Mana māte tā, un sievai tāpat jādara!
Автор | Комментарии: 112 |
---|---|
удаленный пользователь
|
Krašiņ.........man pa tiem laukiem dzīvojot laikam visas smadzenes ir iztīrījušās.......es nespēju iebraukt diskusijā :roll: :lol: .........
........es nekad neesmu bijusi mājās sēdētāja, ne agrāk, ne tagad.........pat nevaru saprast vai es iederētos Dalailamčika kategorijā - it kā bērni ir, bet jau pilngadīgi.......tātad esmu viena........ :lol:
2012-06-10 21:22:01
|
удаленный пользователь
|
Puukainiit......ne jau par to shis staasts..ar wai bez beerniem....
Man ar nebuutu taads wecis wajadziigs,kursh manii saskata tikai potenciaalo razhotaaju...
2012-06-10 21:21:24
|
удаленный пользователь
|
:roll: :roll: :roll: Veciit, bet to tak sauc par izmantoshanu ...bez garantijaam :lol: :lol: :lol: A sievieteem ne jau tikai beernu barinjsh vajadziigs.....Lai tos dabuutu, arii nav jaaprecas :shura:
2012-06-10 21:19:22
|
удаленный пользователь
|
Rinci, liec to spaini pie stuura un...naac mums paliigos :roll:
Tu buutu ar mieru visu laiku maajaas un tikai pie beerniem??? :nesaprotu:
Nee, nu man vinji arii ljoti patiik, sevishkji dzekinji, bet....tikai krastolji un lupatu gludinaashana....neeeeeeeee, nu i nafig!!! :twisted: :twisted: :twisted:
2012-06-10 21:17:28
|
удаленный пользователь
|
:pipe:....crash.....bet tamdēl jau nav jāprec.....:pipe:
2012-06-10 21:16:06
|
удаленный пользователь
|
:popcorn: :xleto:
2012-06-10 21:15:37
|
удаленный пользователь
|
Dalailamchi, a miilestiibas vaardaa....???? :lol: :lol: :lol:
2012-06-10 21:14:47
|
удаленный пользователь
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
2012-06-10 21:14:23
|
удаленный пользователь
|
:pipe:...Rix...a man sieviete bez bērniem.....nav vajadzīga kā sieva...:pipe:
2012-06-10 21:12:23
|
удаленный пользователь
|
Crash... a man vīrieši tieši teikuši pretējo, ka noraujas un iet uz citām ganībām tieši tās sievietes, kas mājās sēž... tjip. aiz gara laika... pašapliecinās :roll: :lol:
2012-06-10 21:11:59
|
удаленный пользователь
|
:lol: :lol: :lol: Dala, nee, tie mani noveerojumi... :roll: Reti ir taadi iznjeemumi, kurus Tu mini :wink:
Man sava dziives pieredze-Tev saveejaa....kaa parsati, runaaju par vairaakumu....
Man tas nedraud, taapeec nav ne mazaakaa iemesla uztraukties... :xleto:/Satin asti gredzenaa un....nolien uz muuriisha.../ :-D :-D :-D
2012-06-10 21:10:34
|
удаленный пользователь
|
Vajag paprasiit sotaku par terapiju un...pashi atshuusies :superok: :shura:
2012-06-10 21:10:06
|
удаленный пользователь
|
Interesanti,cik ilgi taada siewiete iztureetu ar taadu weci,kura lozungs,-;siewietei naw wispaar jaastraadaa,tikai jaaruupeejas par beerniem\'....tad jau attieciigi taadi wechi ar razho..nu kaa pa konweijeru..... :? :?
2012-06-10 21:09:42
|
удаленный пользователь
|
:roll: Par mammaam....personiigi esmu pilniigs pretstats saveejai...MAna arii vilktu pljeeguru veci un 5 beernus, kameer es, savukaart, visu daru tikai savaa labaa un...to labaa, kuri bez manis nevar un taa labaa, kursh mani noveertee!!! Ar niikuljiem neielaizhos, un...pat nediskuteeju!!!
Vajag paprasiit sotaku par terapiju un...pashi atshuusies :shura: :reeka: :reeka: :reeka: :dance:
2012-06-10 21:07:27
|
удаленный пользователь
|
:pipe:.....crash....tev dīvaini uzskati par dzīvi!.......tak viņai pilna rīcības brīvība.....ņem mašīnu un mizo.....kas liedz....!....da i brauc atpusties kur gribi!......neviens nav nekur piesiets!..... :nesaprotu: ...crash....tev domašana kā tādam dzimtcilvēkam!..... :lol: :lol: :lol: :pipe:
2012-06-10 21:07:24
|
удаленный пользователь
|
:lol: :lol: :lol: Afro, nju bet smiekliigi tak... :lol: :lol: :lol:
\" Sievietei nav vispaar jaastraadaa, tikai jaaruupeejas par beerniem\" ....zemteksts, lai mazaak iespeeju kaadam iepatikties un uzlikt MAN radus, kameer es lieku shameejai :hihi: :fuck: Nee nu drausmiigi tak izklausaas.... :roll: :lol: :lol: :lol:
2012-06-10 21:03:53
|
удаленный пользователь
|
ai, nu beidzat to ragu tēmu :shura: labāk sakiet, kā bērnus visiem vecākiem izaudzināt tā, lai nekas tāds nav jāpiedzīvo - \"mana māte tak daudz kam gājusi cauri, es varu vēl kādu samazgu spanni uzgāzt viņai virsū?\" :shock: :roll:
2012-06-10 21:03:21
|
удаленный пользователь
|
Crash :superok:
2012-06-10 21:01:18
|
удаленный пользователь
|
Laaci, Tu domaa manu Dalailamchiku??? :roll: :lol: :lol: Nje-a, shamais negulj manaa gultaa, kaut kur pie ukrainietes vaartaas, ja vispaar ir maajaas :mrgreen: :reeka: :reeka: :reeka:
2012-06-10 21:00:06
|
hmm, lai uzliktu ragus... ne jau vienmeer sievietee vaina jaameklee, katra personiba mees esam savaadaaka...... tas taads kraapnieku sindroms, saveejaa vislabaakaa, visseksiigaakaa, bet tomeer ...dazhreiz pa retam gribas, kaut kur pa kluso noshaut garaam :lol: :lol: :lol:
2012-06-10 21:00:02
|
Последние комментарии в темах |
---|