Mana māte tā, un sievai tāpat jādara!

Автор Комментарии: 112
takebystorm,nezinu,vai ir pareizi skatīties uz to,ka vīrietis attiecas pret saviem vecākiem.:Labi,es nezinu,cik Tu esi veca,bet,ja sieviete ir pavisam jauna,tā ap 22,tad nav jēgas tam pievērst uzmanību,jo vīrieši sšajā vecumā vēlas izrādīt to,cik patstāvīgi viņi ir, viņiem nepatīk runāt par mātēm,jo tas viņiem liek justies kā memmes dēliņiem,t\\āpēc no tā visa izvairās. Vi\\ņi var visādas muļķibas sarunāt,kaut arī nemaz tā patiesībā nedomā. Tas ir tas vecums,kad vēl īsti nesaprtot,ka laba attieksme pret ģiemni ir liels pluss sievietes acīs. Viņiem kaunās no tā.
2012-06-11 13:39:23
takebystorm ..........viens otrs ir tads aktieris, kuru atkost pat neizdodas mūža garuma.......bet lai Tev veicas ar to sijašanu............. :-D :-D :-D
2012-06-11 13:38:23
Es iepazīstoties vienmēr pievēršu uzmanību vīrieša attieksmei pret ģimeni un bijušajām... un cenšos atrast zemtekstus.. un radu māju sajūtu, lai uzreiz redzētu lietas, kuras tracina... un eju uz ģimenes pasākumiem, jo tur var redzēt, to kas ar mani var notikt nākotnē... esmu arī okšķerīga... gribu izpētīt darba vidi...kam nav noslēpumu, tas nebaidās... par konkrēto vīrieti... neiejūtīgs par nožēlu arī dzīve nav likusi saprast galveno- mēs visi esam dažādi-neatkārtojami... un ja pajautātu, visticamāk, ka pats sākumā priecājās, ka sieva nav tāda kā māte... bet tagad protams, grūti būt atbalsta plecam un sieva varbūt arī neprasa... mans draugs mēdz teikt pasaki ko gribas, jo uz pieres tev nav rakstīts.. es dusmojos, jo gribas, lai uzmin, bet no otras puses jāiemācās sievietēm jautāt, jo vīrieši ir gatavi darīt, ja vien zina ko mēs vēlamies... un tas ir jebkurā sfērā, labi ja varu pati, bet nav jādara viss, jo otrs var ātrāk vieglāk un notiek kopā..
2012-06-11 13:31:35
:pipe:....mnja...nu patīk mums briesmīgi visu pa plauktiniem sakrāmēt!....:pipe:.....Personīgi mani tāds pedantisms vienā jaukā mirklī varētu sākt pat tracināt!....:pipe:....vopšem.....beidzat braukt augumā večiem.......tak atceraties....pirms precējāties......vai sagājāt kopā......viņš bij tāds.....kuru jūs velējāties!.....:pipe:.....a kur ta šamais pazuda ko......?.... :coffee: :secret: ....nekur nepazuda...... :wink: ....pašas no viņa uztaisījāt.....to ar kuru jums jadzīvo!...:pipe:...protams tas attiecas arī uz večiem!........ja jums ir sādīgas draudzenes...sievas...utt......volpšem...paši vien esat vainīgi.........neprotam novērtēt un izdarīt izvēli....../visbiežāk pieredzes trūkums/... :roll: ....da i savaldit savus instigtus....:pipe:.....skaidrs ka viņas to izmanto..........:pipe:...bet vēlēkais nelaimes čupiņas teijāters vai kaujas babuļa tēls.......ir sabiedrības un meiteņu žurnālu uzspiests steriotips....:pipe: ....manuprāt savu dzīvi mēs iekārtojam paši.......un vainot tajā citus........ir ..........!!???? :lol: :lol: :lol:
2012-06-11 13:13:53
EIII NOST...AFRODIT..... IZLIEC SHITO KJEMU PUBLISKAI APSKATEI....PANJEMSIM PA VISIEM PRIEKSHA :twisted:
2012-06-11 13:02:18
Frank, nezinu, kā tur ārā vairs ir ar večiem, nepinos :shura:
2012-06-11 12:23:09
Afro!! Vai ta tik slikti tie vīrieši \'\'tur ārā\'\'??? :roll: Es teiksim cienu sievietes ,kaut viņa varbūt vulgāra ,pat nagus palaist,bet tā ir viņas problēma,tā viņa ir audzināta un atkal atgriežamies pie vecā!! :twisted: Jo es ātri piedodu un aizmirstu sievietes,jo man ir jādzīvo un dzīve ir īsa ,kā Tu zini!! :wink: Domāju ,ka pie šīs tēmas es neatgriezīšos jo katram ir savi viedokļi un neredz gaismu tuneļa galā,lūk tā!! :wink: Iešu mazliet galviņu atsvaidzināt, varbūt ofisā ,ko jaunu pateiks,gudru!! :)
2012-06-11 12:21:50
jā, žēl, ka šis nekādu vērtību Jums kā vīriešiem nedod :-D :-D
2012-06-11 12:19:25
.........latviešu sieviete, ....gudra, skaista, veiksmiga un viena................
2012-06-11 12:09:29
Frank, es par saita vīriešiem tikai vienā aspektā runāju - ņaudētājiem, kam neviena nedod :-D es vispār par dzīvi tur ārā :arrow: daudz vairāk runāju un interesējos nekā šeiten :lol: Nemācēšu spriest, man pretējs viedoklis, jo puišu dēļ savlaik asaras lietas, ne meitiešu :shura:
2012-06-11 12:05:33
Tātad secinājums,ka ābols no ābeles tālu nekrīt!!! :wink: Ļoti jauki!! :wink: Vienīgi nesapratu ...saitā ir tie \'\'labi audzinātie vīrieši\'\' vai vispār?? :roll: Afro!! Domāju,ka Tādus ir ļoti grūti iemācīt vai pārmācīt,tā ir mantota no paaudzēm,ko redzējuši bērnu bērni no saviem vecākiem vai mājas pagalmā!!! :wink: Vienkārši ,kā dziesmā\" smaidiet un labi būs\'\'!! :wink: Domāju ,ka dēli ir ne sliktāki par tām meitām!! :twisted:
2012-06-11 12:00:15
Frank, man bez sunīša ir ļoti smuka un gudra meitene :P :uups: Bet.... redzot, kas notiek ar vīriešiem, cik grūši šamiem iemācīt elementāro cieņu, uzdevums baisi grūts un kļūdīties būtu kauns.. Bet nosist kādu, lai saprastu, kas ir cieņa un cilvēkmīlestība, ar nav mans lauciņš :-D :-D :-D neapskaužu dēlu mātes :roll:
2012-06-11 11:34:09
Afro!! Prieks ,ka Tu audzini sunīti,tad jau redzēsim uz ko Tu esi spējīga audzināšanā!! :roll: :wink: Ja vajag padomu ,lūdzu !!! :wink: Bet šīs diskusijas par vīrieti un sievieti,kuram mājās jāsēž ,kurš ēst taisīs,kas naudu pelnīs,ko Tu darīsi ,ko es darīšu,man liekas tas ir absurds!! :twisted: Protams visi vēlas to labāko !! :roll: Un sēkla jāiestāda tāda ,kādu pēc gadiem vēlēsies redzēt!! Kā pareizi minēja viens vai viena,(paskaties,ka Tu cieni citus vai savu māti)!!! :wink: Tāds būs rezultāts!!\'\'Varbūt\'\'!! :) Un nevajag uzspiest to ko otrs nevēlās!! :wink: Un nebūs tie āboli tik rūgti!! :roll: :)
2012-06-11 11:00:47
Jā, tas teksts par māti ir simptomātisks - tas vīrietis salīdzina savu sievu ar savu māti. Značit - nav pārravis nabas saiti un ir memmes deļiņš 8)
2012-06-11 09:32:40
ja ja, ja majas normala vercene ko gribas spaidit katru vakaru, tad protams labak izvelesies pupus spaidit nevis TV pulti :D
2012-06-11 09:29:42
Ja ir ko darīt ģimenes vārdā, tad nemaz nav tik daudz laika, lai zvilnētu pie tv pults katru vakaru :twisted:
2012-06-11 09:27:30
Mokk, daFai.. nepārspīlē :-D Bet šis tas, ko nākas dzirdēt no apkārtējiem cilvēkiem.. jebkurā sadzīviskā līmenī, dažreiz pārsteidz tā, ka par to nākas domāt. Vots, aizbraucu uz savu sādžu, kulstījos pa dārzu, i pienāca sasveicināties bērnības puiks, ar ko kariņus dzenājām.. Pfe.. labāk būtu apstājušies pie to kariņu dzenāšanas nevis te nācis kulstīt savas attiecību peripētijas :-D
2012-06-11 09:25:37
:roll: Nu nezinu, nezinu, MK...IR cilveeki, kuri var vairaak....un tik un tā buut laimiigi :wink: :-D Esmu ieveerojusi, ka cilveeki meedz dziivot milziigaa haosā-kārtības nav ne mājās, ne darbā, ne sadziivee...Un atkal jāpiemin variants, ka viss notiek cilveeka galvā :roll: Ja cilveeks dziivo sakaartotā vidē-plāno savu dziivi, gādā par lietām, kas ļauj viņam labi justies, tad...nu nezinu, nezinu, vai vajag kaadu liekēdi, kas šo kārtiibu izjauktu :roll: Nerunaaju par beerniem, kuri paši zin, kad pieteikties, bet par tēviņiem, kuri meklē sievietes paspārni, lai ir apkopts, pabarots, juutas ērti ar alus kausu pie TV :xwub: Tad es labāk pati šīs ērtības izbaudu, nekā laba raidiijuma laikā grabinos gar krastoļiem... Esmu jau minējusi-ārkārtīgi reti esmu redzējusi laimiigās savienības.Un, tās, kuras esmu redzeejusi, parasti ir tikai sava ceļa sākumā :roll: Un..nav jau daudz taadu, kuri domā un rīkojas, kā Tu vai DALA... Ja runā par ilgtermiņu, tad...Tu, MK, pēc savas filozofijas sievietei esi interesantaaks...Bet, nju, vajag paskatiities uz kopējo fonu...juus tikai divi taadi starp simtiem, kuri te apgrozās... :roll: , un visas pie jums nepiemetiisies :P :P :P
2012-06-11 09:12:57
Tātad sīkā Tu sevi uzksati par musarņiku kurā var v is adus musarus samest... es neizvēlos uzklausīt ko tādu... nav man tik daudz brīvas vietas cietajā diskā lai vēl tur ko tādu ko nevajag iemestu!
2012-06-11 09:10:29
Mokk, a kāda man daļa gar svešiem pautainajiem? :shock: lai es savas rokas deldētu? i vēl pati pa purnu dabūtu? pfe... :lol: :lol: :lol: Matild, vo vo.. man ari kaut kā tā ainiņa ir iesēdusies, ka tomēr papētot savu vīriešu mammas un sevi... šo to nācies ir pieņemt no vīra mammuču kā savu, bet pozitīvā gaisotnē :uups: Atceros vēl tagad to teikumu, kad sāku kopdzīvi - bet Tu taču gatavo labāk nekā mana mamma :-D Un otrs , pie kā es pieturos ir tas, ka.. ir vērts pētīt sava vīrieša attieksmi pret māti.. jau attiecību sākumā., jo ja necienīs māti, nekad necienīs arī pārējās sievietes.
2012-06-11 09:01:38