pļa klubs,a bet pisties no Eiropas atbrauca 35 sievietes tikai??? Nu nopietni??? Paši vispār dzird ko runā??? Turklāt, bildes pilnīgi visu izsakas...djefkas izskatās šikarno,100% esmu pārliecināta, ka viņām labi maksā!!! A vot veči...rodi meņa mama obratno!!! Un gānīties nesākām mēs,patstāvīgie forumieši,bet gan Vējš matos, kas ir man personīgi rakstījusi un nebija mierā ar manu NENORMĀLO MIESAS UZBŪVI! Ja reiz ielīda šeit un publiski sāka dirst par mani,vajadzēja ar to arī rēķināties, ka es viņu razjebu ar saviem taukiem!!! Kas attiecas uz Svindzīti un viņa pieminēto swinga pasākumu Lv,Rīgā! Argentum publiski dalījās ar savu REĀLO pieredzi šajā vietā!Un es esmu dzirdējusi no vairākiem ne tās pašas labākās atsauksmes par to pasākumu!!! Tāpēc nevajag te tagad tēlot abižinnos utt.! Tas saucās tā-nedari otram to,ko nevēlies,lai dara Tev!!!
2018-10-01 21:45:45
Nu ko jūs ņematies par šo lietu? Normāli — šādā portālā ielikts šāds piedāvājums, ka, ja kāds grib braukt, tad var braukt jau ar kaut kādu vairāk vai mazāk iepazīstamu kompāniju, nevis pilnīgi uz dullo. Denisha ar putām uz lūpām apgalvo kā te varot diskusijas uzturēt "par tematu", tikai šeit viena vienīga gānīšanās un temata nolikšana. Es saprotu, ka ir cilvēki ar dažādu vietēju pieredzi un dažādu viedokli, tikai te diskusija ir par klubu tālu prom. Nav kaut kā stulbi nolikt visu tikai tāpēc, ka paši diemžēl dzīvojam rajonā, kurā kāds var mierīgi iedirst baseinā? :pipe: Pašam aptuvens priekšstats par vietējiem klubiem, bet, jā, zināmais neuzrunā. Vienlaicīgi ir bijis ieskats kā šādas lietas notiek Vācijā, ASV un tur viss kārtībā, zolīdi utt. Tikpat labi var nodirst cilvēkus, kas iet uz kazino, jo arī spēļu zāles ir sākot no netīriem pagrabiem un beidzot ar nedziestošām Las Vegasas ugunīm. Un spēlētāji ir sākot no bezcerīgi atkarīgiem, kas visu nospēlējuši, līdz cienījamām personām, kas vienkārši nolēmušas atpūsties piektdienas vakarā / atvaļinājumā. Katram savas intereses un savi hobiji, bet nav jau tāpēc kāds no tiem jānoniecina. Jo īpaši, ja ar seksa tematiku saistītu hobiju aprunā šādā portālā. :pipe:
2018-10-01 21:29:17
Tak nakts,ko man darīt?Tēlot vedjmu un uz slotas pa viesnīcu maukt??? :lol:
2018-10-01 21:16:39
Eva, tiesam janak te? Tev tur garlaicigi?
2018-10-01 21:13:30
:uups:
2018-10-01 21:09:31
Te vina ir.
2018-10-01 20:54:22
Parādīsi mums arī? 8)
2018-10-01 20:51:34
Ir.
2018-10-01 20:45:25
Pervi, kā ar dūdiņām? Ir kāda? 8)
2018-10-01 20:43:18
Tik vulgari laudis. Sausmas.
2018-10-01 20:29:05
Такого типа вечеринок не проводят больше нигде в пределах 1000 км от Риги. (C) Čo ti tam pizdjish? +/-40km ot Rigi,kadzij vtoroj mesjac zdes takoje prishodit 8) Jobnutiji na golovu toļka jedut 1000km za bukkake :lol: Vot,Nasha Afrodžita,elitāra mauka,zaprosta za vecher 28 hyjov beret na sebja 8) Pļa,v priz ipad:reeka: Afrodžita polochila putovku+kabački :lol: Aņa koroļeva swinga,umudrilas 15 zhenshin+18 mužikov v grupavohu privļeč v odno očko 8) Argentum meždu sisek propustila za vecher 25 hujov 8) Fake kārtīgi otodral vseh nas za 5h 8) Sane po mesche vzjala,tolka 5,6 borodu chesal :lol: A ja,nu a ja tak vsem sosala,shto botoks god naher ņi nužno :uups: I vse deputati,komu sosala,blatnih hyjov nasosalas :uups: (c) Pareizi jau Kārums un Fake saka! Tāda Vējš matos un Svindzītis var tikai sapņot par elitāru svingGRandBukkake pasākumu iekš Latvijas :lol: Atliek vien uz Poliju braukt pensionāriem atsūkāt vai pisties "zemes baseinā" ar tādiem pirmajiem čaļiem pagalmā kā normālas miesas būves Svindzīti:lol:
2018-10-01 19:58:15
Ну да, я ненавижу всё это барахло кружевное на себе. Надеваю, когда мужик попросит, но уже через час умоляю разрешить снять и быть собой в маечке на босу грудь. Да и руки из жопы: селфи раз в год удачно получаются...
2018-10-01 19:54:00
Jā Vējš ļoti smuka un apmierināta ar sevi sieviete,kas bieži vien liek ne savus gifus un bildes!!!
2018-10-01 19:53:49
Argentum, Tev jai nav tādu bilžu,lai saņemtu:arrow: , kuras pašas sevi spogulī neredz, nenovērtē ( resna, celulītaina pakaļa iespīlēta melnās zeķēs(c) :lol:
2018-10-01 19:51:05
A Vējš smuka? 8)
2018-10-01 19:46:09
SuperStar, серьезно? A es neesmu nekādus komentus saņēmusi!
2018-10-01 19:36:09
Labāk, lai tā nenotiek. Man patīk, ka mans ķermenis ir tik pat skaists kā mana iekšējā pasaule. :-D
2018-10-01 19:33:53