seks bez juta.......
Autors | Komentāri: 317 |
---|---|
|
/Rincene saceļ savus brunčus un pošas prom uz NBS daļu krāsot oliņas/
2012-04-06 07:41:01
|
|
Rix čau! Un kātman izdodas? :lol:
2012-04-06 07:39:41
|
|
Jā, VSOPa........brunčus rauj augšā abas kanceles un liek čuriņas kopā :lol: :lol: :lol: :lol:
2012-04-06 07:38:58
|
|
jā......kuš kuš........bet te jau negāja runa par argumentiem...........ir tāda zinātne kā psiholoģija......un tajā vārdi jūtas un sajūtas katrs definējas savādāk..........tas bija tikai tas ko es tev gribēju pastāstīt......no katras vietas kur esi ir jāmācās un jāiegūst jaunas atziņas........
2012-04-06 07:37:42
|
|
Rincene, tieši tā, ir jāizvērtē, ko paņemt no otra, nevis klausīt un piekrist visam, ko kāds cits ir teicis/rakstījis! :wink:
2012-04-06 07:37:17
|
|
Labriit Pishlji bez Juutaam.. :lol: :lol:
Mister....Tu tak te sewi nepaartraukti reklameee... :shura:
2012-04-06 07:37:04
|
|
Mieru tikai mieru... labāk par lielajiem O :P
Ri, Tu jau arī tikai sevi dzirdi un domā, ka ir viena baznīcas kancela, bet citu nemaz nevarētu būt. Ak vai ko nu tagad darīt raut brunci uz augšu, ja pēkšņi kāds no pretējās kanceles sludina to ko pat nemaz negribās dzirdēt :P
2012-04-06 07:36:54
|
|
Citi mēdz uzvilties par to, ka kādam citam izdodas apgāzt viņa argumentus!
2012-04-06 07:33:39
|
|
:xwitch: .........te arī pierādas, ka dzirdam tikai sevi un klausīties nemākam..........neviens nav teicis, ka jāpieņem otra viedoklis, un lielākā daļa arī necenšas uzspiest savu viedokli.........bet ieklausoties otrā mēs kļūstam bagātāki...........nu, ja ........aizfilozofējos par stulbumu, kas valda mums apkārt :lol:
2012-04-06 07:32:24
|
|
Ri beidz burkšķēt :P Ja cilvēkam nav skaidra atbilde uz savu jautājumu tad viņš to uzdos vai virpinās tik ilgi kamēr spēs izdabūt tieši to ko ir domājis izdabūt :P
2012-04-06 07:25:53
|
|
Un nav, viens un tas pats... Mūsu izvēli pieminēju kā piemēru un arī to pieminēju! :wink:
Ir jau labi, neuzvelcies par sīkumiem, ir jautrākas tēmas... par neko! :wink:
2012-04-06 07:25:41
|
|
Rincene :wink: man ir galva pašam uz pleciem, tā pat kā Tev un man nav vajadzība lasīt un piekrist tam, ko kāds cits ir pasniedzis par pareizu... nekur tas nav iegravēts, ka tieši tie vārdi ir tie, no kā sastāv mūsu dzīve!
2012-04-06 07:18:19
|
|
Nē..........nepiekrītu.........cepieni sākas tad, kad 6 postos sāk malt vienu un to pašu....... :roll:
p.s.......sajūta tāda, ka viens ienāk - izklāsta savu viedokli, mēs ar tevi izdiskutējam, nonākam pie secinājumiem.....kaut vai katra saviem.....ir OK......tad iezveļas pirmais runātājs :evil: un atkal to pašu, ko jau vienreiz izklāstījis :lol: :lol:
2012-04-06 07:16:23
|
|
Ri, ko sūti uz māti googli, ja par to var tepat padiskutēt???? Ja beidzas argumenti tad sākas teksti ar \"cepieniem\"????
2012-04-06 07:14:52
|
|
Kuš kuš........ko tu cepies.........bet nejauc jūtas ar sajūtām.........paciemojies pie mātes Googles :wink:
2012-04-06 07:10:18
|
|
Un vēl, pavisam vnk... ja, piem. Tev Rincene, būtisks būtu... tā saucamais \"pliks sex\", tad Tu atsauktos uz katru vēstuli, ar burvīgi izsmeļošo piedāvājumu-\"seksu gribi\"?
Katram, kurš pieļauj iespējamību, satikties ar kādu no šī saita, ir milzīgas iespējas izvēlēties. Tad jautājums, kāpēc jāizvēlas?! Mēs izvēlamies to, kurš mums patīk. Patikšana, kā labi zināms, ir pirmais solis... arī iespējai, nokļūt līdz gultai. Tad nu šis, iespējas brīdis, arī ir tas, kurā rodas zināmas jūtas!
Katram profilā ir ieskribilēts (ja ne profilā, tad atklājas sarakstē), ko mēs vēlētos, kādu vēlētos!
Ja pliks sex... tad priekš kam tas viss?! Kas pirmais gadās pa ceļam peles klikšķim, ar to arī dod vaļā.
Cilvēki daudz ko sarežģī, un pieļauju, ka liela daļa pat paši neapzinās, kāpēc to dara. Vai tiešām, tās, MK pieminētās bailes ir tik lielas...
/aiziet strēbt kafiju/
2012-04-06 07:04:46
|
|
Ri, Tu tak tagad nedomā apcelt bikšainos, ka šie ir baigi vienveidīgi savos tekstos?! \"Tev viss būs, es esmu pats labākais utt.\" Nē nu es jau patreizējōs šedevrus tiešām nezinu, bet neticu, ka viņi pēkšņi kļuvuši kreatīvi savās lenkšanas prasmēs.
2012-04-06 06:58:37
|
|
Ir gan - jauni meiteņi dzīvo ar atkārtām ausīm un klausas vīrieša glaimos un solījumos(kuri pa lielākai daļai ir tāpēc, lai iedabūtu meitieti gultā), bet babeņi jau šo zelta vervelēšanu šķiro un lai iedabūtu viņus gultā jau vajag citu dziesmu.......un vispār - te jau sākas kurš kuru tajā gultā iedabū...... :lol:
2012-04-06 06:52:29
|
|
Par mutes palaišanu ar slapju dvieli pa skūpstelēm :P
Pa lielam tak nav atšķirības starp babeņi un meiteņi... Nē nu, ja Tu piekasies pie apzīmējuma tad lai paliek babeņi :P
2012-04-06 06:43:55
|
|
Meiteņi vai babeņi?.........te ir liela atšķirība :wink:
p.s. un kur to dvieli spraudīsi :shock: ?
2012-04-06 06:40:51
|
Lastest comments in topics |
---|