Priekšlaicīga ejakulācija....
Autors | Komentāri: 908 |
---|---|
|
Aleksi, beidz sapņot ūū, atgriezies dzīvē :lol:
2009-08-12 12:49:20
|
|
Aleksi...šodien laikam par daudz runāju, ne?!!! :lol:
2009-08-12 12:37:14
|
|
Aigun...nu bet kā jau teicu pati, ka dzīvē viss ir savādāk... :roll: nedzīvoju jau savu iedomu pasaulītē, kur viss man ies no rokas...nu ja nesanāk noturēt vīrieti nu ko darīt-neiesi jau apstāties pie tā-būs grūti, bet laiks dziedē visu, tomēr galvenais jebkurā gadījumā izmantot visu, lai tā nenotiktu... :roll:
2009-08-12 12:36:36
|
8) 8) 8) 8) 8)
2009-08-12 12:36:26
|
|
liekas, ka olsenas tēzes vajadzētu augšā, tās reklāmas vietā piespraust... :pipe:aizsapņojās par dzīvi ar olsenu... :roll:
2009-08-12 12:33:30
|
|
|
Olsena - tici man - dazreiz arii visu sho lielisko lietu apvienojums neliidz, jo - DLLM man piekritiis, ka viirietis peec savas buutiibas ir mednieks - cits medii reaali, cits virtuaali, cits tikai sapnjo par mediijumu.. :))
2009-08-12 12:17:48
|
|
DLLM...bļāviens, precīzāks trāpījums nav iespējams-mans ir šokā...nu es par to tonusu runāju... :lol: :lol: :lol: jo tiešām, lai arī kā es cenšos atturēt sevi no tā visa, kas man tur sanāk, bet bez tā man tiešām nebūtu tās enerģijas, lai ietu tālāk...nu kaut kas jau būtu, bet tomēr ar tādu atdevi es nespētu normāli dzīvot, stradāt, mīlēt...utt... turklāt fakts jau arī tāds, ka mana otrā pusīte jau arī ir laimīga par to, kāda es esmu... viņam jau arī ļoti daudz tiek tās enerģijas, kas ir manī...utt...bet šajā gadījumā nekāds cits risinājums škiet, nesanāks...man pat citreiz ir tik ļoti bail aizdomāties, kas varētu būt tālāk-tieši runājot par pastāvīgajām attiecībām un vispār ar manu dzīvi kā tādu...jo šitā staigājot pa naža asmeni, nav iespējams ilgi palikt sviekā... :roll: :shock:
2009-08-12 12:16:52
|
|
kādi gudri visi palikuši , nav pat ko d... pasūtīt :pipe:
2009-08-12 12:15:19
|
|
Aigun...nu galvenais jau ir saglabāt mieru...pirmkārt, ja jūtu ka kaut kas man viņā liekas ne tāds kā parasti, nekad uzreiz neprasīšu tieši, jo zinu, ka uzreiz jau man neviens kā balta lapa neatklāsies, bet tad jau ar viltu var izvilkt to visu info...nu vismaz apmēram izsecināt, kas tad tur pa lietu utt...nu un risinājums...pat īsti nezinu-es laikam nekad neesmu ar to tik ļoti saskārusies,jo vienmēr esmu centusies būt vīrietim interesanta, aizraujoša utt-kā lai pasaka, apvienoju trīs lietas vienā-cenšos būt pati labākā saimniece, sieva, mīļākā...nu un gandrīz neviens vīrietis negrib atteikties no kaut kā tāda, lai apmainītu mani pret citu....saproti!!! Varētu teikt, ka cenšos izskaust to domu jau pašā sākumā...tomēr dzīvē ir savādāk, iespējams, ka man tomēr arī pašai ir ļoti paveicies ar tādu vīrieti, kas ir šobrīd... :roll: :-D
2009-08-12 12:10:49
|
|
:pipe: ....... taada situaacija Olsen rodas parasti tad kad.....zaudee motivaaciju...... a kam tu to dari...?....... nafig tev tas...?....... un kas veel traggiskaak.......un taalaak ko...?..... :pipe: ...... shiiis te....blakus bleennas kaa tu saki...... ir tieshi taas...kas paliidz tev notureeties raamjos...... un tonusaaa..... :wink: :pipe: .....lai atkal turpinaatu ierasto cellu...... :pipe: ........ he....... bllin..... lloti liidziigi kaa man pasham............ :pipe:
2009-08-12 12:09:35
|
|
DLLM...nu nav jau nemaz ik daudz runa tieši par to cik nopelnu tā raujoties... :roll: īstenībā nekas dižs jau nav, bet no viena darba neeju projām, jo jūtu nepieciešamību saglabāt savu darba pieredzi šajā jomā, kas man liekas vērtīgāka par to naudu, ko tur vispār saņemu...saproti... un otrs skaidrojums tam visam...ir tāds, ka sēžot mājās vai ja ir daudz brīvā laika, tad bieži vien nododos dažādām muļķībām...tieši tāpēc pēc iespējas vairāk cenšos aizpildīt savu laiku ar kaut ko citu, lai nekādām blakus lietām laika nepaliek, bet tik un tā paspēju sadarīt arī blēņas... :lol: :roll: -nekā sevi nevaru nosargāt no tā visa... tagad rudenī atkal vesels saraksts ar plāniem utt...tad jau redzēs, kā būs... :-D :roll: tomēr pareizi tu saki, par to sadegšanu...tāda tipa cilvēkime kā man ir jāsargās no depresijas un tāda veida sērgām...jo tas tiešām daudzas reizes beidzas ļoti dramatiski... :roll:
2009-08-12 12:05:34
|
|
olsena - pastaasti labaak - ko tu dari, ja juuti, ka tavam viirietim taa attieksme ir mainiijusies? :roll: :roll: nav jau jeegas nostaaties pozaa un prasiit - kas ir noticis.. - taapat nestaastiis.. 8)
2009-08-12 12:03:48
|
|
:pipe: ..... ensh..... es esmu meitenei rocinnu pie ginekologa tureejis........kaapeec gan nevareetu pie zobu aarsta.... :pipe:
2009-08-12 12:02:33
|
|
Aiii!! kas te par interesantu diskusiju - aizraavos lasiidama.... :irok:
2009-08-12 12:01:18
|
|
Ensha... :mrgreen: :lol:
2009-08-12 11:59:43
|
|
:pipe: ..... par tavu energgiju....man ir savs priekshtads....ieveeroju jau to....!... :pipe: ...... tikai esi bish mieriigaakaa......ka nepaardedz...!....... :pipe: ..... laigan..... to tagat taapat nesapratiisi........... tev vienkaarshi tas iekshaa ir..... :pipe: ......... bet domaaju...... ar laiku tu piebremzeesi......jo sapratiisi ka visu naudu nenopelniisi taapat......... un sapratiisi ka vinna tik daudz nemaz i nav vajadziiga.......... un sapratiisi...ka Dziivoshana...... taa izpratne ar lielo burtu....... ir svariigaaka par visaam paareejaam materiaalajaam lietaam..... :pipe: ........ bet to tu sapratiisi ar laiku........ kad buusi liidz tam pati nonaakusi...savaa apzinna..... :pipe:
2009-08-12 11:59:36
|
|
DLLM...par greizsirdību......... jebkurā gadījumā...pati bieži saku meitenēm,sievietēm, ka viņas par daudz satraucās par saviem dārgumiem...streso par katru nieku un mājās arī pastāvīgi izjautā kas un kā..bet tās scēnas jau ne pie kā laba nenovedīs...domāju, ja sieviete ir stipra, tad viņa var atrast kādu citu veidu, kā ar to cīnīties...es domāju, ka spētu sevī kaut kā to visu kamolu noturēt, saņemties, kaut kādā viedā izmainīties uz tādu pusi, lai mans dzīvesbiedrs būtu patīkami pārsteigts un pavisam piemirstu par apkārtējā mama dzimuma pārstāvēm...bet tam vajag ļoti daudz spēka... :roll: :shock:
2009-08-12 11:58:11
|
|
DLLM - nē.. ar to viss ok ;)Tēti, negribi man šodien rociņu paturēt ? Man jaiet pie zobārsta :cry:
2009-08-12 11:55:21
|
|
Olsena ir forš skuķis, smukiņa un tā ;) piekrītu, ka viņas vīrietim ir paveicies ;)
2009-08-12 11:54:46
|
|
:pipe: ...... ensh....... pie logopeita nebuus jaaiet........ valodas raustiishanu aarsteet tak... :shock: :shock: :shock: :pipe:
2009-08-12 11:54:44
|
Lastest comments in topics |
---|