Pirmdienas atskaites.
Autors | Komentāri: 768 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
Aii... Dalailama atkal joko... /bizo nokautreeties... :uups: :uups: :uups: /
2008-06-02 17:00:13
|
dzēsts lietotājs
|
Draate...tad man te pus forumam būtu jāiedod :) Nu nē, labāk tad lai ēd bez sāls nost :)
2008-06-02 16:59:05
|
dzēsts lietotājs
|
iedot... apmeeram izklausaas kaa ubagam grasi pasviest... fuuuuu... ja nemaak radiit iekaari tad kaada tur iedoshana...
2008-06-02 16:58:23
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM...Es tev ticu, par to, ka neesmu tavā gaumē, jo es neesmu tev pa zobam un par laimi, tu to labi saproti :)Bet varu tevi nomierināt, mana vīriešu simpātija arī ir nedaudz savādāka :) Gan izskatā, jo es tevi esmu redzējusi, bet tu, atšķirībā no manis- mani nē :) Nu par raksturu es domāju, ka te nebūtu ko piebilst, tu labi saproti, ka tādi tipa vīrieši mani vienkārši kretinē ārā, un vēl tas analfabētisms... :pipe:
2008-06-02 16:57:41
|
dzēsts lietotājs
|
Jaa Dalailama.... Man gan Fanta patiik.... Neesmu gan feisaa redzeejis Bet taadas jestraas man patiik. Taadas kaa vinja. To saku no sirds...:):):)ha ha. Nu bet goda vaards.
2008-06-02 16:56:46
|
dzēsts lietotājs
|
Njaa,Fanta........vajadzeeja iedot............tad Tevi tagad taa neestu............ :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka:
2008-06-02 16:55:41
|
dzēsts lietotājs
|
Inčīgs flirts
2008-06-02 16:55:30
|
dzēsts lietotājs
|
bidmers...mums jau sen nav sarakstes, iespējams sarakste, tā vārda tiešā nozīmē, ir bijusi pāris dienas, bet pārējais ir tieksme uzkrāmēt pēc iespējas vairāk uz galvas :lol: :lol: :lol: Mums jau no neatminamiem laikiem ir izteikta antipātija vienam pret otru, mēs savādāk nemākam runāt :)Es domāju, ka viņš jau ir uz sliekšņa kapitulēt, ne velti šodien iepīkstējās par aiziešanu :D Bez manas uzmanības, ko es jau sen te nesniedzu, viņam te darīt nav ko :pipe:
2008-06-02 16:53:01
|
dzēsts lietotājs
|
bidmeer!!!.... nu ssoreiz tev atllaussos nepiekrist..... ja tu kaut ko esi lasiijis....tad apmeeram esi sapratis manu gaumi....nu atvaino..... ssoreiz greizi nossaavi....pilniigi neliekullojot.... un nevis taapeec ka man te kaadam kaut kas buutu jaapieraada...... man nav gruuti pateikt.... luuk tu Aigun.... man patiic.... tiessaam patiic..... Evuceens... Ensha.... Dulla dulla.... nu patiikat.... bet tu FS..... nu atvaino..... nu neesi tu manaa gaumeee.... veelreiz atvaino...... kaa sieviete!!!.... man ar tevi ir interesanti eksperimenteet....mani tas aizrauj.... un es godiigi atziistos.... taa luuk..... un saku to no tiiras sirds... :pipe:
2008-06-02 16:53:00
|
dzēsts lietotājs
|
FS !... nu ko tu tur peries...!!!.... liecies vienreiz mieraa..!!!.... labaak paccivinaasim par teemu...... Nu piemeram... Ssii foruma teema bij..... pirmdienas atskaite...??.... vai tev ir ko teikt par teemu..???... jeb turpinaasi nonnemties ar klluudu labojumiem..???.... es jau tev reiz teicu..... manas sekretaares vakance ir aiznnemta..... atlaist vinnu netaisos... un kaa redzi...darba vinnai ir pietiekossi.... taa kaa es zinu par ko vinnai maksaaju... :pipe: .... iemaaciissos rakstiit pats.... man naaksies vinnu atlaist.....tu takss negribeesi lai cilveecinnss deell tevis pazaudee darbu ko..?? .... taapeec.... lai slaveets slinkums.... tas rada daudz papildus darba vietas..... :pipe:
2008-06-02 16:45:58
|
dzēsts lietotājs
|
es varu pachuksteet kur veel vinjsh ir :P :P :P
2008-06-02 16:45:21
|
dzēsts lietotājs
|
Fanta...Nezinu. Es juusu sarakstei liidzi nesekoju. Tu domaa vinjsh padosies??? Un kapitulees??? Domaaju nee. Buutu vinjam iedevusi(kaa vinjsh gribeeja(cik nopratu)) Un Tev tagad buutu miers.
2008-06-02 16:45:20
|
dzēsts lietotājs
|
Dalailama - gribeeju ieveerteet cik dimensijaas tu esi sastopams un kaads tu tajaas esi.. :))par draugiem - kušs.. es tiiri netiishaam.. bet - es tachu maaaku glabaat nosleepumus.. ;) ;) ;)
2008-06-02 16:43:12
|
dzēsts lietotājs
|
Dalailama_ es nevaru nedz apshaubiit nedz neapshaubiit... es tevi zinu tik vien kaa virtuaalu teelu... bet man arii ir shaadas taadas nojausmas :P :P :P :P bet nu es taksh uudeni dzeru regulaari...aa un veel meedzu viinu malkot :P
2008-06-02 16:41:23
|
dzēsts lietotājs
|
bidmers...Ai, DLLM patīk te forumā karināt palagus, nebiji ievērojis? :pipe:
2008-06-02 16:41:06
|
dzēsts lietotājs
|
Aigun....!!.... tu mani atkal provocee..??.... :kiss2: ... kam tev OHO... ja jau draugos mani atradi..??... :wink: :wink: :wink: :pipe:
2008-06-02 16:39:34
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM...ApsteiGt....Es atkal nevaru uztvert tavu komentāru...Nu, iemācies lūdzu rakstīt, pakonsultējies varbūt ar kādu un tad velti man komentārus....Un par provocēšanu....iesaku mazliet pavērot savus komentārus, kur izmanto maģisko burtu salikumu FS, palasi, padomā, pasecini....protams, ja negribi, lai es patiešām sāku runāt un rīkoties līdzīgi tev.....tb. nemitīgi cenšoties tevi izprovocēt...
2008-06-02 16:39:23
|
dzēsts lietotājs
|
Kas par palagu?????
2008-06-02 16:36:54
|
dzēsts lietotājs
|
kaimiņos gan, uz zemes! :hihi:
2008-06-02 16:36:53
|
dzēsts lietotājs
|
bandiiteen..... un tu veel ssaubiijies...par manaam speejaam... :wink: :wink: :pipe:
2008-06-02 16:36:43
|
Lastest comments in topics |
---|