Ciku caku huju jaku
Автор | Комментарии: 362 |
---|---|
|
Hores....pilnīgi noteikti DLLM bija mans sapņu vīrietis, gan raksturā, gan izskata, gan ar atbilstošu vecumu :D
2017-04-08 20:52:02
|
Rix, man nav savas dzīves,tāpēc es esmu kā mācītājs,kas uzklausa grēksūdzes:pipe:
Un šo es nopietni šobrīd teicu!
Šobrīd viss ir mierīgi,jo es vairs neuzklausu grēksūdzes...pirmsākumos man gāja ciet vispār...man par daudz stāstīja savus noslēpumus...nezinu kāpēc tieši man,bet Anna ļoti labi zin kā man gāja...Annuks toreiz vēl visiem sukas sadeva,jo bija par daudz visa priekš viena cilvēka,uz visu šo katlu...atceros Anna šos visus salamaja,teica"Beidzat Denčikam uzkraut savus noslēpumus,kas ir ļoti,ļoti slikti!! :evil: "
Tāpēc es cenšos vairs nekomunicēt ne ar vienu ārpus foruma...es nopietni tiešām runāju,man bija moments,kad tiešām gāja ciet,tīri tāpēc,ka paši visu stāstīja man-nevis es kaut kur,kaut ko uzzināju,bet paši personāži stāstīja!
Hores, es daudzus nemaz nezinu kā izskatās,ne vārdus,ne uzvārdus...tā kā nu nedirs,ja nezini:pipe:
2017-04-08 20:51:36
|
|
|
Lāci :shock: :shock: :shock: Jautājumu nav :bailes:
2017-04-08 20:50:20
|
|
Deni - jā, seksu gribu (muļķīgs jautājums).
2017-04-08 20:49:57
|
|
Es domaaju tajaa laikaa ka Ne tev un DLLM aprecesies
2017-04-08 20:49:13
|
|
Denish, jā OP=otra puse
2017-04-08 20:49:00
|
|
Ne_Tev - Lācis visur ir bijis un visur būs... un visur viņš ir bijis un arī būs - apskaužami sakarīgs un tiešs (tiem kam besī ejiet dirst.. jūs man tā pat nepatīkat).. Esmu te, esmu Otrā pusē, flirtā, draiskajiem, tautā, visādos sludinājuma portālos utt - Mani niki - Alpha, Mīlas Lācis, Explicit, un vēl čupa ko pat neatceros... Pēdējos divos gados esmu komunicējis ar vairāk kā 2736 sievietēm un mani nodomi visur ir bijuši vienādi - meklēju atbilstošu sievieti nopietnām attiecībām (kāpēc te? Kāpēc internetā? Tāpēc ka tā gribu).. Dzīvē esmu saticis līdz 20 dāmām, varbūt nedaudz vairāk, bet attiecības ir izveidojušās ar 2 (kāpēc izjuka? Tāpēc ka vajadzēja).. Atzīšu esmu ticies arī seksa pēc - te gan skaitlis ir krietni mazāks, kādas 2-3 dāmas.. tas arī viss... Facebook - Johnny Newlander (kāpēc tā? Tāpēc ka patīk).. Man nav ko slēpt, kāds es esmu tāds es esmu un mana adrese arī ir publiski pieejama, ja kāda grib braukt ciemos, vai kādam ir kādas problēmas ;)
2017-04-08 20:48:45
|
|
RiXa, nav ne jausmas :) Man tad jau sen vajadzēja DLLM visu ciltskoku zināt, lai būtu bruņota līdz zobiem, bet pat toreiz, kad kasījamies, man nebija par to intereses, vien kādu viņa spalvaino bildi redzēju, neatceros, kas bija sūtījis un viss.
2017-04-08 20:47:58
|
|
Denish informacija nav saistiita ar kautkadam bildem,vai vardiem,uzvardiem.to zinu tikai es,nevienam to neesmu staastijis un to man stastija pashi cilveki,vinji protams nezinaja ka tas es esmu!!!es neko neesmu izdomajis
2017-04-08 20:46:27
|
|
H...Ok, tiekamies ;) Denish arī paķer līdzi, būs pēc Ļepsa afterpārtijs :P
2017-04-08 20:45:36
|
Pastāstiet man,ko Jūs no tā iegūstiet,zinot visu par visiem... :nesaprotu:
Man piemēram sava dzīve ir pārāk svarīga,lai vēl rakņātos pa svešām.
Es laikam šito nekad nesapratīšu.....
2017-04-08 20:44:01
|
|
|
Ne tev,nu man nepatik skaisti runat,tapec arii viilies,dzive tak viss nav taa kaa te skaisti tiek rakstiits,pati tak saproti :-D Lab tad tiksimies lepsaa 8) speciaali nopirku biljeti lai satiktu tevi
2017-04-08 20:43:45
|
Hores, Tava,informācija nobāl pret manu informāciju,tā kā negudrējies un beidz uz muļķi ķert,nu nav te visi tādi idioti kā Tu,domā:pipe:
2017-04-08 20:42:27
|
|
Kas ir OP?Otra puse? :pipe:
2017-04-08 20:40:12
|
|
|
Hores, Te mani tiešam neviens neinteresē :) Vismaz no foruma, bet varbūt ārpus tā kāds ieinteresēs, to nu es patiešam nezinu vēl :P Un man nav jāizliekas :)
Es negribēju Luci, es gribēju, lai tu atved :P Bet nu jau par vēlu, esmu līdz sirds dziļumiem vīlusies.
2017-04-08 20:40:05
|
Lāci, jautājums bija pavisam vienkāršs...atbildi garu un izsmeļošu neprasu,tikai jā vai nē:pipe:
P.s.Ģimenes lielākā problēma esmu es :lol:
2017-04-08 20:39:34
|
|
|
:reeka: visi tadi sakariigie,bet reaali nevienam nevajadziigi sudmuguri
2017-04-08 20:37:58
|
Ne_Tev, es jau pirmsākumos atverot tēmu zinu, ka viņa nogrims,esmu jau pieradusi:pipe:
Zin kā?Lai arī kā visi Jurku noliktu šeit,bet Jurka,ja arī fantazē un dirš,bet viņš ir viens no tiem,kas prot arī atbildēt uz tēmas jautājumu!Ko nevarētu teikt par tjipa normālajiem foruma bivjveidīgajiem!
Vēl arī Bums,Zvērs un Aleks,ja ir šeit,tad vienmēr atbildēs pa tēmu,nevis vienkārši kaut ko papļūtīs.
Man piemēram ļoti Aleksa posti,patīk viņa nostāja!Pat ja Aleksam kāds nepatīk īpaši,ja viņš runā pa tēmu,Aleks ļoti labi prot uzturēt sarunas :wink:
2017-04-08 20:37:53
|
|
|
Ne tev oi beidz,neizliecies ka baigaa,kipa man neviens neintresee utt :lol: Lucis tev latteee atvedis :lol:
2017-04-08 20:36:43
|
|
Lācis ar OP manīts bija, ceru, ka tā nav privātās info nopludināšana? :D Starp citu, sakarīgi bija komentējis forumā, cik atceros :D
2017-04-08 20:36:05
|
Последние комментарии в темах |
---|