Ciku caku huju jaku

Автор Комментарии: 362
Lāci, kā vienmēr labējie un opozīcija :), bet izvēlas, pie kā piemesties, parasti pēc krūšu lieluma :D
2017-04-08 21:31:58
Deni - mana masturbācija Tev uzlabo garastāvokli? :popcorn:
2017-04-08 21:31:03
Jurka, Tu,atkal huiņu nevietā pateici,konkrēti par Roli! Ne_Tev, es atkal uzskatu, ka postus nav jādzēš ārā,pat ja viņi nav pa tēmu...ai,nav vērts par šo runāt,jo katram ir savādāks viedoklis... Aleks, lai nu kāds Jurka nebūtu preteklis ar saviem spalīšiem un vistas filejas drāzšanu:reeka: Tomēr Jurka arī nav nekāds rupeklis,to nu gan Tu,nevari noliegt :wink: Lāci, nav man nekādu ķēmu šeit...ja nu vienīgi lopi man ir :lol: Jā, jā, sirds man mierīga,jo Tu,atbildēji man tīkami uz kontroljautājumu :lol:
2017-04-08 21:29:37
Aleksi, pa lielam, tā varētu būt. Arī no vecajiem te tādi bija, lai gan darīja to mazliet smalkāk, bet ne mazāk zemiski...
2017-04-08 21:29:34
Es gribu zināt - kādās frakcijās te visi dalās? Kuri ir labie un kuri ir slikti? m? :popcorn:
2017-04-08 21:27:41
beidzat njaudeet,ja nebuutu te dirseeju tad te butu skumji,jus itkaa pirmo dienu sheit
2017-04-08 21:27:18
Dēļ spama arī neviens neko sakarīgu neraksta! Agrāk pat kafiju nevarēja iet dzert... Viss tik ātri mainījās...jā jā zāle zaļāka.... Te patreiz ir klauni, kas sen sevi izsmēluši!!!
2017-04-08 21:27:15
Lāci, nu, par ko lai citu 0.26 naktī, lai domā???
2017-04-08 21:27:00
Deni, nekā personīga, bet Tu galīgi nederi par moderi. Tas jau pierādās šajā tēmā vairākos postos. Tu uzticies visiem un visam ko stāsta. Fanta, tie ir cilvēki vienkārši ar nenormālajiem kompleksiem un nāk tos labot uz citu rēķina. Ja ir aizskāris kādu, tad viņam pašam liekas ka ir palicis labāk. :pipe:
2017-04-08 21:26:46
:popcorn: :popcorn: :popcorn: Interesanti, nekad es neesmu redzējis vienviet tik daudz pieaugušu (vismaz pilngadīgu) cilvēku, kuri nevar pārdzīvot interneta komentārus... :popcorn::popcorn: Psihes noturība ir tik vāja, vai dzīvē nav nopietnāku lietu par ko domāt? :popcorn::popcorn:
2017-04-08 21:24:27
Alekssi, es arī īsti neizprotu to tieksmi rupji kādu aizvainot :nesaprotu: Nē, nu varbūt te kādam ir savi personīgie rēķini, tur neiedeva, vai iedeva, bet ne tā, vai cik daudz gribējās, bet tāpēc jau visa nācija vai dzimums nav vainīgs :) :pipe:
2017-04-08 21:22:16
Aleks, bet tā Jurkas spamošana bija sen,neturi tik ilgi ļaunu prātu :roll: Ja viņš šobrīd tā darītu, Tu,tiešām domā,ka es viņam ļautu?Nu ne tak!Es varbūt arī neesmu nekāda svētā utt.,protams arī man ir kaut kādas robežas :pipe: Es saprotu, ka jums iespējams gribās,lai uzreiz kādu izdzēš utt.,tomēr es tā nevaru un negribu...sākumā mēģinu pa labam...ja nesaprot,tad nu gan es neskatos,vai man ir simpātijas vai nav...esmu gana iecietīga un pacietīga,bet arī man šad,tad zdajut nervi...piemēram Snikereļa gadījumā.... :cry: Poņats i prostit...
2017-04-08 21:21:24
Tais laikos visi vēl bija jauni jēriņi. Kāds bārā piestrādāja,kamēr studēja,kāds apsardzē,kāds vienkārši tāpat varēja pa naktīm dauzaities,bet nu esam izauguši par lietišķiem cilvēkiem. Pa dienu svarīgas lietas jākārto,tāpēc naktīs guļam
2017-04-08 21:20:09
Deni, tie trīs idioti kaut kad ir atvēruši vaļā kādu normālu tēmu? Nu tā, diskutēšanai? :pipe: Viņi ver tēmas priekš spamošanas, un par tādām tēmām nav jāuztraucas... :pipe: P.S. Lucis lai arī ir rupjš, apsaukājas, neloģisks reizēm un kāds vēl tur, bet tur ir cauri redzams ka sakarīgs cilvēks un nevienu aiz kaut kādiem saviem kompleksiem neaiztiek, napbižo, ļunprātīgi neko ne pret vienu nedara (atšķirībā no tiem otriem diviem) viņš vienkārši te ākstās un mēģina uzturēt kaut kādu jautrību un dzīvību.
2017-04-08 21:19:30
Deni - nu redz, tagad sirds mierīga Tev. :popcorn:
2017-04-08 21:18:19
Aleksi,es nekad bez iemesla tā nedarīju. Ja kāds izdzēsa manu tekstu,kas bija pa tēmu,vienkārši tēmas autoram nepatika,es ar savām metodēm cīnījos ar tādiem lopiem. Un,kā redzi,izcīnīju savu.
2017-04-08 21:15:51
Sikaa ir uzticejushi,bet no taa ka es pardzivotu ja kautkas jau ir noticis,nekas tak nemainas,vajag but saprashanai,pardzivojot,nervozejot,uztraucoties cilveks sev bojaa veseliibu,protams to visu ir gruti kontrolet,bet censties vajag!
2017-04-08 21:15:38
Denish, nez, ja savulaik nebūtu tādas iespējas, man liekas neviena normāla tēma nebūtu te sanākusi, kaut vai tā pidžamu ballītes tēma meičukiem, es man liekas pirmo pusstundu reāli to vien darīju, ka Cavu un TTR dzēsu....jo tiklīdz pasaki, ka tēma tikai meitenēm, tā visi veči bija iekšā un es tik dzēsu visus atspērusies :D, bet beigās sanāca viena no foršākajām un atklātākajām tēmām un veči ar nomierinājās un kāru aci lasīja, ko par viņiem tur runā vietējās meičas :) Nez, es to fišku vienmēr izmantoju pa tēmai...varbūt man vienkārši nervu sistēma stabila.
2017-04-08 21:14:52
Lāci, laikam palaidu garām atbildi 8) Paldies par atbildi,tagad jūtos labāk :lol:
2017-04-08 21:14:00
Agrāk te pat 4os no rīta kāds bija, ar ko pabumbulēties (Statoils - kafija :reeka: ) Tagad, kā pēdējais izslēdz gaismu, tā līdz labrīt tēmai klusums! :-D Maz jau to aktīvo forumiešu palikuši! :roll:
2017-04-08 21:13:56