Tautieši, sveštautieši un līdzgaitnieki šajā saitā!

Autors Komentāri: 171
Vispār es tā padomāju...kā vispār var tā dzīvot? :nesaprotu: Es tagad domāju par sava miesta burvīgo gultu:pipe: Pizdjets,visi viens ar otru,bērni pa malām sataisīti,drīz visi viens otram būs radinieki :pipe: Vispirms viena māsa paseksos ar čali,tad otra un vēl bērnu piedzemdē...divām māsām viens bērnu tēvs :? Viens vecis vismaz 6 bērnus sagādājis,šās piespēlē bērnus saviem vīriem...un visi visu zin un pofig,dzīvo tā it kā nekas nav noticis :? Es pat čali pabučoties nevarēju,jo šamam špiļi viļi bija ar manu māsu :lol: Nùĝe tāda:shura:
2017-01-10 11:28:17
Deni, tās jau ir sekas. Afro, bez ironijas dzīve garlaicīga :P :wink:
2017-01-10 11:26:31
Esmu līdžigās domās... protams, ir savādāk, ja cilvēks domā visu laiku par konkrētu cilvēku, cieš, ka netiek pie viņa un ir iemīlējies, utt...
2017-01-10 11:19:50
Nu,Helmuts,es jau atbildēju uz to...vārdi neizteic neko(c) Darbi,tā jau ir cita djēla...
2017-01-10 11:18:09
Bet pasakat sievieši - kā ir ar virtuālo seksu, kur nav emocija, tas ir ar random cilvēku, ko pat nepazīst. Tā ir krāpšana?
2017-01-10 11:15:37
Nevarētu piedot :pipe:
2017-01-10 11:10:54
protams, ka nē Arī es kā vecis nepiedotu džusei nekādā gadījumā. Es seku NEKAD nepiedotu.
2017-01-10 11:09:48
Seksam pa malām bieži vien arī sekas,ne tikai slimības:pipe: Tikai davai bez šitās gudrēšanās,ka preži jālieto,viss ir jau bijis,zaļotj ir... A,vot jautājums večiem...kā jūs rīkotos tādā situācijā:pipe: Precēts/aizņemts vecis,mīļākā paliek grūta...abortu šamā netaisās taisīt?! Un jūs sievietes varētu,ko tādu piedot? Es laikam nevarētu...man tas būtu drausmīgs pazemojums...
2017-01-10 11:07:36
Helmi, to, ka sekss ir mīts :pipe:
2017-01-10 11:04:47
neskaitas tikai paali un ar prezi,parejais ir krapshana
2017-01-10 11:04:32
MK :reeka: :irok:
2017-01-10 11:04:15
krupi - un ko gribēji pateikt... ka nekas neskaitās? :lol:
2017-01-10 11:03:32
Tā viņš laikam irA, jā, Helmi.. :pipe:
2017-01-10 11:02:00
:pipe: Ķermeņa daļu skūpstīšana nav krāpšana. Likšana justies labi kādai precētai personai nav sekss, IZŅEMOT gadījumu, ja pazīstat otra laulāto. Sekss reibuma stāvoklī neskaitās. Sekss ar laulātā ģimenes locekli neskaitās, jo ir attiecināms uz ģimenes noslēpumiem. Sekss publiskā vietā neskaitās (kāpēc gan lai skaitītos, ja tas ietilpst ikviena tiesībās) Sekss pa mobilo tālruni neskaitās, jo tāpat attiecināms uz tēlainu masturbācijas aprakstu. Sekss vieglajā automašīnā neskaitās, tas ir pārāk sarežģīts t.sk. analīzei. Ja automašīna ir kustībā, viss notiek uz paneļa, ātrumpārslēga, tad skaitās, ja pārāk perverss vai erotisks, tad neskaitās. Kopumā jāpieņem, ka neskaitās. Sekss, kurā kontakta laikā sieviete negūst pilnīgu apmierinājumu (orgasmu), neskaitās. Sekss, kura laikā nenotiek ķermeņu apmaiņa ar šķidrumiem (spermas noplūde notiek ārpus partnera organisma), neskaitās. Orālais sekss neskaitās. Ja nākamajā dienā pamostoties neatceraties gultasbiedra vārdu – neskaitās. Ja nepierunājāt šo partneri uz vēl vairāk seksa – neskaitās. Ja neviens nesasniedzāt orgasmu – neskaitās. Sekss ar draugu neskaitās, tā ir tikai vēl viena jūsu abu kopīgā lieta. Ja sekss bija tik neveikls, ka tā arī, piemēram, nespēji pārstāt domāt, vai viss kā pieklājas noskūts – neskaitās. Sekss ar senu mīlestību – neskaitās. Sekss ar bijušo laulāto neskaitās, jo tiek uzskatīts par seksu aiz žēlastības. Masturbēšana kāda priekšā, kurš dara to pašu, atvainojiet, bet nav sekss. Virtuālais sekss – nekādā gadījumā. Tas ir tikai tēlains masturbācijas apraksts. Divu heteroseksuālu sieviešu izklaides nav sekss. Sekss bez skūpstiem neskaitās, jo attiecīgi netiek uzskatīts par intīmu pasākumu. Sekss, kura laikā pašam arī partnera vietā jāveic praktiski visas “darbības”, neskaitās. Sekss ar kaimiņu neskaitās, jo tiek uzskatīts par draudzīgu attiecību uzturēšanu. Sekss ar paziņu, ja esat dusmīgs uz laulāto, neskaitās. Nejaušs sekss neskaitās, jo ir uzskatāms tikai par iepazīšanos. Sekss ar ASV prezidentu neskaitās, ja vien Senāts neierosina impīčmentu. Sekss ar priekšnieku neskaitās, jo uzskatāms par izaugsmi karjerā un / vai papildus bonusu darbiniekam.
2017-01-10 11:01:40
Nu tad ir skumīgi, ja sanāk savādāk, tad kādam nepaveicas un otru uztaisa par muļķi :D
2017-01-10 11:01:01
Denish - kas ir - netipiski šejieniešiem, manas atbildes diezgan sakarīgas? :D
2017-01-10 11:00:04
Jādzīvo tā, ka nav ko sļēpt un ar 100% uzticību otram, ka arī viņam nav ko slēpt! (c JĀdzīvo... A kurš to izdomāja, ka JĀ...? Tas, kurš varu, kontroli pār citiem ir vēlējies dabūt. :-D Vispār ir forši tā domāt, ka JĀ... , bet life is life :twisted: :-D
2017-01-10 10:59:12
Aleksi, nu ko Tu te ironizē? :pipe: cilvēku vidē nokrāptais sekss neradās, lai bērnus radītu, ibiooo :twisted: :-D
2017-01-10 10:57:07
Helmuts, pipec :uups: Es gribu Tevi :uups: /Nu pļa...kas ir šitais Helmuts???Tāda sajūta, ka Ņidavalkas vīrs 8) /
2017-01-10 10:42:44
Krupi - piekrītu. Bal - nepiekrītu tam - mazāk zināsi, mierīgāk gulēsi. Jādzīvo tā, ka nav ko sļēpt un ar 100% uzticību otram, ka arī viņam nav ko slēpt! Tad vajadzētu būt visam kārtībā!
2017-01-10 10:41:59