Par vienlīdzību
Автор | Комментарии: 130 |
---|---|
|
kjirsiic..protams,ka gribētos lai ar tevi paucinātos.palutinātu......bet ja godīgi..neviens gar mani ne ucinājies,ne lutinājis...tapēc daudz ko daru pati negaidot ,kad tas tiks izdarīts! :wink:
2008-08-07 12:14:15
|
|
:pipe: ..... hmmm.... tiessammm...!!!?? ..... nu labi..... laikam gan tev ssoreiz taisniiba.... .... nemociissu ar... :wink: :pipe: ....iessu paeest!!!.... !... :coffee:
2008-08-07 12:14:11
|
|
............................. :coffee: ........................galiigi shodien nedomaajaas.....
2008-08-07 12:12:29
|
|
Kjirsiic...Nu tas, ka sievietei vīrieši neļauj celt smagumus ir vairāk saistīts ar to, ka viņos ir ieaudzināts rūpēties par sievietēm, jo tās ir viņu bērnu radītājas un cilāt smagumus nozīmē to, ka šie bērni vēlāk var arī nekad neparādīties. Tas vairāk saistīts ar tīri organisma fizioloģiskām īpatnībām un pēcnācēju normālu radīšanu:)
2008-08-07 12:12:23
|
|
nu speciāli nemanipulēju. Automātiski daru pati, jo tas tak nav nekas neiespējams! Rokas ir, kājas ir- uz priekšu! Bet patīkami, ka tevi pauķina, neļauj pārstiepties, panēsā uz rokām... nu, ka blakus ir vīrietis un kuram ir arī spēciņš... :roll: :-D
2008-08-07 12:11:04
|
|
hmmm tas, ka vīrietis spēj raudāt liecina tikai par to, ka \'viņš ir ļoti emocionāls... un tajā nav nekā tāda kas liecinātu par nevīrišķību...... un manā skatījumā tas nemazina arī to, ka es viņam blakus \'jūtos kā sieviete ;) ;) vīrišķīgs vīrietis ir tāds ar kuru jūties drošibā un vari paļauties jebkurā dzīves situācijā... ar kuru var iet cauri ugunij un ellei ... nepazaudējot sevi un nepzaudējot kopumu... abi ir viens veselums :)
2008-08-07 12:10:51
|
|
DLLM...Diez vai tev pieleca, kāpēc es pacēlu šo tēmu, bet tas nebūt nav noslēpums. Šodien apskatīju kādreiz diezgan bieži apmeklētā saita, vse.lv., foruma tēmas, kur kādreiz diezgan aktīvi runājos un uzgāju tieši šo savu komentāru, par pieņemamajiem un nepieņemamajiem darbiem, tāpēc arī sāku domāt, kāpēc tik daudz kas sievietei tomēr ir pieņemams, bet vīrietim nē. Nekādu dziļāku iemeslu šim visam nebija, tā kā nemoki savu veco galviņu :)
2008-08-07 12:09:25
|
|
:pipe: .... tad neizmantojiet situaaciju....un viirieti kurss juus uzskata par savu daargumu.....nepataisiet par lupatu!!!..... dazzaadi censsoties to iespaidot...... jo redz..... juus lieliski saprotat... kad saakaat ar vinnu manipuleet!!!..... cik saprotu....kaardinaajums jums uz to ir liels..... !!!..... bet vai sekas apzinaties..??...
2008-08-07 12:07:58
|
|
zinu, ko es nevarētu! Mašīnai riepu nomainīt! Kas un kā jādara- zinu, bet laikam man tas spēciņš būtu biki pa īsu. It sevišķi, ja servisā ar pistoli pieskrūvētas! :roll: Bet, ja būtu šī vienlīdzība- sievietei vairs nebūtu tik labi un pat izdevīgi. Nu pagrūti man būtu 90kg panēsāt uz rokām... a mani- kā pūciņu. Naktī, lai tik nav vienai kkur jāiet- atbrauks jeb kur pakaļ. Pat tos pašus vendeņus- abus uzreiz varu uznest, bet tā vietā man viņi tiek atņemti, vel uzbļauts, lai vairāk nekad tādu smagumu neceļu /biki izliekos aizvainota, lai gan priecīga īstenībā/ nu un es ar kkādu mini iepirkum maisiņu eju nopakaļas tralinādama! :-D
2008-08-07 12:07:26
|
|
mocca...Vīrišķība ir tā, kurai blakus es sajūtos sievišķīgi....Nevis tā, ka tā būtu mana draudzene, ar kuru mēs abas varētu emocionāli pašņukstēt pie melodrāmas, bet tā, ka tas būtu vīrietis, kurš šajā gadījumā varētu mani apskaut un pateikt:\"Ej nu beidz, tā taču ir tikai filma\" :roll:
2008-08-07 12:03:43
|
|
FantaSea... tad, kas tavā skatījumā ir vīrišķība ????????
2008-08-07 12:00:36
|
|
Norcix... variantu patiesībā ir bezgala daudz ;) un man šķiet var dzīvot sievietes ipašumā un tāpat justies kā savējā... ;) ļoti atkarīgs no tā kā šo lietu pasniedz.... ja kāda no pusēm skaita \"mans mans\" tad protams otram neko negribēsies darīt ;)
2008-08-07 11:59:45
|
|
mocca...Es neesmu pret, ka vīrietis raud situācijā, kad tiešām tas ir samērā pamatoti, bet skatoties melodrāmu un raudāt...Nu man tas noteikti atgrūstu, un es nevarētu šo vīrieti uztvert kā vīrišķīgu... :pipe:
2008-08-07 11:59:41
|
|
tas ir normāli...bet ne vīrišķigi..... :wink:
2008-08-07 11:58:57
|
|
magnolija..Es zinu, ka tā ir emocionālā pasaule, bet vai tev tas šķiet normāli un vīrišķīgi? :roll:
2008-08-07 11:57:52
|
|
:pipe: manupraat.... lai viirietis labi justos.... vinnam ir jaabuut savam iipassumam..... savai teritorijai...... nu sauciet to ka gribiet!!!... :pipe:
2008-08-07 11:57:25
|
|
La_ mocca.....Pastāv arī tāds variants. :)
2008-08-07 11:56:49
|
|
Kjirsiic...Starp citu, vīriešiem tiešām traki patīk būt noderīgiem. Viena mana paziņa, kad dzīvoja vēl ar savu vīrieti /nu bet viņš patiešām bija nejēdzīgs un slinks vīrietis/ mūžīgi bikstīja, bakstīja to, lai tik viņš kaut ko izdara, bet tagad, kad ir brīva sieviete pēkšņi atskārta, ka vīrieši paši tiecas viņai palīdzēt, jo laikam tas tagadējais viņas statuss, brīva, vientuļa sieviete, vīriešos izraisa vēlmi izcelties, izrādīties, nesavtīgi palīdzēt. Te viens pats uzprasījās mēbeles saskrūvēt, te otrs atnāca datoru salabot, te viens līdz servisam aizved un sarunā viņai salabot mašīnu...Tā kā taisnība ir, ka vīriešiem pašiem ir nepieciešama šī sajūta, ka viņi var būt sievietei noderīgi :)
2008-08-07 11:56:38
|
|
Fanta , neizrunājies un zini savu vietu tas kas vīriešiem atļauts tev nebūs ļauts http://www.youtube.com/watch?v=xXrnKGSShMk&feature=related
2008-08-07 11:56:05
|
|
to, ka vīrieši raud tas ir pat ļoti normāli... nevajag vienmēr steriotipsiki domāt, ka vīriets ir tikai stiprais dzimums un nedrīkst būt vājš....ja vīrietis dzīvo sievietes īpašumā... viņam tādējādi tiek iedragāts viņa ego ?????
2008-08-07 11:54:39
|
Последние комментарии в темах |
---|