Pirmdienas atskaites.
Autors | Komentāri: 768 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
Dal.. tu esi arii oho? un kaapeec es par to nezinaaju? :DDDDDDDDDDD /bizo rakt Dalailamam peedas/
2008-06-02 16:36:24
|
dzēsts lietotājs
|
bidmers...Kas zin, kas zin...savā ziņā, visi mēs dzīvojam kaimiņos :P
2008-06-02 16:35:27
|
dzēsts lietotājs
|
.... FS !.... taaaa.... cik saprotu...tu tagat provocee uz to ka man buutu japiemin par tavu OHO... manis drudzaino mekleessanu.... nu atradi... nu un kas no taaa... es nesaprotu...ko tu par to tagat cepies...??!!!.... man tas nepaarsteidza iten nemaz.... un man tas nenoziimee pilniigi neko....!!!.... normaala sievisskkiiga zinnkaare un interese..... tu tagat par to pardziivo..??.... centies apsteikt mani... lai es te kaut ko nepasaku lieku...!!!?? .... nebaidies meiten..... !!!.... guli mieriigi..... tas ko tu man pateici.... paliks ar pie manis....un neprovocee mani.... nevajag..... labaak aizej nokaunies.... tu neproti atsskkirt viiriessus.... no tiem kas runaaa... un tiem kas dara..... :pipe:
2008-06-02 16:34:56
|
dzēsts lietotājs
|
Fanta.... Vaalodzes nav biezo rajons.....Es pats netiishaam uzkuulos , nemaz nezinaaju ka kas taads Riigaa vispaar ir iespeejams. Un man shkjiet ka netaalu no Teviss.
2008-06-02 16:34:14
|
dzēsts lietotājs
|
/ Nez kāpēc sāk rasties aizdomas, ka drīz būs izklats kāds lielum lielais palags/ :pipe:
2008-06-02 16:32:20
|
dzēsts lietotājs
|
banditta...Es tagad palučaju pat ļoti lielu udavoļstvije :lol: :lol: :lol:
2008-06-02 16:31:31
|
dzēsts lietotājs
|
bidmers...Nez, es par Getliņu izgāztuvēm tālāk neesmu tikusi, es uz biezo rajoniem neeju :D
2008-06-02 16:31:02
|
dzēsts lietotājs
|
raslabtjis i palučaitje uzdavoļstvije ;) :P
2008-06-02 16:30:23
|
dzēsts lietotājs
|
Fanta....Tur kautkur Tuvumaa nav vieta ko sauc par Vaalodzeem???? Tur nesen zagu cerinjus...:):):) Ceru ka ne zem Taviem logiem.
2008-06-02 16:28:32
|
dzēsts lietotājs
|
Dalailam_ a kaa tu zini, ka es nedzeru ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
2008-06-02 16:23:46
|
dzēsts lietotājs
|
bidmer...Tas tiešām bija stulbs? Nu iespējams tikai viens vārds - pļūtīt, varēja tevi aizskart..ok,par to varu tev palūgt piedošanu, aizvietosim ar- bezjēdzīga runāšana :)Jā, Getliņi ir mana dzimtā puse, dievīga daba, dievīgs gaiss un skats no loga paveras :)
2008-06-02 16:22:40
|
dzēsts lietotājs
|
... bandiiteen....tu takss nedzer..???... jeb jau esi saakusi lietot..???... :pipe:
2008-06-02 16:21:30
|
dzēsts lietotājs
|
Aaaa Fanta... Man beidzot pieleca Tagad sapratu kapeec Tu taa.Man ar ... leenaa domaashana....Sory... ja ko ne taa sarunaaju...:):):):) Veelreiz chau. Buchas Tev uz nakti.:):):)
2008-06-02 16:21:08
|
dzēsts lietotājs
|
cava_ tu tak pats ljoti labi arii reekjinaajies ar to, ka buus nosodiitaaji... un sashutums nevietaa tagad ir.... jo patiesiibaa nosodiitaaju alazh atrodas vairaak nekaa to kas tomeer izprot situaaciju kaa taadu ;)
2008-06-02 16:20:49
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM...Kāpēc gan neapspriedīsim. Nu gluži tavas privātās vēstules no oho es te nepublicēšu, tas gan, es taču neesmu tik zemiska, bet tas, ka tu gaidi no manis spēcīgas emocijas, nu, ko gan tu tagad liedzies, lai tauta zin, kādēļ tu tik cītīgi mani mēģini kabināt, citādi vēl radīsies nepamatotas aizdomas, ka esi manī samīlējies. Tev to vajag? Tu jau bidmērā šodien tādas aizdomas radīji :) Es, lūk, nevēlos, lai kāds tā domā, tāpēc atklāju šo mazo noslēpumu, ko tu man vienreiz uzticēji. Tomēr, tā kā es NEESMU seksopatalogs, tad šķiet, ka man nav tiesību uz tevi eksperimentēt šādā vaidā..un ja nu beigās vispār noķersi impotenci?Tākā piedod, vairs ne..tiec ar savām sievietēm un potenci galā bez manas palīdzības..ja umivaju ruki :roll: :pipe:
2008-06-02 16:20:39
|
dzēsts lietotājs
|
davaj met mieru... labaak ieliet rumu un taa leenaam malkot... dziive tak ir skaista un nevajag teereet laiku muljkjiibaam :P :D
2008-06-02 16:19:28
|
dzēsts lietotājs
|
Fanta.... Taatad nepamaniiji savu izteikumu stulbo??? Tu savu viedokli neaizstaaveeji... Bet izteicies par cita viedokljiem. Nu un es ar.... netaisos Tevi njemt guustaa. Vari dziivot savaa Salaspilii.... un katru riitu braukt ar vilcienu uz Riigu.
2008-06-02 16:16:50
|
dzēsts lietotājs
|
bidmers...Ļoti nevietā bija piemērs par -apdirst, lai izpatiktu. Neredzu te nevienu, kuram man gribētos izpatikt....Iespējams, tas bija labs piemērs, lai parādītu, ka ne visi, kuri sevi uzskata par gudriem, tādi reāli arī ir. Es vismaz netiecos cilvēkiem norādīt vietu viņu dzīvē, kā arī neauglīgi mācīt, ja pati neesmu ne tuvu sasniegusi kaut kādu vieduma līmeni, ne tikai prātā, bet arī zināšanās, bet citiem, kā izskatās, tas nav šķērslis....raksta kā pirmklasnieks, bet māca kā Visuma pavēlnieks.
2008-06-02 16:16:28
|
dzēsts lietotājs
|
:-D baigie gudrīši, paldies par izsmeļošiem padomiem, cik saprotu te visi ir imūni pret mīlestību, un netic ka tā var atnākt pēkšņi. Da nav man pirmnais sakars, un vienmēr esmu pārtraucis tos jau pašā jūtu uzplaiksnījuma sākumā, kuri parasti bija no sieviešu puses, nevis parasti bet vienmēr. Un te nu ieberzos pats, ne jau es mīlestībā atzīstos vēstulēs, ne arī tikšanās reizēs, besī ārā visi nosodītāji, protams ka nemeklēju mīlestību, bet dabūju to ko negribēju, nu un tagad jāiziet no situācijas. Skatos ka vajadzētu saitam nomainīt nosaukumu uz tikumība.lv, tas kurš meklē seksu pa malām, un precētie te ir jūra, var rēķināties ar to ka tā var gadīties...............man nevajag padomus un analīzi, es pats zinu ko daru........................ :pipe:
2008-06-02 16:16:04
|
dzēsts lietotājs
|
atkal aiziet juurinjaa kursh gudraaks un varenaaks.... elpojat dzilji... :D
2008-06-02 16:15:15
|
Lastest comments in topics |
---|