Vīrietim...
Autors | Komentāri: 149 |
---|---|
|
Man visu laiku liekas, ka es zinu, ko gribu, bet mani dzīve visu laiku māca un pārliecina, ka nekā vēl nezinu :-D
Nerātnajai vispār arī ir taisnība. Nekad,pirms nav satikts, nezināsi, ko īsti gribi...ar vienu var tikai sadzert un parunāties, ar citu pabučoties, citu sākt dzīvot kopā pēc pirmā randiņa. Un būtu muļķīgi pirms tam ko solīt un sadomāties :)
2009-10-10 07:02:45
|
:roll: :roll: :roll: lielākā daļa sieviešu zin ko grib,tikai šajos laikos vairs tādu kādu patiešām gribās dabūt nav iespējams.....
ja gribu sex,tad arī paseksošu pirmajā randiņā un kādi gan var būt aizspriedumi,pret TO ja ir vēlme un viens otram simpatizējam..........
ok...varbūt nebūs otrs randiņš,bet tā brīža vēlme būs apmierināta,
lai raktos un paraktos un atrastu kādu DIMANTA gabaliņu....... :P
2009-10-10 06:57:11
|
|
|
merike....nu man ne pārāk patīk bučāties ,bet drusku var ja ir nepieciešamība :roll:
2009-10-10 06:52:07
|
|
Līme...konkrētai ir jābūt ,ja es piedāvāju atpūsties ,tad skaidri atbild braucam, vai kā dažreiz man pašas dāmas piedāvā aizved mūs atpūsties un protams zemteksts ir kārtīgi paseksot ,vēl neesmu vīna pudeli atkorkējis jau bikses man noslīd!!
Ir otra veida dāmas kas nezin ko gri itkā zin bet lauzās ,ta tas , vai tas karoče bezsakars!!
2009-10-10 06:50:51
|
|
Kush... - man patīk Tavi smiekli!!! :reeka: :reeka: :reeka:
/...aiziet palabot tekstu..../
Līme - Jā!!! Vaita nē??? :nesaprotu: :pipe: Otrs!!! Ja ir bijusi visāda veida saskaņa, bet dažādu iemeslu pēc, otrs, trešais, ceturtais randiņš ir aizķēries!!! Tad arī, griba noplok!!! Un arī, saku: Lai veicas!!! :wink:
2009-10-10 06:47:59
|
Luci, es jau tā arī domāju, tikai drošības pēc vēl paprasīju :lol:
2009-10-10 06:47:40
|
|
|
Luci...es ar tevi gribu tikai pabučāties...nāksi? :uups: :kiss: :superok:
2009-10-10 06:46:49
|
|
Kush....nē negrib :lol: :lol:
2009-10-10 06:46:11
|
|
Lucifer! Pasaki, ko TEV vajag, lai VIŅA grib?????
2009-10-10 06:44:46
|
Luci, vai tad kāda grib? :lol:
2009-10-10 06:44:20
|
|
|
Jā tieši tā!!
Man ir tā rakstīts!!
Jo nemēdzu penterēties ar tādām kas itkā grib un itkā lauzas,man nosit visu garīgo,un nau jav teikts ka tieši seksa grib!!
2009-10-10 06:42:40
|
|
...ari sezot seit visiem jaizdara sava izvele..ta sievietem ta viriesiem..gudri runat makam visi..ja es rakstu kad nemekleju neko tas ari nozime kad nemekleju neko...kas notiek dzive te ari nevar rakstit,pa to tikai panirgajas..ta mes te dzivojam...ja intereses sakrit tad cilveki ari satiekas,sazvanas sak pat dzivot kopa...
2009-10-10 06:41:00
|
|
IQ! Kad pieviļ, godīgi pasaki: Lai veicas!???
2009-10-10 06:39:53
|
|
IQ... tāds aplauziens sievietei..paskupstoies..un ,ši sacerās :lol:
2009-10-10 06:37:41
|
|
Protams, protams!!!!! Tomēr ir gadījies, ka tik cerīgi, enerģiski raksta, runā, pievērš uzmanību utt. Rada iespaidu, ka zina par ko runā, bet reāli nenotiek nekas..... Reālajā dzīvē nav laika!!!
Un tomēr, kāda ie SIEVIETE, kura zina, ko grib?????
:roll:
2009-10-10 06:36:18
|
paskūpstos :reeka: :reeka: :reeka:
2009-10-10 06:35:50
|
|
|
1)
Sapratu IQ! Tomēr, pēc sarakstes, foto, balss...satiekoties TEV ar sievieti, vienmēr ir bijis, ka gribās iet līdz galam????? (c)
Iespējams!!! Nenoliegšu!!! Bet liels paldies sievietei un paša veselajam saprātam un uzstādījumam!!! Ka seks pirmajā randiņā - NAV!!! Man tas nav svarīgi!!! Jo, pirmajā randiņā iegūt sievieti seksuāli!!! Varēt jau var!!! Bet tas neparko labu, dažreiz neliecina!!! Tamdēļ, pirmajā kafijas randiņā, dzeru kafiju, pavelkos mazliet jā, kontrolēti un randiņa noskaņā, ja ir saskaņa, pabučojos!!! Tas arī viss....
2)
Tu VIŅU ieraugi klātienē un viss...nu nav!!!! Vai tomēr foto, sarakste, balss Tevi nepieviļ? (c)
Ir bijis, ka pieviļ!!! Protams!!!................
2009-10-10 06:33:51
|
ES zinu, ko es gribu, es tikai tiem, kuri man nepatīk saku, ka nezinu :lol:
vispār es nesaprotu tās dūdas, kuras šeit dala savu nr. pa labi pa kreisi. te ir pilns ar vajātājiem. pēc viena randiņa, saproti, ka jums nav pa ceļam, bet šie turpina zvanīt dienā 3 reizes un aicināt tikties. :evil:
2009-10-10 06:32:43
|
|
|
Katrs šeit ir savu iemeslu vadīts...
Tamdēļ vajag pa tiešo visu teikt, nelavierēties, jo virtuāli mēdzam daudzas lietas pārprast. Un, ja viens uz otra bildēm paskatās, piemēram, vīrietis, kas tikai forumā papļāpāt, neko nemeklēju, un sieviete, kas meklē kaislīgas attiecības katru otrdienu pēc darba, jo vīram tad ir akordeona pulciņā :-D tad apmainās ar vēstulēm, telefona nr., viens kaut ko ļečī un nepasaka līdz galam, ko tad īsti šeit dara. Beigās enivej ir aplauziens...protams :) Nu nevajag nosodīt vienam otru un vajag būt atklātiem
2009-10-10 06:29:49
|
|
Sapratu IQ! Tomēr, pēc sarakstes, foto, balss...satiekoties TEV ar sievieti, vienmēr ir bijis, ka gribās iet līdz galam????? Tu VIŅU ieraugi klātienē un viss...nu nav!!!! Vai tomēr foto, sarakste, balss Tevi nepieviļ?
2009-10-10 06:29:00
|
Lastest comments in topics |
---|