Priekšlaicīga ejakulācija....

Autors Komentāri: 908
Un ja runā par to, ka tu saki, ka manam vīrietim ir paveicies...nu zini ļoti lielā mērā jā-es [ati tam piekrītu...un pati apzinos un citi man pastāvīgi saka, ka man ir pareizā attieksme un pieeja tieši tādos jautājumos, kas skar vīriešu ...heh...bet tomēr reti kurš vīrietis var mani paciest-esmu tāds nemiera gars, nenogurdināma, diezgan spontāna, man vajag visu tūlīt un uzreiz, vienmēr aizņemta, jo uz sevis uzņemos ļoti par daudz viskaut ko...utt................turklāt neskatoties uz to visu, man vienmēr ir bijis nepiečams tas, lai vīrietis man spēj tikt līdz, tas nekas, ka esmu nostrādājusi abās divās darba vietās, rīt agri jāceļas un tā, bet ja man gribas atpūsties, tad es tajā pašā vakarā varu sataisīties un iet tautiņās...rīt būs grūta diena, bet neko darīt...vēlāk atkal būs labi...-saproti?!!! Baigi grūti turēt šādā ritmā līdzi... turklāt esmu diezgan uzmacīga, uzstājīga...un citreiz par daudz runāju... :reeka:
2009-08-12 11:53:26
Es atceros,ka es vienā pirtī pamostoties kaut kur.. kur tava mugura man bija tuvumā, sabijos :reeka: :reeka: No tā spalvu mučkuļa :lol:
Bet nu mans tētis :kiss: mīļš papucītis :) pūkains :lol: :lol:
2009-08-12 11:53:13
:pipe: ...... Ensh...... :wink: .....nu tak......visi no viena koka nokaapushi vien esam.......... cits agraak......... es redz....pavisam nesen........ :wink: :pipe: :reeka:
2009-08-12 11:50:57
:pipe: ..... daudzas mullkkibas viirieshi sastraadaa tikai no domas vien...ko par to vinniem teiks vinna partnere........ un no taa visa sanaak biezzi vien nevajadziigi incidenti......utt...... pilniigi bez pamata......... :pipe:
..... standartaa.... viirieshi censhas taadas lietas sleept no savaam draudzeneem.....vai izvairiities staastiit....lai lieki neizraisiitu greizsirdiibas juutas vinnnaas...... :pipe: ..... laigan...... savu devu....taas..... dziivee un attieciibaas ir nepiecieshama......... :pipe: ........ sarezzggiiti....... sarezzggiiti es tev teikshu....... :pipe:
2009-08-12 11:49:04
aaaaaaaaaaaa... kāda tētim bilde :reeka: :reeka: Mērkaķēns :lol:
2009-08-12 11:44:55
DLLM...es jau tev vienreiz teicu par to greizsirdību...ja zināšu, kā pats vīrietis pret to visu attiecas, kāda viņam pašam ir attieksme pret citām sievietēm, kā viņš viņas uztver viņu uzmanību pret sevi utt...ja ar to viss ok, tad nekādas greizsirdības nebūs un tas,ka sievietes cenšas kaut kādā veidā viņu izprovacēt utt, tas ,man neko nenozīmē, man vēl citreiz ir pat ļoti patīkami, kad redzu kā sievietes skatās uz manu vīrieti, vai arī tuvāk iepazīstot, sāk runāt viskaut ko labu utt, tas jau tikai viņu paceļ manās acīs...man vispār ir patīkami just, ka viņu grib vēl kāda, ne es viena, bet tieši šobrīd es esmu labāka par viņām visām, jo viņš taču ir ar mani :lol: -nu mazliet tā pārspīlēti teikts, bet apmēram tā arī ir... -un vispār neesmu pārāk greizsirdīga, reti, kad širmis uz šito lietu aizverās, bet tas ir vienīgi tikai tad, kad jūtu, ka kaut kas mainījies paša vīrieša attieksmē... :roll:
2009-08-12 11:44:34
...... :pipe: ...... taa bllin........ atradu to spalvaino........ :pipe:
2009-08-12 11:40:18
:pipe: ...... matild......... a ko tu domaaji....... svaiga galla paliek svaiga....!....... tu zini kaa buutu jaapagatavo taa vecaaa.......lai no svaigas noveerstos...!..... :irok: ...... ir jaabuut talantiigai pavaarei.......un visaadu piedevu nav jaazzeelo...........viirietis jau dziivnieks primitiivs....pashas sakat.....un lieliski nojaushat kas vinnam vajadziigs lai to notureetu........ :pipe:
2009-08-12 11:36:39
Dala, es biju labākās domās par Tevi, domāju, ka esi džentlmenis, a Tu tikai uz svaigu gaļu, vecās dāmas aizmirsti ātri :roll:
2009-08-12 11:33:11
:pipe: ........ bllin.... olsen...... :irok: ....... taviem viirieshiem ir paveicies......... saku kaa ir..!... :pipe:
....vai tu saviem viirieshiem llauj ariii justies briivam...?....... ar greizsirdiibas sceenaam nemoci..?.... :pipe:
2009-08-12 11:32:54
miilulite..nu es jau nepavisam nesatraucos...vnk kaut kā no malas ļoti dīvaini liekas-nav par ko stresot, bet tu cepies tā ne pa jokam... :lol: :lol: :lol: nekā personīga, bet mazliet smieklīgi... :-D :-D :-D
2009-08-12 11:31:54
:pipe: ...... Matild.......nu atvaino.... :kiss2: ........ kameer skuupsta roku........... nopeeta Motjkas kaajas un gurnus...... :roll: :roll: :P :P :pipe:
2009-08-12 11:30:35
DLLM...tomēr esmu tiešām ievērojusi,ka vīrieši vēl vairāk nekā sievietes tiecas pēc tādiem pieskārieniem, glāstiem ...kaut kā pat mazliet neraksturīgi liekas, bet to jau sen-no mazotnes-esmu novērojusi!!! Vispār ļoti veselīgi vakaros, kad satiekot savu vīrieti mājās, sievietēm vajag samīļot viņus, nevis tikai ar buču uz vaiga, bet uz mirkli nosēsties blakus, maigi apjautāties, kā tad īsumā aizvadīta diena, paglaudīt plecus, vēlreiz noskūpstīt un tad tikai piedāvāt vakariņas... :-D :-D :-D nu kaut kā tā , jo esmu pāris reizes tā darījusi, jo tad kaut ka\'vīrietis uzreiz atslābinās un sajūt to māju atmosfēru, sievietes attieksmi utt...nedomā vairs par darbu un tik tiēšam atmaigst...utt..................................nav jau slikti arī ureiz pēc atnākšanas gultā iekšā :gulta: un tad tikai vakariņas-sākumā, lai atstrādā tās stundas, kas aizvadītas pie ģimenes pavarda... :reeka:
2009-08-12 11:29:54
Dala, fuj kāds Tu esi palicis :roll:
2009-08-12 11:27:36
:pipe: ...... matild....... a tev ko.....tish prom.......... nnems veel un novaardos mani..... :evil: :evil:
2009-08-12 11:25:56
to bildi laikam nesagaidiit...........visu tik viņam......
2009-08-12 11:20:49
nu tas taaa............atri iekarstu nu atri........................... atmaigstu..............bet nrvi ar to mna nebojāsas.ta ka vari smukiņā nesatraukties............
2009-08-12 11:20:21
(arī gaida Dalas bildi) :pipe:
2009-08-12 11:18:47
Skatos, ka viens te riktīgi sapukojies... :shock: :lol: kāpēc tu pati sevi lieki satrauc, nesaprotu...?! :roll:
2009-08-12 11:18:38
DLLM ar sievieteem ir tieši tāpat.........dažreiz pat sexu nevajag............
2009-08-12 11:16:58