Praids...

Автор Комментарии: 311
FantaSea, es varu ieteikt piespiedu ārstēšanu, starpcitu, agrāk homoseksuālismu ārstēja ar šizofrēnijas ārstēšanas metodēm.. bet nu geju lobijs to veiksmīgi apkaroja.
2008-05-24 16:39:10
ja-ja oficerin...man tadi ka tu patik....vairakas reizes tevi jau :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuckyou: :fuckyou: :gulta: :gulta: :gulta: :gulta: ...saldumiņ.... :twisted: :twisted:
2008-05-24 16:39:10
Werns, mees vel redzesim kurs te tiks traumets.
2008-05-24 16:37:21
ART..pat, ja tā ir slimība, pataloģija, kaut vai hrens viņu zin kas, tad ko tu iesaki, sadzīt visus gāzes kamerās vai arī pie sienas un apšaut? Reāli, ko tu bez sava naida un bez totālas to cilvēku noliegšanas vari ieteikt?
2008-05-24 16:37:16
P.S.

es neuzskatu profilu Tinacka par sievieti, iespejams pie ta sez gads homoskesulaists vai vienkarsi sekusllna azabocenijs, tadel FS komentars par sieviesu nissanu pilniba zaude jeegu un ir bezjeedzigs.
2008-05-24 16:36:30
FS.. kā tad, varbūt piecgadīgam bērnam augstāko matemātiku arī sāksim mācīt? :) Pati tici tam ko raksti? :)
2008-05-24 16:35:03
vel viens pedarastu propogandas netiirs postulaats ko tiko piemineja ar FantaSea - je nebutu muusu, homoseksulisma sludinataju, te joprojam butu komunisms.

Pedejas mulkibas. Jebkurs domajos cilveks saprot, ka homoseksualisma propoganda nes tikpat lielu launumu ka komunisms un siis abas lietas - komusnisms un homosekusalisms ir vienlidz kaitigas.

Un ne jau juus - homoseksualisti un to aizstavji izcinijat uzvaru par komunistiem, to izdarija tauta un nevajag savu netiro propogandu asociaet ar uzvaru par komunisu, jus tur neko neieguldijaat. Saada riciba ir vienkarsi zemsika un ir versta pret cilvekiem, vienkarso tautu kas bija gatavi ziedot svaas dzivibas lai uzvaretu so sergu - komunismu.
2008-05-24 16:34:55
Sievietes, es gribēju atvainoties par nepieļaujamu pārpratumu, jo šis teksts:
\"tinackka..vai tu, nozelojamaa aborta atlieka, veel maz esi dziiva???

briinumi... nu labi, rej.... rej vien tu nozelojama radiiba.... lai kranci turpina riet, karavaana iet talaak! \"

bija kā sieviešu dievināšanas spēcīgākā izpausmes forma no oficiren puses. :lol: :lol: :lol:
2008-05-24 16:34:51
FantaSea, ta ir slimiba! Un es vispar negribu lai maniem berniem naktos vispar par kautko tadu u\\zzzinat lidz vini izveidosies ka personibas un spes adekvati uznemt sitos slimniekus!
2008-05-24 16:34:46
nu luk....tadi ka oficiren saboja visu priekštatu par normaliem ,tradicionaliem cilvekiem....kur tadu cuku var laist diskutet....ne argumentu,ne pamatojuma,neka.....tadu vispar vajag izolet no sabiedribas....bistams,neprognozejams dzerais-psihopats....... :alkofest: :alkofest: :alkofest: :alkofest:
2008-05-24 16:34:25
oficiren:
Sievietei vienmēr ir taisnība,it seviši ja saruna pāriet nevājā kliegšanā.
Uzvelc kasku galvā,vēl mazliet,skaitītājs tikts traumēts ar pannu :lol:
2008-05-24 16:33:26
ART...Bet var jau to paskaidrot savādāk.
Redzi, tas onkulis ir iemīlējis to otru onkuli, bet tas nav diez ko pareizi, jo viņiem nekad nevarēs būt tāda smuka dēliņa kāds esi tu. Es iemīlēju tavu mammu, jo viņa ir burvīga sieviete un tikai sievietes, mīlot vīrieti, var radīt tādus mazus brīnumiņus kā tu.
2008-05-24 16:31:48
redziet... tumsais, launais elments FantaSea..versas pret mani personiigi, pilniigi nepmamatoti saucot mani par sieviesu nideju.
Tas ir pedejais lidzeklis pie ka keras cilveki, kad viniem nav argumentu sava viedokla aizstavesanai, vini uzbruk ar persnigiem apvainojumiem. Tas tikai pierada vinju vajumu.
2008-05-24 16:30:38
Aha, bet es saku, ka jārunā par to. Ja mēs par to nerunātu, tad mūsu valstī pēc komunisma laikiem vēl aizvien seksa nebūtu. :lol: :lol: :lol:
2008-05-24 16:29:27
visi nez akpec ir pieradusi klausities pedarastu nepamatotajos argumentos un tiem ticeet.... bet kad tu pasaki kautko kas ir to paustajam pretii, tev prasa lai tu top pamato. tas nav pareizi, tadel ir jalieto cita taktika, jaboree tikai neko nepamamtojot, kaa pedarasti to dara.
2008-05-24 16:28:42
FantaSea, viena lieta kad vini kautkur to neredzami dara. Cita lieta kad tas viss ir atklati, es piemeram negribu lai mani berni dzivo tada sabiedriba un kad es gribesu ar savu miloto vai ar berniem pastaigaties pa parku un tur uz soliniem maigosies liesbietes un geji un berni jautas kas tas ir& Ja pateiksu ka ta ir slimiba vini logiski uzprasis kapec tad vinus nearste?! Es velos veseligaja sabiedriba dzivot! Un velos kautkur iet nebaidoties ka no ta ko redzesu man uznaks :vemt:
2008-05-24 16:28:23
tinočka, tu neietekmē to vīrieti tik ļoti, citādi viņš taps par netradicionāli orientēto un nāks pie manis pēc aizstāvības... :lol: :lol: :lol:
Vispār man šķiet, ka viņā tā sēkla jau ir sēta, jo viņš tā sievietes ienīst :lol: :lol: :lol:
2008-05-24 16:27:31
neatbalstu!!!
lai nereklamee savu orientaaciju! :twisted:
2008-05-24 16:26:48
runas jau ir sagatavotas, es tikai nobriestu jaunai dziivei, man te nav garumziimju, tapec nekas jedzigs nesanakk.
2008-05-24 16:26:20
Nenosodu homoseksuālus cilvēkus, bet domāju, ka gājienos nebūtu jāiet. Jo tauta ir uzkurināta un diezgan neadekvāti uztver šos cilvēkus. Var jau būt, ka paši praidā gājēji abzināti izprovocē šadu situāciju un sekas.....Sabiedrība vienkārši nav gatava pieņemt faktu, ka starp mums ir arī savādāk orientēti cilvēki. Interesanti, kas liedz heteroseksuāļiem veidot šāda veida tusīņus ???
2008-05-24 16:26:13