seks bez juta.......
Autors | Komentāri: 317 |
---|---|
|
Ri, Tu tak nav mans brūtgāns... :D :D tā kā nemuldi te muldamo... / iet saslapināt dvieli/ :D :D
Man tomēr vairāk interesē kā meiteņi tiek galā ar tādu tukšuma sajūta, kad tikai drin drin un visi smuki pa mājām!
2012-04-06 06:38:05
|
|
......man neko nevajag izvilināt........tāpat zinu :wink:
2012-04-06 06:36:36
|
|
(c) vai ir iespejams seks vairakas reizes menesi ar vienu un to pasu cilveku un bez jutam?????????
Zinu konkrēti pāris bikšaino, kas tā dara un viņi māk nodalīt sēnalas no graudiem. Tas ir aizslēgt to daļu kur jūtas un atvērt tikai ģenitāliju pamierināšanas kambarus. Bet varbūt viņi vienkārši pļurkst, jo otram paurītī ielist ta nav iespējams.
Ri, nemaz necenties no manis te izvilināt par akmeņiem! :twisted: :lol:
2012-04-06 06:35:24
|
|
Ri, a es naivā domāju, ka lielais ir vaginālais O, bet mazie, kad Tu dušā ar strūklu gar klitoru spēlējies... Fui fui kā es šitā varēju padomāt :D
2012-04-06 06:26:39
|
|
Tomēr man šķiet, ka tiem ar mehānisko darbību viss ir daudz vienkāršāk. Gribās tādas saksrusto čuriņas un lieki neko tur nedomā.Bet vai neveidojas tāda kā tukšuma sajūta? Man noteikti veidotos, bet tas varbūt ir tikai man, jo es vienmēr izvēlēšos to daļu kur ir jūtas, kad Tu itkā otrā izkūsti. Vienvārdsakot lidinies un neko sev apkārt neredzi kā tikai to vienu vienīgo.
Ja tas otrs ir tikai tā reizi pa reizei pakniebties tad lū ir tā, ka viņš vienā pagriezienā kļūst garlaicīgs un rodas vēlme izmest miska\'tē, jo redz mehānikā tev neinteresē izziņas procesi, bet uzsvars ir tkai un vienīgi uz čuriņu krustošanu.
2012-04-06 06:13:48
|
|
Kuš kuš.........redz līdz cik lielai analīzei nonāk viena tēma, katrs vārda vairākās nozīmes tiek izķidātas.......bet sākuma doma (manu prāt) bija par tādām jūtām kā mīlestība, maigums,kaisle, draudzība, cieņa......bet pastāv jau arī šīs sīkās lietas un tās vairāk sauc par sajūtām..........bet lai nu kā tur būtu......es uzskatu, ka vairākumam būtu jānobeidzas aiz fizisko vēlmju neapmierināšanas, ja katrā seksā vajadzētu tikai mīlestības jūtas................................lai precētie cīnas ar savu mīlestību un cieņu.............bet es gribu vienkāršas patīkamas sajūtas........ :wink:
2012-04-06 06:13:36
|
|
V. piekrītu, tam, ka ir tādi, kam tas nepieciešams... bet, cilvēks nav mašīna, ja pretim ir partneris- cilvēks... nu šo es nesaprotu... man gan liekas, ka tie, kas runā par \"bez jūtām\", sevi noliek tādā statusā, tikai nesaprotu kāpēc!!! Ir, kad ļoti vajag, nu ķip fizioloģisko vēlmju apmierināšana, ok, bet ja ir otrs, nu nevar par viņu nedomāt, mēs tak neizturamies kā pret kaut ko mākslīgu... mēs kontrolējam pieskārienus lai otram nenodarītu pāri... ar tiem mēs otram sniedzam baudu, tā tad jūtas.
2012-04-06 06:06:45
|
|
Seks bez (kaut kādām, bet) jūtām, ir tas pats, kas no Gaiziņa gāzt ar slavomenēm... ap jāņiem! :idea:
2012-04-06 05:39:53
|
Nu ar sīkā pateica. :pipe: \"Ēst bez sāta.\" :pipe:
2012-04-05 23:53:59
|
|
|
Sekss bez jūtām. nepiepildītas emocijas.
2012-04-05 23:52:22
|
Armand, tās tad nesauc par sievām vai vīriem, bet jaunības dienu kļūdām, kam nu gadījies kļūdīties. :wink:
2012-04-05 23:12:43
|
|
|
Jā ar sievu vai vīru
2012-04-05 22:39:35
|
RIXa, interesanti gan. :roll: Kur, kad, par kuru es būtu sniedzis kādas seksa atsauksmes? :roll: Tas ir kaut kas pilnīgi neiespējams. :pipe: Domāju, ka tieku jaukts ar kādu citu. :pipe:
2012-04-05 22:33:55
|
|
|
Mister...tikai newajag,ja.... :nunu: :nunu:
Wiss....chuchat saldi,shmurguliishi.... :miegs: :miegs:
2012-04-05 22:19:51
|
|
Par tēmu - pilnīgi iespējams,tāpat kā jebkas cits uz šis pasaules, ja ar jūtām te bij domāta iemīlēšanās/mīlestība.
2012-04-05 22:06:18
|
RIXa, :nunu: tieši to pašu iemeslu dēļ es NEKAD ne par vienu neesmu izpaudis nekādas atsauksmes. :pipe: Un vispār pat informāciju par teorētiski iespējamām atsauksmēm iegūt varētu būt ārkārtīgi grūti. :pipe:
2012-04-05 22:03:51
|
|
|
MK..tad kaadeelj gan esi iedomaajies,ka tiem citiem buutu jaatic tawaam\'atsauksmeem\'?
2012-04-05 21:51:23
|
Funkcionār, sen zināms joks / citāts, ka \"Seksa laikā gribas padziļināt attiecības\". :lol:
2012-04-05 21:36:50
|
|
Rincen, :irok:
Blēde, vienkārši ziņkārība? :shock: Uz ko? :roll: OK, man būtu ziņkārība, ja jau iepriekš būtu pieejama informācija par kaut ko retu un īpašu, kas škistu interesants, bet tas arī viss un nav pat gala arguments seksam. :pipe: Piedevām, tā kā es citu \"atsauksmēm\" vispār neticu, pilnīgas muļķibas ir tie citu viedokļi, tad arī der tikai varianti, kur neapšaubāmi fakti par kaut ko. :roll: Bet varbūt manī ir par maz zinātkāres šādā skatījumā? :roll: Viss iespējams. :pipe:
2012-04-05 21:35:51
|
|
|
Sekss bez jūtām nav iespējams. Ja ir sekss, tad ir arī kaut kādas jūtas. Kādas jūtas? Seksuālas.
2012-04-05 21:26:22
|
Lastest comments in topics |
---|