Par vienlīdzību
Автор | Комментарии: 130 |
---|---|
|
DLLM...Nevajag uztvert visas manas tēmas kā mēģinājumu vilkt paralēles ar manu dzīvi. Mani interesē ļoti daudz lietas, ar kurām es varbūt pati personīgi neesmu nekad saskārusies un manu zinātkāro dabu, nevajag tagad pārprast.Runa te iet par to, kāpēc sievietes, kuras dara vīrišķīgus darbus, vismaz manā prātā, tā pat nezaudē sievišķību, bet, ja to dara vīrietis, tad uzreiz tas izskatās dīvaini un galīgi nevīrišķīgi.Tā vienlīdzība manā prātā citreiz galīgi neiet kopā ar sajūtām, kuras rodas ko tādu redzot.
2008-08-07 11:40:57
|
es arī evelēt māku, zinu kā jaukt cementu, mājā elektrību varu ievilkt un šķūni varu uzcelt bet neuzskatu, ka man tas būtu jādara. vīriešiem tomēr patīk sievietes klātbūtnē justies kā varoņiem. un tādas \"visdares\" var paciest tikai galīgi ņergas :roll:
2008-08-07 11:37:54
|
|
|
amil :lol: :lol: :lol:
2008-08-07 11:36:48
|
|
Es ar gribēju, bet man sencīts pateica aizmirsti, nu un arī aizmirsu.... Es vairāk dēļ disciplīnas, tur tā ir dzelžaina un laba rakstura audzināšana. :roll: Aber savādāk es varu visu- i naglas sist, i žogu krāsot, i zāli nopļaut... arī labi pagatavot ēst, veļu izmazgāt un staigāt pieaudzētiem nagiem... Vienīgais, ko es nemāku- šūt, adīt, tamborēt... vienmēr esmu ienīdusi šīs padarīšanas! :x
2008-08-07 11:34:18
|
|
FS!!!!.... kad tu atdosi manas roratslēgas ibio! ....vai tad nebūsi jau klozeti saskrūvējusi?? :reeka:
2008-08-07 11:34:11
|
|
:pipe: .... nu jaaa!!!...... situaacija interesanta....PRETRUNIIGA!!!..... Patiesiibaa jau laikam jautaajums nav par vienliidziibu!!!..... bet gan sievietes veelme paardaliit kaut kaadu ieksseejo ggimenes pienaakumu veikssanu .... manupraat taa vareetu buut dzilli individuaala lieta katraa ggimenee savaadaaka......bet cik saprotu....ggimenes lokaa ssi konkreetaa probleema nav radusi risinaajumu..... un taa tiek iznesta publiskaa telpaa...it kaa iespeejamam atbalsta mekleejumam.....hmmmm... :pipe:....fant..... vai nav vienkaarssaak izsaukt elektrikki ....santehnikki... un ietaupiit savus nervus..... :pipe: .... protams tas skaars ggimenes budzzetu.....galu galaa..... ja nelaapiisi zekkes....!!!.... naaksies pirkt jaunas.... utt.....( laigan godiigi sakot..... neesu dzirdeejis ka muusdienaas veel kaads laapiitu zekkes......!!!.... vinnas manupraat vienkaarssi izmet....un taa...!!.... laigan.... laikam par sso nennemssos spriest!) ....atgriezzoties pie teemas!!.... vai sseit driizaak nav kaut kas no taa.... ka sievisskkis veelas vizuaali redzeet.... ka ar viirietis kaut ko dara.... vairaak.... jo.... patiesiibaa... sievietes maajas darbi ir taadi ikdienisskki.... un redzema.... bet viiriessa..... ja taa godiigi..... it kaa mazaak pamanaam un retaaki!!!........ secinaajums....!!.... viss atduras naudaa!!!..... ja tu to vari atllauties...... algo speciaalistu....... ja nee..... vainu pelni vairaak naudas..... vai vienojies ar savu partneri.......... kaa vienoties..??>... liec lietaa sievietes ssarmu un gudriibu.... bet ne varas diktatuuru.....neko iznnemot nervus un ilgterminnaa probleemas nedabuusi...... taads mans subjektiivais viedoklis!... :pipe:
2008-08-07 11:33:00
|
|
ai..es gan neesmu nekāda dāmīte...i naglu sienā iesitīšu...i korķus ieskrūvēšu..... :wink: :)
2008-08-07 11:32:09
|
|
Kjirsiic...A es būtu ar mieru iet armijā, nopietni, man šķiet, ka tas dzīves posms būtu baigi noderīgais :)
2008-08-07 11:29:45
|
|
taa vienliidziiba, liekas, ir domaata savaadaakaa - daudz globaalaakaa noziimee, nevis darbu un pienaakumu daliishanaa sadziivee.
2008-08-07 11:28:00
|
es tomēr labāk jūtos kā baigā dāmīte un naglu sienā nesitīšu :roll:
2008-08-07 11:27:41
|
|
|
Vīrietis vienmēr darīs to ko ir ieprogrammējuši viņa senči.Tas pats ir ar sievieti.Pēc tam pārtaisīt vienam otru nav jēgasJa reiz dzīve ir savedusi kopā,tad neko.Kā būs tā būs :roll:
2008-08-07 11:25:57
|
|
Agrāk, dāmām, kuras bļaustījās par pilnīgu vienlīdzību, es piedāvāju iet uz armiju un arī sievietēm uztaisīt obligāto iesaukumu... tikai tad viņām likās- kādā sakarā, priekškam un, ka tāda pilnīgā vienlīdzība nav un nekad nebūs iespējama! :roll:
2008-08-07 11:24:04
|
|
Inesis...Tu tagad pārspīlē, nevar pieprasīt to, ko tev daba nav devusi un lai arī kā tu gribētu sev skaistas sieviešu krūtis, tev tā pat viņas nekad un neviens neiešķirs :)
2008-08-07 11:23:40
|
|
Es noteikti nepretendētu uz dalību sieviešu komandā ar saukli pieprasu vienlīdzību , es noteikti neprasītu atzīt viendzimuma laulību un nepretendētu uz sieviešu dzimumorgāniem lai tie man būtu.... :doh: :hit: :idiots: :eyes: :whistling:
2008-08-07 11:20:58
|
|
Bumbuciit :kiss:
2008-08-07 11:19:43
|
|
Art...Tev tik gari rakstīt nepiestāv :P
2008-08-07 11:18:40
|
|
Elisone, bet man nez kāpēc tā flīžu likšana vannasistabā nemaz tik traka neizskatās,salīdzinot kaut vai ar to vīrieša džempera adīšanu vai izšūšanu krustdūrienā. Tas, ka viņa uzlika flīzes vannasistabā, manās acīs viņa nezaudēja sievišķību, bet vīrietis ar to izšūšanu gan. Man kaut kā daudzi vīrišķīgi darbi, ja to dara sieviete, šķiet pieņemamāki, nekā, ja ko sievišķīgu dara vīrietis. Varbūt tas tāpēc, ka sievietes vispār pēc būtības ir stipri elastīgākas un spēcīgākas pēc dabas? :roll:
2008-08-07 11:17:57
|
|
Nu nezinu gan par to zeķu lāpīšanu.... manā ģimenē tētis vienmēr pats lāpija savas zeķes, vai krekliem pogas šuva un ne jau tapēc, ka mamma bija nesaimnieciska, bet viņam vienkārši patika to darīt un dara joprojām!
2008-08-07 11:15:17
|
|
ir tomēr jābūt k-kādai darbu dalīšainai...
2008-08-07 11:13:43
|
|
zuze...Nu pēc būtības, ja cilvēks ir stabili par vienlīdzību, tad nebūtu jāšķiro darbi...man tā liekas, kā arī nevajadzētu gaidīt, ka tev kāds atvērs durvis, pados roku kāpjot ārā no transporta utt. Pie tam vīrietim nevajadzētu šokēties, ja tieši tu viņam tieši to pašu darītu :) Bet tomēr tā nav un domāju, ka ikviens vīrietis mazliet nošokētos, ja tu pasniegtu roku viņam, palīdzot izkāpt no autobusa :)
2008-08-07 11:13:42
|
Последние комментарии в темах |
---|