Tautieši, sveštautieši un līdzgaitnieki šajā saitā!
Autors | Komentāri: 171 |
---|---|
Afrodžita, man šķiet, ka viņa izlikās...patiesībā tā veča draugi viņai bieži teica patiesību,tjipa prikola veidā,viņa uztvēra to kā joku,kaut gan tā bija patiesība...stulbi,ļoti stulbi...
Viņa prasa draugiem,kur ir manējais,šamie viņai pasaka,kā šis ir ar kādu un pisās!
Protams viņa visu laiku uztvēra to kā joku,tik pasmaidīja,pateica beidzat jokot un dzīvoja tālāk...
2017-01-10 12:08:33
|
|
Helmuts, vot labāk ņizarikaisa!
Man sencim māsa arī ir inteliģenta sieviete.Vienmēr esmu uzskatījusi,ka šamā ir svētā utt.,arī bērni viņai,ņi to što ja...un,vispār man trauma, ka šamā šitā ir izdarījusies jaunībā,kaut vai vienreiz...
2017-01-10 12:02:06
|
|
Helm, jā, pāri var nodalīt seksu ar citiem no savām attiecībām un seksa, jo uztver kā izklaidi :twisted: pie noteikuma, ja nevienam "neaizkrīt ciet".
2017-01-10 12:01:36
|
|
A meiča izvēlējāa labāk nezināt vai tēlot, ka nezin, nesaprot neko.. :pipe:
Un vispār nav ko tenkot un tjipa censties kādam atvērt acis..., pats var palikt vainīgs. Un piekrāptā puse ļoti negrib ticēt tādai info, jo nav gatava uzzināt patiesību un pa šnobeli var dabūt pats infas pienesējs. :-D
2017-01-10 12:00:20
|
|
|
Tkārtošos - kāpēc neviens pāris neko neiekomentē? :D :lol:
Laikam kko pateicu, kā ir.. :P
2017-01-10 11:59:30
|
Eva, nu nez... Līdz galam nepiekrītu par naudu. Mīļākos un joberus var ņemt ar lielāku naudu, bet, ja ir ar kādu tā emocionāla saikne, tad tā nauda tomēr mazliet zaudē to nozīmi.. :roll: nē, nu, protams, pāķim no Pampāļiem gan jau grūti būtu iespraust man starp kājām un atvērt manu sirdi. :roll: tie slāņi jau izlīdzinās, ja neieciklējas uz čista tīru aprēķinu. :roll:
2017-01-10 11:57:18
|
|
Ko,jūs tur ieciklējāties uz vienu veci:doh:
Tur ir 3pilnīgi citi veči,katrs stāsts ir par citu veci :idea:
2017-01-10 11:57:07
|
|
Aleks, viss apbrīnojamākais ir tas,ka visi visu zin,bet to,kuru krāpj,viņš nevelna nezin:pipe:
Viņš ir pataisīts par totālu muļķi....jā un,kurš būs tas labdaris,kurš pieies un pateiks-eu,a tur Tavējais ar to šito un to?!
Neviens negrib jaukties iekšā...vienaldzība...
Miesta krogā vienai bārmenei,disenes laika pateica,izej ārā ,līdz šūpolēm un paskaties, ko Tavējais tur dara ar to un to!
Viņa neaizgāja...varbūt nenoticēja,hwz...grūti spriest..
2017-01-10 11:55:50
|
|
|
Den - nomierināji :D
Nu nav tā, ka vienmēr visi ar visiem.
Mani vecāki, vecvecāki arī ir inteliģenti cilvēki un par viņiem neviens nerunā, ka pisušies apkārt jaunībā..
Par citiem gan es zinu, jo sataisītie bērni arī runā par darbiem :D
Tas ir jauki, kacilvēki var no'dzīvot 50 gadus kopā bez krāpšanas!
2017-01-10 11:51:44
|
|
Den, acīmredzot konkrētā miestā tas ir vienīgais genotipiski sēcīgs tēviņš, pret kuru ir visai grūti pretoties.
:pipe:
2017-01-10 11:50:34
|
Helmi, neuztraucies, man tā kopiena lielāka :D
Bet tādos laukos situāciju arī mazliet saprotu, lai gan tagad tik sīki nepārzinu, jo neesmu bijis. Bērnībā, krievu laikos, tak cilvēku ciemos un kolhozos bija daudz, seksa PSRS nebija, bet tāpat, pat mēs bērni bijām dzirdējuši, kurš ar kuru tur ciema ietvaros laiž... :roll: Tā ir tāda sava veida noslēgtas kopienas problēma, visi visus pazīst, visu par visiem zin un visi ar visiem ir kaut kādos sakaros bijuši. Un kur nu vēl nebeidzamās teikas, stāsti un pasakas :pipe:
2017-01-10 11:48:59
|
|
Helmuts, par mani vismazāk vari uztraukties :lol: Es šeit esmu kādreiz visus mīlējusi,parasti apmēram 2 nedēļas:shura:
2017-01-10 11:45:11
|
|
Aleks,nē nu nav tik traki jau...tā pat daļa ir prom no miesta,daļa ir ārzemēs,ir arī iebraucēji jauni,kas apmetās uz dzīvi mūsu kraja utt. :roll:
Nav jau tā, ka gluži visi tur pa apli saradojušies :roll:
2017-01-10 11:42:30
|
|
|
Aleksi - tu ta kā no mucas izlīdis - tā tas vienmēr ir noticis un notiksies.
Nebaidies, paķer klāt arī kaimiņus.. :D
2017-01-10 11:42:11
|
Den, izklausās ka jūs tur kā senatnīgā ciltī dzīvojat :pipe:
Jāiet uz kaimiņu ciltīm :fuck: lai asinis sajaucās :wink:
2017-01-10 11:39:55
|
|
|
Nu, neuztraucies, ilgi te nebūšu..aizmirsīsi, dzīvosi tālāk :D
Bet zinu, ka esmu diezgan sakarīgs, normāls čalis ar saviem trūkumime, es tos apzinos, bet ģrūti cīnīties... :(
Ok, šeit cita tēma bija - par krāpšanu!
maz viedokļi - varēja pāru drātelētāji pateikt savu viedokli - kāpēc viņi to dara un kā spēj nodalīt pliku ņemšanos ar citiem, utt.. :D
2017-01-10 11:39:24
|
Helmuts, interesanti,kur ir ir Tavi lauki?Jo manos laukos nav spaisa :roll:
Da labi,pilsētās tas pats notiek,vienkārši tur viens otru nepazīst...
Afrodžita, vispār jau viss grozās ap naudu...visas cer, ka būs tās labākās un šās precēs nost,būs māja,piķis un,ta tālāk....
2017-01-10 11:38:48
|
|
Helmuts, nu kā var tā iemīlēties virtuālā tēlā? :roll:
Tas ir tas pats, kas mīlēt Melu Gibsonu :uups:
Nu Protams,Melu es nekad nesatikšu :lol: Bet,kā var tā aizvērties,ka nevar dzīvot bez kāda,ko vispār nepazīsti? :nesaprotu:
2017-01-10 11:35:27
|
|
Eva, bet varbūt ta vecis viņām ir labs, jo neko citu nevar dabūt :roll: tad nu ņem to, kas dod, bet es neticu, ka šamās ir apmierinātas... :roll:
2017-01-10 11:32:24
|
|
|
Tā ir LV lauku ikdiena.
Vispār ir atziņa - Jo zemāks intelekta līmenis/ izglītība - jo mazāk šķiro ar ko pisās.
Den, tev nav vienīgai zināmi tādi gadījumi. Es kad aizbraucu uz savu miestu, klausos ar smaidu uz lūpām par kārtējiem gadījumiem, kur kurš kuru paņēmis, kurai bērns no kurā, utt.. :D
Bet tas ir skumīgi...tā jau nebija prāta...vēl tas spaiss daļu jauniešu vēl debīlākus pataisīja..totāla degradācija.
2017-01-10 11:31:52
|
Lastest comments in topics |
---|