Vīrietim...
Autors | Komentāri: 149 |
---|---|
|
Sievieti, kura zin ko grib!!! Tā arī ir!!! :wink: :pipe:
Ja ir uzsākta saruna, par kādu tēmu un viņa virzās gulsnē, lai tiktos!!! Tad arī pēc dažādu apstākļu sakritības, lai šis runātais randiņš, tam runātajam iemeslam!!! Arī notiktu!!! :wink: :pipe: Nevis - bla, bla, bla!!!
Bet, ko gan var teikt!!! Jo cilvēki jau ir dažādi!!! 8)
Manā izpratnē: ja esi šeit un esi uzsācis spēli, tad spēlē līdz galam to!!! :pipe: Jūs sapratāt, ko ar to domāju!!! :wink:
Ja profilā, esi ierakstījis - meklēt mani forumā, čatā, neko nemeklēju!!! Oki!!! Man skaidrs!!! Bet!!! Ja rakstat, ka meklējat seksu, mīļāko utt!!! Un pēc sarakstes ir okīc, bildēs patīkam, pēc sazvanīšanās ir ok balss un runas/domu stils!!! Un, tad čušs!!! Tad nesaprotu, kam iepriekšējais laika tēriņš, bija vajadzīgs!!!
Tāds kā cepiens sanāk!!! Bet tā nav!!! Pats bieži esmu šim gājis cauri un nu jau pieradis!!! Tākā, maz, kas var pārsteigt vairs šeit!!! Cilvēku dažādība, nenoteiktība, tik ar laiku Tevi dara gudrāku!!! Un pēc pāris vēstulēm, jau var saprast, ko šī otra uzrunātā persona tiešām grib!!!........
Vai viņa ir nopietna, vai dzen vellu..... :lol: :lol: :lol:
2009-10-10 06:21:42
|
|
...A ko tur kautreties..kas uz sirds tas ari jasaka.. :)
2009-10-10 06:17:28
|
|
Oj, šis jautājums bija vīrietim?! Piedodiet , atvainojiet.../izkāpj ārā/ :-D
2009-10-10 06:16:54
|
|
zina jau zina - tikai kautreejas.. :))
2009-10-10 06:15:46
|
|
...klusums tapec ka pasi nezina :reeka: :reeka: :reeka:
p.s.Daleji piekritu Aspazijai :) :) :)
2009-10-10 06:14:40
|
|
Nu sievietēm taču ir mode tielēties, ņedatroškas tēlot, šodien galva sāp, jābrauc uz kapu svētkiem, liec takš mani mierā utt. Bet savā baškā sadomājušas nezin kādus pasaku scenārijus :) Vīrietis rīkojas, sievietes reizēm tikai sapņainām acīm skatās mākoņos....
Vispār paldies šim portālam, kas man ir iemācijis runāt tiešu valodu, ko es vēlos vai nevēlos :wink:
2009-10-10 06:14:20
|
|
...bet mērens klusums!!! :wink:
2009-10-10 06:12:34
|
|
labs jautaajums.. :D
/apseezas ar blocinju un ziimuli paklausities un pierakstiit../
2009-10-10 06:11:40
|
|
Vairākos vīriešu profilos rakstīts: vēlos satikt sievieti, kura zin, ko grib!
Kāda VĪRIEŠU uztverē ir SIEVIETE, kura zina, ko grib???
2009-10-10 06:09:54
|
Lastest comments in topics |
---|