Praids...
Автор | Комментарии: 311 |
---|---|
|
Bet ja taa nopietni.. :roll: Nepatiik,ka vinji iet,bet Es arii nestaatos nekaadaa gadijumaa preteejaa pusee un ar suudiem nemestu..un nekliegtu pilnaa riiklee pret vinjiem !Liekas,ka tas bija pagaajusho vai pat, aizpagaajusho gad..-var teikt darba koleegjis,bet stipri augstaakaa amataa..iesirms kungs gados, ietureets,-super pieklaajiigs un visaadi, citaadi patiikams (iznjemot seksu :lol: ) veelaak atklaajaas,ka vinjsh ir viens no \"Jaunaas paaudzes\" bandas ..Tad luuk,skatos zinjas un ko Es redzu :shock: ar visu savu \"dievbijiibu\" shis pieklaajiigais kungs,staaveeja pirmajaas rindaas un meetaajaas ar suudiem ..un no vinja mutes -tieshi, taadi pashi suudi veelaas aaraa ..kaa zveers,goda vaards..tas bija drausmiigi..pat shermulji caur kauliem izskreeja,-cik neticami un nozheelojami, tas izskatijaas .. :shock: :shock: :shock: Attieksme protams, krasi mainijaas ...jebkuraa gadijumaa, visi ir cilveeki,pirmaamkaartaam...
2008-05-24 16:01:13
|
|
neatbalstu. praidistu moraale - es curaaju uz tavaam durviim bet necuraaju tev uz galvas, tadel es neparkaapju tavas cilveektiesiibas.... ko jus daritu sada situacija? es dotu purna tam kurs cura uz manam durviim.
2008-05-24 15:57:11
|
|
FantaSea, ne jau sabiedriba agressivi noslkanota bet tiesi tie geji! Tiesi tie slimie izdomaja rikot savus praidus!Iedomajies nakotnes situaciju, ka it ka likums vel pastaves par pedofiliju un sodiem, bet jau neviens to nepielietos (vai vispar atcels), tapat bija ari ar gejiem it ka likums bija bet jau neviens uz to nepievera uzmanibu, ai lai nu dara ko grib. Un tagad tev bus berns, vins iepazisies ar tadu vecuku un vecuks vinu cienas ar konfektem, gan konditorejas, gan citu..., tu to uzzinasi, centisies delu no ta atrunat un izskaidrot ka vinu tik izmanto. Tu liksies vinam nikna, bet tas vecuks bus tads labinais un dels tapec ka jau parasti vairak uzticesies tam labinajam pec izskata bet izmantotajam! Tu skriesi uz policiju ka tavu delu sexuali izmanto, bet tur vini aprunasies ar delu, redzes ka brivpratigi, aprunasies ar labsirdigu vecuku (pedofili parasti diezgan patikamie cilveki) un tev teiks ka vini neredz jegu vai pamatu kautko darit. Tu tad saksi runat par to kur sabiedriba nonakusi, bet tev saks skaidrot ka tu esi atpalikusi no modes un ka tev vecmodigie uzskati. Tad varbut atceriesies musu so sarunu.Tu tagad laikam doma ka geji ir saistiti ar pedofiliju? Vini pasi jau nekadi nav saistiti, saistiba ir tada ka ja mes laujam nogazt vienu morales normu tad ar laiku cilvekiem gribesies vel vairak atlautibas jo geji jau klus ar laiku par normu un gribesies cilvekiem jaunus aizliegtus auglus. Sis process neapstadinams un tas 2as novirzes ir vienkarsi 2as pakapes, kad tiks parkapts viens barjers bus tikai laika jautajums kad saks parkapt otru un jau tagad to var sajust. Man labak ja es vecmodigs bet ar godu!Galvenais tikai saprast to ka sitie processi neapstadinamie. Kamer pacelas materialais limenis cilvekiem ir vairak briva laika un vini sak izdomat visu ko lai tikai kautka apmierinat savas fantazijas. Kad ekonomika kritas un apkart daudz problemu cilveki sak meklet autoritarismu un likumus kartibu un ierobezojumus lai atrak tikt gala ar problemam un mobilizeties. Es daudz uzrakstiju, nenoturejos, parrava mani: - ) Ja kas atvaino, dazkart bez emocijam nevar.
2008-05-24 15:51:33
|
|
Fanta...ar to ari pietiek... :wink: :lol: :lol:
2008-05-24 15:47:47
|
|
Te nav vérts kadam iegalvot pretéjo... Katrs paliek pie sava un viss !!!
2008-05-24 15:46:35
|
|
blah...nu, bet tu dari tieši to pašu. Tu uzskati, ka cilvēks nav vairs cilvēks, jo izvēlas gulēt ar savu dzimumu. Tātad viņš vairs nav spējīgs ne domāt, ne izvērtēt, ne dot sabiedrībai labumu, nedz arī audzināt bērnu. Nu kur loģika?
2008-05-24 15:46:35
|
|
tinočka..tas tak transvestīts, pie tam teatrālais :)
2008-05-24 15:44:58
|
|
FS.. nu beidz izmantot šito argumentēšanas taktiku salīdzinot vienu ļaunumu ar otru ļaunumu, mēģinot pateikt ka pirmais ļaunums nav ļauns. Tas ir tas pats kas teikt, ka tavs sūds manā kāpņu telpā ir labāk par manu sūdu tavējā!
2008-05-24 15:44:43
|
|
vieniga ko atbalstu Verka Serdjučka... :irok: :lol: :lol: :lol:
2008-05-24 15:44:12
|
|
kad praids buus? :?:
2008-05-24 15:41:58
|
|
ART...Protams, ka iespaidos, kamēr būs tādi cilvēki, kuri agresīvi noskaņoti pret savādākiem. Tomēr es uzskatu, ka labāk dzīvot ģimenē, kur mani mīl un rūpējas, nekā kvernēt bērnunamā, kur tevi drāž pretējā dzimuma vīrietis- direktors! Un tikai nesaki, ka tādas lietas tu dzirdi pirmo reizi. Zini, labāk tad lai mani geji audzina, goda vārds!
2008-05-24 15:41:34
|
|
nu FS pati redzi cik daudz ir problēmu...ko mēs te uz tām minoritātēm ieciklējāmies... da pashļi vinji visi :pipe: viva tas bij domāts parasts automāts :lol:
2008-05-24 15:41:07
|
|
tinočka..invalīdi tālu praidā netiktu, viņi pie pirmās iebrauktuves iesprūstu, tāpēc arī neiet :) Mūsu valsts ir dikti iejūtīga pret tiem, bet varbūt vienkārši tālredzīga :)
2008-05-24 15:39:03
|
|
FantaSea, PADOMA PAR BERNU! vins zinas kas ir vina tevs (-i) UN VAI TU DOMA KA VINS DZIVOJOT TADA ATMOSFERA NEKLUS TADS PATS!? Ka ari padoma par tio kas bus ar vienaudziem ka vienaudzi skola par vinu reks!? Padoma pirms runat par to ka tas neiespaidos bernu!!!
2008-05-24 15:38:47
|
|
darbadeveji nedrikst jautat sievietem par ģimenes stavokli,lai nebutu diskriminacijas,tas nozime ka personiga,seksuala dzive ir katra personiska lieta...to nevjag publicet,un nevienam tas nav jazina...kapec tieši šie tik uzkritoši pasvitro savas seksualas tieksmes....uzspiež sabiedribai pieverst viņiem uzmanibu..... :evil: :evil:
2008-05-24 15:37:36
|
|
ofits...Un kāpēc tu domā, ka tieši homuseksuāli cilvēki būs tas ļaunākais priekš bērna. Manuprāt, šiem cilvēkiem tik daudz nāktos pierādīt, ka viņi ir patiešām normāli cilvēki, neskaitot to, ka viņi ir seksuāli savādāk orientēti, cik pierādīt nevajadzēs nevienam narkomānam un alkoholiķim, kuri dzemdē bērnus dēļ pabalstiem katru gadu. Kāpēc tu neuztraucies, kas no tiem bērniem izaugs un kādus sūdus dien dienā viņiem jāredz? Kur teikts, ka šie cilvēki paudīs bērnam šo domu, ka mīlēt vajag savu dzimumu, ja cilvēks prātā nav slims, tad viņš nekad nenovēles savam bērnam to, kam cauri ir izgājis pats.Cik mūsu valstī vispār ir pilnvērtīgas ģimenes, ko? Tad varbūt vajag aizliegt arī vientuļām mātēm audzināt vienām bērnus utt.?
2008-05-24 15:36:09
|
|
Ofiit - :uups: Triecienshljuuteni ? :roll: A,kas tas taads .. ?
2008-05-24 15:35:26
|
|
Man zel policistus kuriem nakas tur piedalities tada afera. Domaju ja kautkas nopietns pret gejiem tiks uzsakts policisti tiesi palidzes lai geji neaizmuk :lol:
2008-05-24 15:35:17
|
|
FantaSea, par aizliegto augli ir pilnīga demagoģija. Otrām kārtām, par sevi viņi ir pietiekoši informējuši, tāpēc tagad savas akcijas no šāda rakursa viņi var pārtraukt. Treškārt, es esmu kategoriski pret to, ko šie cilvēki vēlas panākt, nerunājot jau par bērnu adoptēšanu. Ja viņi mēģinās adoptēt bērnus.. nu tad lai sargās katrs zilais un lezbiete, kas trāpīsies man pa ceļam.. nešķirošu, bet klapēšu! Visam ir sava robeža.
2008-05-24 15:34:29
|
|
lai staigaa,ka tik man neuzmaacas :dance:
2008-05-24 15:34:18
|
Последние комментарии в темах |
---|